❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Verzia 3.4

Oznámení a diskuse ke konkrétním verzím.
Radoko77

Re: Verzia 3.4

Příspěvekod Radoko77 » 17 years ago

Leeonek píše:
belmorfeus píše:CM9 CM10 a CM11 je proti R52 doslova odpad, kdyz mas pri vymene jenom karticky rozdil v signalu i 10 Db tak to uz o necem mluvi.

Nevím kolik jsi těch karet zkoušel ale u CM9 a R52 není žádný rozdíl, možná s měl nějakou šit várku. CM10 je odpad, s tím souhlasím, CM11 nemůžu posoudit nezkoušel jsem.
CM9 je sázka na jistotu, pokud nejsou po nějaké "bleskové" akci napůl hluché, je to prostě kompaktibilita a klasika, CM9kou nic nepokazíš

no tak to by si sa cudoval ako CM9 c RB600+RB502 nadherne blbne
0 x

airbilly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod airbilly » 17 years ago

Radoko77 píše:no tak to by si sa cudoval ako CM9 c RB600+RB502 nadherne blbne

A ty by si sa vobec nemal cudovat, ale citat forum. RB502 nieje kompatibilne s RB600
0 x
Airbilly - MOBIL ATAK

Maxik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maxik » 17 years ago

presne CM9 zadny problem mam vsude, CM10 je horsi, CM11 jsem se docetl ze dost odchazeji a R52 je snad temer stejna jako CM9 ale ma o neco horsi citlivos.
0 x

belmorfeus

Příspěvekod belmorfeus » 17 years ago

několik desitek CM9 a několik možná i stovek R52, když jsem zjistil jak zasadni rozdil mezi nimi je tak jsem si dal tu praci a CM9 jsem odevšud stahnul a nasadil R52, rozdil na spoji bod-bod byl od 6 do 10 Dbi pouze vymenou karticky.
CM9 jsem radeji zpracoval na kratke vzdalenosti do RB133C ke klientum nez z toho delat bod-bod spoje na kterych bezi cela sit.
0 x

reset

Příspěvekod reset » 17 years ago

kdyz to schrnu, tak nevim ktery karty jsou lepsi CM9 nebo R52 ?
Pokazde je jine info.
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam

belmorfeus

Příspěvekod belmorfeus » 17 years ago

doporucuji vyzkouset, ja tomu taky neveril a pak jsem na to jenom cumel :-)
0 x

Radoko77

airbilly píše:
Radoko77 píše:no tak to by si sa cudoval ako CM9 c RB600+RB502 nadherne blbne

A ty by si sa vobec nemal cudovat, ale citat forum. RB502 nieje kompatibilne s RB600

RB600+RB502 je kompatibilne a mame to nasadene funkcne, ale ako pisem hore je tam vyhradna podmienka pouzitia R52, nic ine nepobezi
0 x

dikobraz

Příspěvekod dikobraz » 17 years ago

Potvrdzujem ze RB600+RB502 ide uplne bez problemov. Ale len s R52kami. Jeden celz den sme skusali rozne ine karty a po par minutach prestali vysielat a scanovat.
0 x

Radoko77

dikobraz píše:Potvrdzujem ze RB600+RB502 ide uplne bez problemov. Ale len s R52kami. Jeden celz den sme skusali rozne ine karty a po par minutach prestali vysielat a scanovat.

presne tak
0 x

schneiderf
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod schneiderf » 17 years ago

Na RB333 s ver. 3.4. mám na každém wlanu jeden hotspot. Po disable všech 3 hotspotů a následném zapnutí se stalo, že naběhl jen jeden. Přitom se to tvářilo, že jedou všechny. Enable/disable nepomohlo. Pomohl až reboot. Už mi a hlavně mým klientům dochází trpělivost s verzí 3.X.....
0 x