❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Jak dostat ros na Alixe do CF ?

Problematika MikroTik RouterBoard hardware
Maxik
Kontaktovat uživatele:

Jak dostat ros na Alixe do CF ?

Příspěvekod Maxik » 17 years ago

Ahoj planuju vyzkouset alixe 2c2 s CF kartou, jakpak na se na to da nahrat routeros, ctecku na CF v PC nemam ani nevim jestli by to takhle slo nainstalovat, alix nema konektor pro cdrom, toz asi nejaky netinstal nebo jak :)?
0 x

haklina

Příspěvekod haklina » 17 years ago

bez tohodle se asi neobejdes http://i4wifi.cz/?cls=stoitem&stiid=189
0 x

iTomB

Příspěvekod iTomB » 17 years ago

Maxik píše:Ahoj planuju vyzkouset alixe 2c2 s CF kartou, jakpak na se na to da nahrat routeros, ctecku na CF v PC nemam ani nevim jestli by to takhle slo nainstalovat, alix nema konektor pro cdrom, toz asi nejaky netinstal nebo jak :)?

A nebo ctecku karet. Taky jsem to rval pres ni do CF. Netinstal po siti mi nejak nesel ...
0 x

Maxik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maxik » 17 years ago

Dik tak to by nemel byt problem.
Jeste jeden dotaz na Alika, jelikoz potrebuju min 4x minipci a RB600 se bojim. Jaky ta deska ma odber ? Jde mi o to nastohovat 2 Alixy nad sebe do krabice, pokud vim AMD Geode ma asi 1W takze by to snad pro POE nemel byt problem.
0 x

matrix
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod matrix » 17 years ago

Maxik píše:Dik tak to by nemel byt problem.
Jeste jeden dotaz na Alika, jelikoz potrebuju min 4x minipci a RB600 se bojim. Jaky ta deska ma odber ? Jde mi o to nastohovat 2 Alixy nad sebe do krabice, pokud vim AMD Geode ma asi 1W takze by to snad pro POE nemel byt problem.

samotna doska bez miniPCI ma spotrebu 6W.
0 x

menge

Příspěvekod menge » 17 years ago

matrix píše:
Maxik píše:Dik tak to by nemel byt problem.

samotna doska bez miniPCI ma spotrebu 6W.

ja som nameral ALIX 2c2 3,6W a pri CPU 100% 4,5W bez minipci
0 x