❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
RouterBoard RB-1000 a RB-600 - že by konecne vykonne RBcka
Re: RouterBoard RB-1000 a RB-600 - že by konecne vykonne RBcka
leeonek: spocitaj si k tomu dph... jedna vec druha ze to je v czk, spocitaj to na skk....21tis aj nejake drobne...
0 x
petr.vlasic píše:Leeonek píše:Kde přišli na tu cenu
Mě by zajímalo, kde přišli na ty ostatní věci.
Na který?

0 x
tipl bych to na otázku kde přišli na to kolik je to schopné proroutovat
přes 4 gigabitové síťovky neproroutuješ 3,2Gbit ani kdyby ses rozkrájel
Logicky přes 2 uděláš 1Gbit FD tudíž přes 4 jsou to 2Gbity FD

0 x
k cene, ... je tam Level 6, kterej je sam o sobe stoji kolem 3.5tis bez dph
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam
-
- Kontaktovat uživatele:
Leeonek píše:tipl bych to na otázku kde přišli na to kolik je to schopné proroutovat
Tak, tak. Docela zůstávám v údivu jak zde poslední dobou i4wifi hází s čísly(beztak vymyšlenými nebo změřenými BTčkem z toho Routeru) a ještě víc jak tomu někteří lidé skáčí na špek.
Leeonek píše:přes 4 gigabitové síťovky neproroutuješ 3,2Gbit ani kdyby ses rozkrájel
Proč? BTW. Kde se dají takové čtyř-gigabitové síťovky sehnat?
Logicky přes 2 uděláš 1Gbit FD tudíž přes 4 jsou to 2Gbity FD
Proč bych udělal přes dvě Gigabitové síťovky 1Gb/s?
0 x
Vždyť je to tak jednoduché…stačilo se zamyslet, špetku toho RTFM et voilà!
1) bylo to myšleno čtyři gigabitové síťovky a ne 4GB síťovky 
2) přes dvě gigové síťovky v routeru nedostaneš víc jak 1Gbit FD nebo jo?
)

2) přes dvě gigové síťovky v routeru nedostaneš víc jak 1Gbit FD nebo jo?

0 x
0 x
basty píše:http://i4wifi.cz/?cls=stoitem&stiid=791
myslim ze tohle bude daleko lepsi varianta nez RB1000
Deska je navíc vybavena pro napájení jack konektorem, a tak ji je možné napájet přímo přes AC/DC adaptérem 12 - 24 V.
- Tohle bude super vecicka pro lidi kteri nechtej tahat 230 na strechu

0 x
to urcite, ale mrkni se na tu desku, napajecich konektoru ma jaksi vice nezli jeden (dalsi tri).
Dale by me zajimala spotreba, protoze tahat proud v radu amper pres UTP kabel mi neprijde jako dobra vec.
Mimo to, fungujou eth rozhtrani korektne pod MK ?
A i tak, cena neni zrovna nejnizsi, 8.1k czk bez dph mi pridje docela dost za desku "bez niceho".
Dale by me zajimala spotreba, protoze tahat proud v radu amper pres UTP kabel mi neprijde jako dobra vec.
Mimo to, fungujou eth rozhtrani korektne pod MK ?
A i tak, cena neni zrovna nejnizsi, 8.1k czk bez dph mi pridje docela dost za desku "bez niceho".
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam
jn, ale hlavne je to porovnani s RB1000. No tohle bych teda nenapajel pres poe, spotreba bude trocha vetsi.
0 x
basty píše:jn, ale hlavne je to porovnani s RB1000. No tohle bych teda nenapajel pres poe, spotreba bude trocha vetsi.
jop, to mas pravdu, ale ja mluvil o tom netahat 230 na strechu, o napajeni PoE sem zamerne nemluvil, spotreba by me osobne taky zajimala ...
0 x