❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

vtipné fotografie

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
honzam

Re: vtipné fotografie

Příspěvekod honzam » 6 years ago

hapi píše:tak víš jak, ono to chodí úplně stejně ať je to hezký nebo ne.

To sice jo. Ale jak dlouho vydrží ten indoor kabel hozený po střeše než praskne a nateče do něj?
0 x

iTomB

Příspěvekod iTomB » 6 years ago

honzam píše:

To sice jo. Ale jak dlouho vydrží ten indoor kabel hozený po střeše než praskne a nateče do něj?

Dyl nez puvodni UBNT venkovni ...
2 x

Gemb

Příspěvekod Gemb » 6 years ago

Dalo by sa o tom dlho diskutovat, niektore veci pojdu niektore nie. Pri niektorych pripadoch ide skor o pokojne spavanie. Ked mas kabel na sajte len hodeny na streche tak vzdy je otazka casu kde sa prederie a zhasne ti zariadenie. Nezalohovane zariadenia to je rovnaka kapitola. Niekde nevypadne elektrika cely rok a niekde par krat.
2 x

lacman

Příspěvekod lacman » 6 years ago

Tak jsem konečně našel uplatnění pro nevyužité Waveant antény, jsou z toho parádní boby, děti si to pořádně užívají.. :-D
Přílohy
IMG_1324.jpeg
IMG_1324.jpeg (214.84 KiB) Zobrazeno 4643 x
13 x

Selič
antispam: Ano

Příspěvekod Selič » 6 years ago

Tak jsem konečně našel uplatnění pro nevyužité Waveant antény, jsou z toho parádní boby, děti si to pořádně užívají.. :-D

Čím ty pekáče mažeš? Tím sprejem proti námraze?
https://www.youtube.com/watch?v=9rMcRJVY1-0
0 x
"Slepému neukážeš, hluchému nepovíš, debilovi nedokážeš..."

Petr Bačina
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petr Bačina » 6 years ago

Někdy ten google překladač v chromu dělá víc než by měl.

Kolik "slečen" měříte vy? ;-)
ms.JPG
ms.JPG (78.39 KiB) Zobrazeno 4482 x
3 x

Gemb

Zakaznikovi vadila biela ledka na UBNT poe, tak si tam nalepil 5centovku :D
IMG_20190111_165435.jpg
IMG_20190111_165435.jpg (47.65 KiB) Zobrazeno 4470 x
0 x

lacman

Příspěvekod lacman » 6 years ago

Selič píše:

Čím ty pekáče mažeš? Tím sprejem proti námraze?
https://www.youtube.com/watch?v=9rMcRJVY1-0

:joy: Hele nebudeš tomu věřit, ale viděl jsem to nedávno v tv a inspirovalo mě to ...
Zatím jen navoskováno, sice né tak dobře jako v tom filmu, ale jede to pěkně :-)
0 x

Martin63

Příspěvekod Martin63 » 6 years ago

Gemb píše:Zakaznikovi vadila biela ledka na UBNT poe, tak si tam nalepil 5centovku :D
IMG_20190111_165435.jpg

Ona by asi stačila jen černá izolačka, aby to nevypadalo tak blbě. Jinak jsi měl spíš zavolat Chocholouška než to něčím přelepovat. Opravdu nechápu proč by to někomu mělo vadit. Někde jsem četl, že někomu vadily LED diody na UBNT NanoBridge M5, které bylo umístěné za oknem. Dodnes jsem nepochopil proč tyhle mírně svítící LEDky někomu vadí.
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 6 years ago

protože to osvítí celí okno. Nám za mlhy svítí celej barák modro zeleně. Vypadá to jak když na střeše přistává ufo. Docela to chápu, ta modrá je agresivní.
1 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

Martin63

Dobře, ještě pochopím LHG, které svítí opravdu pronikavě modře. Ale přelepovat Ubiquiti LED diodu na POE zdroji? Však to svítí jako když to nesvítí. :grinning:
0 x

pcwifi
antispam: Ano

Příspěvekod pcwifi » 6 years ago

modre LEDky to je peklo, ma je kazda tv kazda nova sracka. Znamy na to sel chytre, cerny lihovy fix a ztlumil ji na pozadovanou uroven.
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

Martin63

Tyhle repro bedny od Geniusu mají opravdu úžasnou modrou LEDku: https://www.alza.cz/genius-sp-hf2-0-180 ... 148818.htm
Kdo neviděl na vlastní oči, tak neuvěří. Při přímém pohledu do této modré LED diody je to jako podívat se do slabší LED svítilny. Modré světlo je schopné dokonce osvítit kus menší místnosti. :grin: Tyhle bedničky mám u PC a tam to až tolik nevadí, protože koukám do monitoru a ne na pravou repro bednu, která je kus od monitoru. Pokud bych je měl třeba u televize, tak tam už bych tu LED diodu musel přelepit, protože by mi svítila přímo do xichtu a navíc v mém zorném poli.
0 x

K3NY

Příspěvekod K3NY » 6 years ago

Martin63 píše:Tyhle repro bedny od Geniusu mají opravdu úžasnou modrou LEDku: https://www.alza.cz/genius-sp-hf2-0-180 ... 148818.htm
Kdo neviděl na vlastní oči, tak neuvěří. Při přímém pohledu do této modré LED diody je to jako podívat se do slabší LED svítilny. Modré světlo je schopné dokonce osvítit kus menší místnosti. :grin: Tyhle bedničky mám u PC a tam to až tolik nevadí, protože koukám do monitoru a ne na pravou repro bednu, která je kus od monitoru. Pokud bych je měl třeba u televize, tak tam už bych tu LED diodu musel přelepit, protože by mi svítila přímo do xichtu a navíc v mém zorném poli.
oni maji tu modroou led snad na vsech reprodoktorech co prodavaji. Ja ji zatrel cernou barvou, to ji dost utlumi
0 x

Gemb

Tu SXTcku na ten zberac som kedysi montoval ale viac menej z donutenia firmy (kvantita) a donutenia zakaznika (nechcem trojnozku) a ten indoorak blatovy si tiez nachystal zakaznik :D Teraz sa nad tym smejem co to bol za hnoj....v lokalite kde bola nachystana optika tej iste firmy a spustena po 4 rokoch.
DSC0001164.jpg
DSC0001164.jpg (97.26 KiB) Zobrazeno 2925 x
50307094_10161479907730553_7714966873820889088_n.jpg
50307094_10161479907730553_7714966873820889088_n.jpg (88.25 KiB) Zobrazeno 2925 x
1 x