Nová aplikace na Android TV/Android bude letos podle plánů aktualizovaná každých 14 dní postupně tam doplňujeme nové funkce, které tam chybí, jedna funkce v každé nové aktualizaci, podle toho jak vývojáři stíhají.
V tuto chvíli jsou již vydané:
+ Podpora náhledů
+ Grafická aktualizace EPG
+ Výběr dnů v EPG
+ Rozšířené nastavení (už v Betě)
Plánujeme vydat:
+ Nápovědy á Hinty
+ Dynamické načítání EPG - o dost rychlejší, zruší nepříjemný lag při přechodu mezi dny
+ Domovská obrazovka - doporučování obsahu - je už hodně práce hotové, vypadá to skvěle
+ Continue Watching - automaticky se spustí dřívě přehrávaný pořad
+ Křížová navigace v seznamu kanálů - opět vypadá skvěle
+ Vylepšení vyhledávání
během roku tento seznam rozšíříme, to co se už interně testuje je možné vidět na konferencích kde má SledovaniTV svou prezentaci.
K tomu bohužel musím dodat že na Smart TV je vývoj o něco složitější (více různých platforem) a v tuto chvíli bojujeme s vývojem nové aplikace, nerad bych sliboval nějaké termíny, obávám se že reálné vydání na LG a Samsung je spíš až příští rok, s tím že letos bude k dispozici ke konci roku Beta. Cokoliv co bude dřív je zatím bez záruky.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
sledovanitv.cz
Zdravim,
planujete funkcni vyhledavani podobnemu tomu na PC ? Kdyz clovek hleda konkretni porad, mnozi se nam otazky na tuto funkcni.
planujete funkcni vyhledavani podobnemu tomu na PC ? Kdyz clovek hleda konkretni porad, mnozi se nam otazky na tuto funkcni.
0 x
https://www.ORELSOFT.cz - ISP CZ / https://www.ORELSOFT.pl - ISP PL / https://www.levneVPS.cz - Hosting / https://www.GAMEHOSTING.cz - Herni hosting
Proc se schovavat v anonymite ? Kdyz neco delas, delej to na 100%, nebo se na to vyser.
Proc se schovavat v anonymite ? Kdyz neco delas, delej to na 100%, nebo se na to vyser.
má sledování tv nějaký statistiky poměru uživání smart tv / settopbox?
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
Tohle nevim, ale ptal jsem se jich jaké mají zkušenosti s aplikací v TV verzus box. Dle mých zkušeností to na boxu chodilo líp, až teď s android TV se to na TV zlepšilo.
Sledování tvrdí, že to bude na TV vždy kvalitnější, protože je to odladěno na konkrétní model.
Sledování tvrdí, že to bude na TV vždy kvalitnější, protože je to odladěno na konkrétní model.
0 x
helapc píše:Tohle nevim, ale ptal jsem se jich jaké mají zkušenosti s aplikací v TV verzus box. Dle mých zkušeností to na boxu chodilo líp, až teď s android TV se to na TV zlepšilo.
Jake mate prosim zkusenosti s AndroidTV settopboxem. Psal jsem na podporu sledovanitv ca pred 14 dny a zatim zadna odpoved. Box mi prijde nestabilni, dost casto mi zatuhne, popr. se zacne sekat obraz, jakmile prepnu kanal na jiny. Musim box vytahnout z elektriky a pak zas jede vse ok. Nebo uplne zatuhne ovladani. Obraz jede, ale nemuzu prepnout kanal na jiny a ani vyjet do menu s nabidkou programu (youtube apod.), pritom ledka na settopboxu pri stistknuti tlacitek reaguje (blika). Samozrejme to muze byt chyba jenom v tom jednom konkretnim kuse, kdo vi. Box jsem zkousel i resetovat do tovarniho nastaveni a nic se nezmenilo. Aplikace je aktualizovana. Mam pocit, ze box jel nejlepe ihned po zakoupeni (12/2018) a zacal postupne vykazovat problemy od aktualizaci kolem Vanoc. Sice pribyvaji nove funkce, ale ty jsou me ukradene, pokud neni box stabilni. Jak to mate prosim vy? Lezi mi doma vice AndroidTV boxu a zatim je radeji lidem nedavam. Diky za poznatky.
0 x
Ja je lidem davam. A funguji, problem s obrazem co popisujes neni. Ale box se jednou za cca 2 dny zaseknul a muselo se ho vypnout z elektriky a opet zapnout. Resil jsem to s podporou a vypada to ze box ma problemy s tim kdyz na dhcp vyprsi lease. Zkus ho zvednout nebo tam nastav ip rucne. Pak jim tam napis jestli ti to taky pomohlo nebo ne. Vcera jsem jim to reportoval, slibili ze to zkusi opravit v novem fw.
0 x
..:: DobraSit.cz ::..
Petr S. píše:Ja je lidem davam. A funguji, problem s obrazem co popisujes neni. Ale box se jednou za cca 2 dny zaseknul a muselo se ho vypnout z elektriky a opet zapnout. Resil jsem to s podporou a vypada to ze box ma problemy s tim kdyz na dhcp vyprsi lease. Zkus ho zvednout nebo tam nastav ip rucne. Pak jim tam napis jestli ti to taky pomohlo nebo ne. Vcera jsem jim to reportoval, slibili ze to zkusi opravit v novem fw.
Dekuju za odpoved. Toto jsem jim reportoval jiz v lednu, nepomahala ani ip static. Bylo mi receno, ze pri testech pouzivaji v boxu statickou ip a resenim bude upgrade na android 9 (info z ledna, takze se to resi jiz 3 mesice). V mem pripade je leases nastaven na 3d a seka se to pravidelne kazdy den. Jinak to leases ma dle meho jen vliv na to, ze to pri spusteni boxu pise (psalo), ze neni internetove pripojeni, ale to je dle meho opraveno, aspon to tak vypada.
0 x
helapc píše:Tohle nevim, ale ptal jsem se jich jaké mají zkušenosti s aplikací v TV verzus box. Dle mých zkušeností to na boxu chodilo líp, až teď s android TV se to na TV zlepšilo.
kravina, jako ano obraz na TV bude lepší ale aplikace je určitě lepší na boxu, TV je tkaová línější
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
Na AndroidTV boxu se mi to zlepšilo, když se box před vypnutím (uspáním) přepne z aplikace SledovaniTV na domovskou obrazovku. Ale přesto to nastává, ale už jen zřídka. Kdyby se dal box vypnout úplně, tak se to vyřeší zcela.
0 x
-vpa píše:Na AndroidTV boxu se mi to zlepšilo, když se box před vypnutím (uspáním) přepne z aplikace SledovaniTV na domovskou obrazovku. Ale přesto to nastává, ale už jen zřídka. Kdyby se dal box vypnout úplně, tak se to vyřeší zcela.
Napada mě zda to nemůže být CDNkou, kterou používám. Klientům ji zatím nepouštím....
0 x
Zdravím mam tu na skúšku MAG410 4K UHD android zdá sa že všetko funguje ale nevieme ako potrieštiť autostart aplikácie používa niekto MAG ?
0 x
- midnight_man
Za mna su tie nove boxy špička
aj pri vypadkoch alebo problemoch s pripojenim si to vie poradiť, maximálne to spraví 0,5 sec blackout a pustí 2 sekundy odzadu záznam.
Nezamrzlo to ešte ani raz....
apky pre TV sú bieda
Nezamrzlo to ešte ani raz....
apky pre TV sú bieda
0 x
okoun píše:helapc píše:Tohle nevim, ale ptal jsem se jich jaké mají zkušenosti s aplikací v TV verzus box. Dle mých zkušeností to na boxu chodilo líp, až teď s android TV se to na TV zlepšilo.
kravina, jako ano obraz na TV bude lepší ale aplikace je určitě lepší na boxu, TV je tkaová línější
nový telky rozhodně líný nejsou a lítá to tam neskutečně rychle. Konkrétně nový samsungy. Osobně bych se nechtěl patlat s dalším ovladačem a nějakou krabicí vedle tv. Jo stojí za zamyšlení proč to TV dávaji tak neskutečně pomalí procesory když kde jakej telefon střední třídy má lepší hw výbavu.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
právě že nepatláš díky hdmi set, box oceníš hlavně protože je tam minimum problémů oproti aplikacím, u nás statisticky ti co mají boxy nemají vůbec problémy ale ti co mají TV už museli kolikrát apliakci přeinstalovávat, to že musejí jak dementi furt pouštět po spuštění ručně tu aplikaci je také hnus
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
satmag píše:Zdravím mam tu na skúšku MAG410 4K UHD android zdá sa že všetko funguje ale nevieme ako potrieštiť autostart aplikácie používa niekto MAG ?
presne toto som skusal a nepodarilo sa mi to za ten svet rozbehat, tak som ho vratil. za mna nepouzitelne ako box primarne na sledovanietv.
0 x