❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

pokles signálu a reklamace

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
konvertor

Re: pokles signálu a reklamace

Příspěvekod konvertor » 17 years ago

takze prodejce posila kartu vyrobci....ten rekne at to blbeckovi cechackovi neuznaj a on si rad koupi novou,ale to se asi spletou....
takze jsem znovu procetl veskere materialy k CM11 a o tom o cem tu pisete tam neni ani zminka,ze bych mel trebas neco merit atd..
no ted nezbyva nez cekat co si na me vymysli a co na me budou zkouset,pak to bude coi/soudni znalec/dobrej advokat/soud a uvidime...
takze vsem diky idkyz jsem cekal trosku jinou odpoved a na par let se s vami loucim,pak dam vedet jak to dopadlo
jedina dobra zprava je,ze jsem nasel dalsi spatnou firmu a hned ji vymenim za jinou,poradite kdo je solidnejsi a meni kus za kus bez problemu??
0 x

velkeprdy

Příspěvekod velkeprdy » 17 years ago

no kus za kus by snad mohli vzít v cznete, na foru se tu objevuje djdodo ten s nima ma co docineni tak by ti primo rek jinak netusim i4 je docela vychcaná takže ti by ti naúčtovali ještě manipulační poplatek. jjinak s tím soudním znalcem sem saám zvědavej jak dopadneš protože k tobě přijde na střechu mrkne se na uzemnění všeho možného a bude chtít poslední kontrolu (revizi) na hromosvody, pak ti omrkne bleskojistky a další podobné věci.. které už nikdo nezjistí jestli tam byly nebo ne atd..
0 x

konvertor

Příspěvekod konvertor » 17 years ago

zkusim ho kontaktovat,nicmene s tim soudnim znalcem se pletes,nikam jezdit nebude,ja mu dam kartu a on ji prozkouma a pak napise protokol s razitkem,to ze poleze nekam k nekomu na strechu je nesmysl,ja to kdysi delal s jinym vyrobkem a taky sem si myslel ze pojede ke me domu a bude tam cosi delat,jenze tak to neni,on bude zkoumat pouze danou samostatnou cast,to by taky mohl jit po kabelech az k temelinu a tam zjistit ze maj zase vadnou turbinu...
0 x

velkeprdy

aby nakonec tu turbinu nemnenili.. vetsina problemu se spatnym signalem je totiz takova ze odejde switch na anteny nebo na rx/tx a ten odejde jedne za predpokladu ze je to spatne prizpusobene..a to ze je to spatne prizpusobene zase neni problem jejich. kdyz ti pleskne guma na aute taky vyrobce nezajma ze si tam mel spatnou geometrii
0 x

dikobraz

Příspěvekod dikobraz » 17 years ago

Zopar kariet aj nam odislo. A to jak CM9 tak R52ky. Stale nam ivh vymenili bez slova. Kupovane boli v BGSLEVI teraz EDsystems. Odchadzaju prevazne pri vsesmerovkach. Ale stalo sa aj pri sektorke. Na 5Ghz nam neodisla ziadna.
0 x

Dr.Easy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Dr.Easy » 17 years ago

CM11tek pouzivam nekolik. cca 10-15ks. v provozu 6 a vice mesicu a zatim bez jedinneho problemu. Samozrejme jsou jen na sektorech 2,4G nebo 5G a utlumeny. CM11 proto, protoze maji pekny konektor, zacvakne se a muze se v klidu otacet, zadny problem. s tema malyma je spatna manipulace :). A maji o neco lepsi citlivost ;).Jinak v aspe nam reklamuji kde co, bez problemu. CM9ky nekolikrat. i 10ks najednou.

S tim vsesmerem to je pravda. Mel jsem tu jednou nejakou napodobeninu Ovislinka 8,5dBi. Moc pekny, sklolaminatovy, vsechno paradne udelany, konzole, apod. ale odeslo mi pod tim 5 Cm9tek a 2 R52. Po vymene za jiny vsesmer uz ok ;)
0 x
UBNT? Maximálně pro klienty...

Maxik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maxik » 17 years ago

a mel si mezi tim vsesmerem a kartou uzemnenou bleskojistku ?
0 x

fcc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod fcc » 17 years ago

K měření PSV. U nás na Fakultě aplikované informatiky mají potřebné vybavení k měření PSV. Otázka je jestli je ještě jsou přístroje ověřené ( na normalní měření to nemá zásadní vliv) .Když dá búh a čas ,tak tam donesu nůši antén co tu mám a proměřím je. Už jsem to mě v plánu minulý rok... 8) ,ale není čas.. Jakmile to provedu, urči sem výsledky hodím.

Pěkný večer přeji

PJ
0 x

velkeprdy

fcc píše:K měření PSV. U nás na Fakultě aplikované informatiky mají potřebné vybavení k měření PSV. Otázka je jestli je ještě jsou přístroje ověřené ( na normalní měření to nemá zásadní vliv) .Když dá búh a čas ,tak tam donesu nůši antén co tu mám a proměřím je. Už jsem to mě v plánu minulý rok... 8) ,ale není čas.. Jakmile to provedu, urči sem výsledky hodím.

Pěkný večer přeji

PJ

budeme vděčni
0 x