❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Univerzální klíč na Schrack

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
o_pth

Univerzální klíč na Schrack

Příspěvekod o_pth » 6 years ago

Dostal jsem se k úkolu opravení napůl rozbombardované sítě, ale naskytl se jeden problém. Nemjí klíčky od racků... (nečekaně)
Všude v budově jsou racky od Schracku. viz foto.

Neexistuje něco jako univerzální klíček? Nebo nějaký způsob, jak se nenásilně dostat do těchto racků?

Ď.

rack_pic.jpg
rack_pic.jpg (140.09 KiB) Zobrazeno 2347 x
0 x

Petr Bačina
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petr Bačina » 6 years ago

Vem sikovky, chytni se za celé to plastové ucho a otoč proti směru hodinových ručiček... a jsi uvnitř jak nic. Tohle "zamykání" na Schrack rozvaděčích je úplně směšné. Možná ani ty sikovky nebude potřeba, někdy stačí rukou.
0 x

o_pth

Petr Bačina píše:Vem sikovky, chytni se za celé to plastové ucho a otoč proti směru hodinových ručiček

Trochu bych se bál aby se to nezlomilo. Rukou jsem to už zkoušel ale drží. Vydrží to sikovkama?
0 x

Petr Bačina
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petr Bačina » 6 years ago

Vydrží, to ucho je pevné... ale chce to taky trochu citu ;-) Potkal jsem asi 20 těchto rozvaděčů a všechny šly takhle otevřít. Zezadu to drží matka a nemá to v plechu žádné čtvercové vybrání jak je zvykem, takže to stačí "povolit". A pokud to povolí, tak se koupí nové zámky. Pokud nemají klíče, nic jiného stejně nezbyde. Ještě možná jestli je od všech stejný klíč, tak bych jeden zámek klidně vylomil, vložku odnesl do klíčnictví aby mi na to udělali klíč a bylo by to.
Naposledy upravil(a) Petr Bačina dne 12 Nov 2018 17:16, celkem upraveno 1 x.
0 x

o_pth

Ok. Vyzkouším a dám sem vědět. :grinning:
0 x

rsaf

Příspěvekod rsaf » 6 years ago

na 99% do toho bude pasovat jeden z řádově 10ti klíčů, které se běžně u rozvaděčů vyskytují. Možná by pomohla detailní fotka zámku.
0 x

Daxxim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Daxxim » 6 years ago

nepasuje tam L1? :D
2 x
Citace: Ubiquiti jsou produkty pro lidi, kteří neumí a nerozumí sítím a chtějí aby “vše na jeden klik fungovalo”. Pokud po Ubiquiti produktech chceme obecně něco více, je to opravdu ZLO. Navíc tupé zlo, jen je designově hezké.