mám u jednoho zákazníka problém, že prej se jim neustále mobily přepínají z wifi na LTE, davají to za vinu našemu wifi routeru, každopádně router jsem ted vyměšnil za jiný (hap) a prej že furt stejnej problém, tak nevím co to má být jeslti to je nějaká vlasnot androidu či co?
samozřejmě jiné zařízení jako je třeba PC vůbec neznají....
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
mobily priorita wifi vs LTE
mobily priorita wifi vs LTE
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
A není to celé o tolik diskutovaném problému některých wifi v zařízeních proti mikrotičí wifi?
Zeptat se někoho, kdo tam provozuje iPhone, jestli se mu to děje také, protože já s ním na žádném ze svých MK nemám problém. Naproti tomu s některými Androidy na většině mých MK něco hapruje.
Zeptat se někoho, kdo tam provozuje iPhone, jestli se mu to děje také, protože já s ním na žádném ze svých MK nemám problém. Naproti tomu s některými Androidy na většině mých MK něco hapruje.
0 x
neni pač tam byl před tím dvouant tplink za 400 Kč a stejné, leda že by byl vadnej a ted toto by byl zase jinej průser 
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
Pokud mají mobil někde v místě s horším signálem, tak stačí mít zaškrtnutý tohle a přepne se to na LTE.
1 x
okoun píše:mám u jednoho zákazníka problém, že prej se jim neustále mobily přepínají z wifi na LTE, davají to za vinu našemu wifi routeru, každopádně router jsem ted vyměšnil za jiný (hap) a prej že furt stejnej problém, tak nevím co to má být jeslti to je nějaká vlasnot androidu či co?
samozřejmě jiné zařízení jako je třeba PC vůbec neznají....
A ještě napiš že mají iphouny ... tam totiž je (a možná už i jinde) v e výchozím stavu nastavené již zmíněné automatické přepínání. Vzdaluješ se od wifiny, zhorušuje se ti signál, tak to přepne na LTE. Vypnout se to dá ... kamarád se s tím pral a musel to deaktivovat. Když sundal kovový kryt na mobilu tak tu funkci zase mohl začít používat.
0 x