No to mě přijde jako hodně slabý argument.
mpcz, 14.jan.2018
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
AP 60ghz
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
tu verzi me nekdo prozradite ?
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- development
- education
Ja se obavam, ze podobnejch konektoru moc nebude. Pripadne si vem posuvku a omer si to. Ja sem to kuchnuty mel, vcetne sundanyho 60ghz modulu.
0 x
Měření na těchto konektorech je v podstatě na kočku. Nejvíce určující je kroužek na PCB, ten je ovšem mírně kónický nebo zaoblený. Z toho plyne, že hledat rozdíly v jednotkách setin milimetru je dost problematické, dostat se se šuplérou až ke kořenu kroužku není možné. Datasheetové rozdíly jsou mezi typy také v setinách, takže stačí trošku více přitlačit na kleště a už máme "jiný" typ konektoru, že. Také výrobní tolerance jsou v setinách.
Dle mého soudu je jediná možnost: najít nadějný protikus a zacvaknout. Nebo info od výrobce desky. Pak tomu budu věřit. Zatím sázím na Motorolu.
mpcz, 14.jan.2018
Dle mého soudu je jediná možnost: najít nadějný protikus a zacvaknout. Nebo info od výrobce desky. Pak tomu budu věřit. Zatím sázím na Motorolu.
mpcz, 14.jan.2018
0 x
Vytvořil jsem jednoduchou SNMP template do ISP Admina, kdyby měl někdo zájem.....
*edit: přidány screeny
*edit: přidány screeny
- Přílohy
-
- Zachycené_15.jpg (215.64 KiB) Zobrazeno 3013 x
-
- Zachycené_14.jpg (203.69 KiB) Zobrazeno 3013 x
-
- wAP-60G.zip
- (516 bajtů) Staženo 123 x
Naposledy upravil(a) Pintero dne 14 Jan 2018 11:43, celkem upraveno 1 x.
0 x
Viktor Novotný píše:tu verzi me nekdo prozradite ?
Já testuju s dodanou 6.40.3, tam to jede docela dobře, a pak s 6.42rc6, ale přes to mi zatím žádný velký traff. nejede.
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Pintero píše:Viktor Novotný píše:tu verzi me nekdo prozradite ?
Já testuju s dodanou 6.40.3, tam to jede docela dobře, a pak s 6.42rc6, ale přes to mi zatím žádný velký traff. nejede.
dik, tu od dodani mam taky, ale v ni neni videt vubec nic ... na 50m jede 300/300 mego .. tcp test .. vic o tom nevim a to me stve ..
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
-
- Kontaktovat uživatele:
mpcz píše:No to mě přijde jako hodně slabý argument. mpcz, 14.jan.2018
. . . . naprosty souhlas u tech konektoru se hraje na setiny. a barva vubec roli nehraje
pokud nemate w.fl, nejblize je MHF4, muzete zkusit, pigtaily jsou.
ad w.fl
pokud jste schopni rict, jak dlouhy kabel na tom potrebujete, muzeme Vam ho dodat, overene kvalitni konektory, pripadne co potrebujete za konektor na druhe strane.
0 x
Lukasw
power panely, komplexní a kvalitní řešení napájení
průmyslové zdroje, patch panely, kleště a konektory, koaxiální konektory
www.VSEPROWIFI.cz
power panely, komplexní a kvalitní řešení napájení
průmyslové zdroje, patch panely, kleště a konektory, koaxiální konektory
www.VSEPROWIFI.cz
Dík, řekl bych kabel cca 40 cm, ustřihnout se dá vždycky, že. Ale také to, že ten nabízený konektor MHF4 to dle mého není, takže to musí být jiný, už jsem to tu psal, že je to spíš něco od Motoroly. Ta se tu ale moc nevyskytuje.
mpcz, 14.jan.2018
mpcz, 14.jan.2018
0 x
napsat mikrotiku?
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků