❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Nastavení wAP ac

Návody a problémy s konfigurací.
pedro4444

Re: Nastavení wAP ac

Příspěvekod pedro4444 » 7 years ago

Fox17 píše:Ok, ďakujem za rady všetkým. Som rád, že s vašou pomocou sa mi podarila rozbehať wifi pre hostí. Zisťujem že mikrotik je úžasný.

cawko

ked mas notebook ac kolko si schopny an tej wifi ac dat?
0 x

honzam

Příspěvekod honzam » 7 years ago

pedro4444 píše:
Fox17 píše:Ok, ďakujem za rady všetkým. Som rád, že s vašou pomocou sa mi podarila rozbehať wifi pre hostí. Zisťujem že mikrotik je úžasný.

cawko

ked mas notebook ac kolko si schopny an tej wifi ac dat?

Asi tak 285Mbit
Přílohy
wap.jpg
wap.jpg (30.32 KiB) Zobrazeno 1399 x
0 x

Fox17

Příspěvekod Fox17 » 7 years ago

Ahojte, zase otváram túto tému, lebo mi wifi pre hostí už nefunguje. Po výmene routeru Apple za Mikrotik. WiFi pre hosti po pripojení nepridelí IP adresu. V záložke DHCP server nastavený DHCP s výsledkom invalid. V záložke Firewall - Filter Rules je pri pravidlách odkazovania wifi hostí červeným in/out-interface matcher not possible when interface (ether1) is slave - use master instead (bridge). Ak som chcel zmeniť Interface (ether1) v možnosti Master Port na ether1, tak vypíše hlášku Couldn't change Interface <ether1> - master-port and bandwidth settings not supported on this port (6). Teraz je tam none. ďakujem
0 x

Fox17

Příspěvekod Fox17 » 7 years ago

Už všetko funguje. Dík.
0 x