Viktor Novotný píše:u alcomy se to odvrtalo a zavitnikem projelo
pěkný no ale nejvíce mě vadí to že alcoma si vůbec nesype popel na hlavu kvůli tomu průseru....
Viktor Novotný píše:u alcomy se to odvrtalo a zavitnikem projelo
tam jsou co vim ocelovy matky se zasekavaci ploskou nevim odborny nazev.
Gemb píše:LHG60 na 1.5km dosmerovane. ROS 6.43rc45 - pre istotu v tomto ROS to neukazuje distance...
1.5kmn.png
Pre porovnanie na 58GHz to ma signal -60dB, na 60GHz -65dB, na 62GHz -62dB.
psichac píše:No, tak mne sa cez víkend podarilo nahodiť môj spoj s LHG60, ukazuje distance 1134m čo sedí s mapami a po vyladení oboch strán mám MCS 8, signál okolo 80-85, RSSI -52dB, pripadne sa mení v rozmedzi -50 az -54. Pri ladení som tlačil 660Mbit, druhý smer bol cez 800Mbit (možno notebookom). Uvidíme keď príde dážď čo to spraví.
Jedinú haluz robilo RSTP... prišlo mi akoby bežalo aj keď som ho vypol... A samozrejme Cacti, niečo mám niekde zle, grafuje mi len APčko... To je stabilné, na klientovi som si všimol že par krát klesol signál/MCS/rate na 60/6/1950Mbit a potom prišiel späť. Nič som nikde nenaskenoval ale mám pocit že jednu wAPku som cestou videl...
Kolega teraz robil tiež linku ale na wAP60G, 170m ale má signál iba -69dB. Vraví, že smerovanie by malo byť ok.
Vedel by mi niekto vypočítať v tej Alcoma kalkulačke približne akú hodnotu by mal mať?
Mali by už byť predsa na 200m. Či ?
Vďaka
Gemb píše:Staci si stiahnut mobilnu verziu alcoma kalkulacky a natocit kolko chces GHz