jsem nejak mimo,s mikrotiky se seznamuji,prosel sem nejake info k nim,ale nejake ne a nemuzu najit zapnuti WEP64/128bit u RB 112/ MK 2.9.25,karticka Atheros AR5413,rezim klient / bridge.
prosim o nakopnuti,diky
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
WEP,kde zapnout ?
WEP,kde zapnout ?
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
vytvor si svuj security profil ve wireless a pouzij mode static key required a 40bit wep to bude 64bit klasickej wep a ten profil si v nastaveni Wlan nastav 

0 x
jaaaj,diky...jen se musi zadat jak koukam v HEX,ascii to nebere 5 znaku...
Maxik píše:vytvor si svuj security profil ve wireless a pouzij mode static key required a 40bit wep to bude 64bit klasickej wep a ten profil si v nastaveni Wlan nastav
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
Pokud tam nemas desitky klientu tak to predelaj na WPA a je to lepsi než WEP ale pozor ted si uvedomuji nektere starsi zarizeni neumi WPA takze nevim zda to plošně doporucit
0 x
lyra píše:Pokud tam nemas desitky klientu tak to predelaj na WPA a je to lepsi než WEP ale pozor ted si uvedomuji nektere starsi zarizeni neumi WPA takze nevim zda to plošně doporucit
Pokial si dobre pamatam, tam jednotlivym klientov v accesliste je mozne ak nepodporuje WPA nadefinovat vlastny wep key.
Pojdem si to dnes skustit

Edit, takze takto to nefunguje, je mozne len pri zapnutom WEP definovat unikatny kluc v accesliste pre konkretneho klienta.
Cize riesenie jedine WPA a ked uz niekoho pripajat cez WEP tak na Virtual AP. Cize opat bezpecnostna diera.
0 x
Airbilly - MOBIL ATAK
Maxik píše:taktak v hexa
Jak převedu Ascii do hexa? Někdo mi říkal, že musím před každé z čísel z ascii hodit 3. je to tak?
0 x
..:: DobraSit.cz ::..
http://centricle.com/tools/ascii-hex/
Petr S. píše:Maxik píše:taktak v hexa
Jak převedu Ascii do hexa? Někdo mi říkal, že musím před každé z čísel z ascii hodit 3. je to tak?
0 x
napiš si ho do .txt a prohlídni ho přes wincommander volbou F3 hexadecimal.
0 x