KyberNet píše:jahpisin píše:zeptam se na jednu drobnost, resi se tu ze zakaznik se dovola na hotline kde neni "cvicena opice" ale clovek ktery tomu rozumi a dokaze vse proverit. Cili ma otazka je: mate extra zamestnance technika,admina....ktery sedi v pracovni dobe jen u pc a ceka na pripadny hovor klienta, nebo kolegu, ktery potrebuje neco poresit ? a zaroven provadi kontrolu,stav site,preladuje atd. Nebo je situace takova, ze jak ma technik ten tyden sluzbu jsou presmerovane hovory na nej a on to pak resi za provozu nekde v terenu ?
Mame na to extra technika, ktery sedi u PC a zveda hovory, zaroven je zveda i technikum v terenu, treba kvuli ladeni a jinym vecem.
bod g) jsem se bud spatne vyjadril a nebo se spatne pochopil.. Nabizime firmam moznost SLA., ne ze to ma kazdej.
Tak by mel vypadat prave idealni stav.....ja to mam s kolegama bohuzel ted tak, ze maji ulozena cisla primo na nas, takze vesmes volaji tomu kdo u nich delal instalaci ci posledni servis....ma to jedinou vyhodu, ze pripadne dokazu klienta presne navest k mistecku kde ma trafo,router,kabel spojku atd...kolikrat nechapu, kdyz reknu "tu vazu jak mate v rohu u stolu pusunte a najdete to trafo co je potreba vypojit a zapojit

"....ale to je tak vse....ostatni chaos je pak uz naprd, jako ze jsem na nove pripojce ci na servisu a musim se venovat zakaznikovi co ted zrovna vola, nebo jsem nekde na stozaru,strese atd....pak mu reknu, ze se na to podivam treba za hodku dve tri....to je pak smutna situace

nehlede na to ze musim vecne delat hot spot z telefonu abych se pripojil do site, nebo to jeste resil treba kdyz dokoncim pripojku u klienta. Takze hotline linka max do kanclu kde jsou ucetni...ty to pak volaj nam

a my si pak volame mezi sebou jestli nejsme treba na kompu abych proveril toho a toho ci vyresil ten a ten problem na AP.....ja osobne uz zvedam telefon lidem jen v pracovni dobe 7:00-16:00...kdo vola potom....volam zpet nasledujici den rano....protoze zvedat telefon a pracovat ustavicne z domu jen tak pro radost je nesmysl...videl bych to rad jinak...ale to by muselo vedeni zapracovat

....jsem pracujici clovek a ne dobrovolnik