❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
AP 60ghz
Re: AP 60ghz
Tak proste take riesenie ako som hovoril ja - igelitka. Asi si z dreva stlcem dajaky ram a obalim ho igelitkou a vnutri bude zavrete LHG. Ram bude len ako vystuha aby ta igelitka bola nasponovana.
0 x
Pokud je to myšleno jako legrace, tak si sežeň teplosmrštivou obalovou fólii, budeš to mít pěkně našpónované. Ale pak na té kostře nesmíš šetřit.
mpcz, 25.11.2018
0 x
mpcz píše:Pokud je to myšleno jako legrace, tak si sežeň teplosmrštivou obalovou fólii, budeš to mít pěkně našpónované. Ale pak na té kostře nesmíš šetřit.mpcz, 25.11.2018
Pokial mikrotik nic nevymysli tak si musime vymyslet nieco vlastne.....
0 x
Zdravíčko pánové......
tak to vypadá spoj MikroTik wAP 60G AP, jedna strana tak jak je, tedy originál a druhá je strčena v parabole viz mé bývalé posty.
Nějaká větev v cestě se najde.Zaměřeno přípravkem, montáž včetně všeho 5 minut....
tak to vypadá spoj MikroTik wAP 60G AP, jedna strana tak jak je, tedy originál a druhá je strčena v parabole viz mé bývalé posty.
Nějaká větev v cestě se najde.Zaměřeno přípravkem, montáž včetně všeho 5 minut....
0 x
Zvlášť když -67 bude dost hraničních, bych si tipnul.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
2 WAP na 180m doteraz fungovali v pohode a dnes ked su najvacsie mrazy zacinaju sa spravat zvlastne, odpajaju sa...nepomaha ani upgrade na najnovsie verzie a zmena kanala na 66000, nema niekto podobne skusenosti?
0 x
rado3105 píše:2 WAP na 180m doteraz fungovali v pohode a dnes ked su najvacsie mrazy zacinaju sa spravat zvlastne, odpajaju sa...nepomaha ani upgrade na najnovsie verzie a zmena kanala na 66000, nema niekto podobne skusenosti?
Že by vadný kus kterému je zima? Dělá to jen jeden spoj? V tom případě může být vadná jen jedna strana...
0 x
dnes u nás na 200m to samé námraza a odpojování, takové spoje i na 200 metrů jsou mi víte k čemu......
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
okoun píše:dnes u nás na 200m to samé námraza a odpojování, takové spoje i na 200 metrů jsou mi víte k čemu......
Jaké spoje, LHG a nebo Wapky? A jaký signál? Kolik bylo u Vás stupnu?
0 x
pokud někdo použije wapky na 200m což je hraniční vzdálenost pro ně tak se není čemu divit. Od mokrýho sněžení minulý týden zatím ani jeden 800m spoj (LHGG) neměl problém.
Osobně mi nevadí že to pro ostatní je k ničemu. V tomto duchu budu tvrdit že jsou to spoje na nic
Osobně mi nevadí že to pro ostatní je k ničemu. V tomto duchu budu tvrdit že jsou to spoje na nic
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků
Takze to bude asi tou namrazou. V ceste nic nie je. Nic sa nezmenilo. Rano ked som siel do auta riadna namraza na aute a kedze v tych wap je teplo tak isto to kondenzuje....a tvori sa namraza...
0 x
rado3105 píše:Takze to bude asi tou namrazou. V ceste nic nie je. Nic sa nezmenilo. Rano ked som siel do auta riadna namraza na aute a kedze v tych wap je teplo tak isto to kondenzuje....a tvori sa namraza...
Porad tu nepadlo, jaky je tam signal a zda je tam tedy dostatecna rezerva ... Jak je to nastaveno (tx-sector=auto?, nejnovejsi verze ros?)
0 x
kanal je 66000, tx sector som neupravoval, teraz je 35, signal bol 80, teraz klesol...
- Přílohy
-
- 29Nov2018_11-40-38.jpg (14.31 KiB) Zobrazeno 3100 x
0 x