❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Kde koupit Huawei switch?

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
forkman
antispam: Ano

Kde koupit Huawei switch?

Příspěvekod forkman » 7 years ago

Potřeboval bych koupit Huawei S5720-28X-SI-AC a Alternetivo ho nemá skladem, je to switch za pár korun, takže předpokládám, že někdo by ho skladem v ČR mít mohl. Potřeboval bych ho rychle. Nemáte někdo tip na to, kdo to taky prodává? Ale aby to taky nebylo za 2x tolik :-D
0 x

_piggy_

Příspěvekod _piggy_ » 7 years ago

0 x

forkman

Přesně tak, Google a proto se ptám, jestli někdo neví jestli se to nedá koupit i v ČR.
0 x

_piggy_

forkman píše:Přesně tak, Google a proto se ptám, jestli někdo neví jestli se to nedá koupit i v ČR.

Třeba ten odkaz co jsem poslal? Ten byl hned druhý na googlu...
0 x

forkman

Bože můj, když už to tupě pastuješ, tak si aspoň ověř co to je. Stačilo říct "nemám páru", chápu že jsi chtěl pomoct, ale když se ptám na ČR a ty mi sem dáváš Poláky, není to úplně k věci :-D
0 x

_piggy_

forkman píše:Bože můj, když už to tupě pastuješ, tak si aspoň ověř co to je. Stačilo říct "nemám páru", chápu že jsi chtěl pomoct, ale když se ptám na ČR a ty mi sem dáváš Poláky, není to úplně k věci :-D

OK, stačilo to vysvětlit slušně... Já teda vidím u firmy senetic sídlo v Praze kde mají Českou pobočku. To že vadí majitel firmy z polska je věc jiná. Už pomáhat nebudu :)
0 x

iTomB

Příspěvekod iTomB » 7 years ago

_piggy_ píše:OK, stačilo to vysvětlit slušně... Já teda vidím u firmy senetic sídlo v Praze kde mají Českou pobočku. To že vadí majitel firmy z polska je věc jiná. Už pomáhat nebudu :)

A ty si myslis, ze ho maji skladem? :D pochybuju ... On ho chtel i rychle :-)
0 x

_piggy_

iTomB píše:
_piggy_ píše:OK, stačilo to vysvětlit slušně... Já teda vidím u firmy senetic sídlo v Praze kde mají Českou pobočku. To že vadí majitel firmy z polska je věc jiná. Už pomáhat nebudu :)

A ty si myslis, ze ho maji skladem? :D pochybuju ... On ho chtel i rychle :-)

Vidím tam 5 kusů dostupnost,tak jsem chtěl pomoct a poslal odkaz a místo toho se dohadujeme že to není z česka...
0 x

iTomB

Příspěvekod iTomB » 7 years ago

Ale maji u toho, ze dodani bude az 4.7. :D Nevim, myslis ze jim bude vic jak tyden trvat zabaleni a poslani v cesku? :D nebo delaji jen 1x za 14 dni? :D
0 x

_piggy_

iTomB píše:Ale maji u toho, ze dodani bude az 4.7. :D Nevim, myslis ze jim bude vic jak tyden trvat zabaleni a poslani v cesku? :D nebo delaji jen 1x za 14 dni? :D

kritizovat umí každý... že?
0 x

forkman

Nakonec jsem do Seneticu psal a pak i volal, na českou mailovku a na pražské číslo a vždycky tam byl Polák :-) Mají to u dodavatele, takže nejdřív to jde do Seneticu v Polsku a až potom do ČR, proto ta dostupnost. Ale jeden kousek jsem nakonec vzal, za necelých 16 bez daně, kdo by odolal :-D
0 x