No jen do toho
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Anketa kolik zaměstnanců/lidí na zákazníky máte?
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Anketa kolik zaměstnanců/lidí na zákazníky máte?
A jen blbec pouští do éteru firemní informace jen a pouze na žádost neznámého člověka na internetovém fóru...
No jen do toho
No jen do toho
0 x
Nebo to může být strategie PR. Velká firma (hodně lidí) může působit navenek lépe, něž firma "one man show", kdy více lidí může znamenat lepší servis a taky nemusí...
0 x
Zatím toho vím o sítích méně, než bych rád někdy věděl... ale pracuji na tom :-)
-
Tak anketa je víceméně anonymní. Snad to ničemu nevadí a pokud někdo nemá v něčem jasno jak odpovědět může se zeptat na svém případu který si poupraví oproti skutečnosti.
0 x
-
- Kontaktovat uživatele:
-
Možná to někdo dokáže zneužít asi jako všechno. Proto komu by to vadilo přeci hlasovat nemusí. Osobně na tom nevidím nic strašného, ale mohu se mýlit.
0 x
rad bych kliknul na moznost pod 300
to by byla pohoda
0 x
- stepan.benes
- Kontaktovat uživatele:
Co je na tom tak tajnéjho ? Bez dalších informací je to stejně hausnumero beze smyslu. V Polsku znám firmu s cca 10 000 klinty bez jediného zaměstnance. Majitel jezdí na vodním skůtru po Baltu a naprosto všechno outsourcuje. Připojování, hotline, správu, výstavbu, administrativu, prostě všechno. Pak jsou firmy, co mají všechno svoje včetně kopáčů s krumpáčema.
0 x
Profesionální troll, manipulátor a hrubovibrační ještírek.
Vůbec mi nevěřte, protože se s Vámi velmi pravděpodobně právě teď pokouším manipulovat !!!
Vůbec mi nevěřte, protože se s Vámi velmi pravděpodobně právě teď pokouším manipulovat !!!
Jo jo Štěpáne, ty už máš i hezký bagřík, tak vaše firma může stavět cokoli. 
stepan.benes píše:Co je na tom tak tajnéjho ? Bez dalších informací je to stejně hausnumero beze smyslu. V Polsku znám firmu s cca 10 000 klinty bez jediného zaměstnance. Majitel jezdí na vodním skůtru po Baltu a naprosto všechno outsourcuje. Připojování, hotline, správu, výstavbu, administrativu, prostě všechno. Pak jsou firmy, co mají všechno svoje včetně kopáčů s krumpáčema.
0 x
- stepan.benes
- Kontaktovat uživatele:
whef píše:Jo jo Štěpáne, ty už máš i hezký bagřík, tak vaše firma může stavět cokoli.stepan.benes píše:Co je na tom tak tajnéjho ? Bez dalších informací je to stejně hausnumero beze smyslu. V Polsku znám firmu s cca 10 000 klinty bez jediného zaměstnance. Majitel jezdí na vodním skůtru po Baltu a naprosto všechno outsourcuje. Připojování, hotline, správu, výstavbu, administrativu, prostě všechno. Pak jsou firmy, co mají všechno svoje včetně kopáčů s krumpáčema.
Všechno ještě ne, v létě jsem se byl podívat na kabelovou loď Seven Mar
https://photos.google.com/share/AF1QipPcX8rsnfriVeh_hJ_wlBjWpLT-pJwcIZdS8uPLKMIEn3qPqTTWcfx1s1j04IO6Jg/photo/AF1QipOOikJyc60sc3Cv9DflKAfpOUofgISgwXRMx6ys?key=R3k0WjZnWk5vU0hjZWJ2Y1R6ZDRoWU0zU3VlQlpn
http://www.subsea7.com/content/dam/subsea7/documents/whatwedo/fleet/constructionvertical/Seven%20Mar.pdf
ještě máme co dohánět ...
1 x
A kde v ČR pokládat? Chybí nám moře 
0 x
- stepan.benes
- Kontaktovat uživatele:
Já tu mám za zády Nechranice 
0 x
To je sice hezký, ale na těch 5km by stačil motorový člun a cívka 
0 x
-
I ten polský ISP by dokázal ten poměr +/- vyplnit na základě znalostí co komu platí / 35000 člověk jak jsem již psal. To že něco oudsourcuje s tím v příkladech přeci počítám. Tedy platí třeba 450000/35000 + 1 za něj tedy 14lidí. 100000/14=714.
Kopáči byť jako zaměstnanci jsou jak se říká překladatelský oříšek, spíše bych je tam nezapočítával a bral je jako investice/reklamu/HW.
Souhlasím že anketa není přesná.
Kopáči byť jako zaměstnanci jsou jak se říká překladatelský oříšek, spíše bych je tam nezapočítával a bral je jako investice/reklamu/HW.
Souhlasím že anketa není přesná.
0 x
anketa se ptá na počet lidí a ne na počet zaměstnaců či ičařů 
ale nejde to přesně definovat pač když firma obsluhuje 50 km okolí a třeba nějaká jen 10 km okolí tak je to hodně velkej rozdíl a může mít třeba úplně stejný počet zákazníků...
ale nejde to přesně definovat pač když firma obsluhuje 50 km okolí a třeba nějaká jen 10 km okolí tak je to hodně velkej rozdíl a může mít třeba úplně stejný počet zákazníků...
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
honzam píše:A kde v ČR pokládat? Chybí nám moře
na tom se uz pry maka
https://www.stream.cz/ceskemore/10019485-pocatek
1 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam