❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Fotky po hurikánu

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
basty
Kontaktovat uživatele:

Re: Fotky po hurikánu

Příspěvekod basty » 7 years ago

jsou mozna plny trubky
0 x

Gemb

Příspěvekod Gemb » 7 years ago

Amici maju vsetko poddimenzovane. Maju velke vykyvy pocasia ale nijak extra to neriesia. Staci sa len pozriet na ich elektricku siet. Vsetko maju na drevenych stlpoch, beton pouzivaju malo a preco ? Odpoved je jednoducha = lebo je to lacne. Ked dokazu vesat linky 132kV na drevene stlpy tak to je odvaha ;) WISP stoziarom sa cudujem najmenej...
0 x

soooc

Příspěvekod soooc » 7 years ago

Hodně sází na lana, ale i ta je potřeba ukotvit.
0 x
Petr Šlinz
UBNT mám rád!

hocimin1

Příspěvekod hocimin1 » 7 years ago

Gemb píše:Amici maju vsetko poddimenzovane. Maju velke vykyvy pocasia ale nijak extra to neriesia. Staci sa len pozriet na ich elektricku siet. Vsetko maju na drevenych stlpoch, beton pouzivaju malo a preco ? Odpoved je jednoducha = lebo je to lacne. Ked dokazu vesat linky 132kV na drevene stlpy tak to je odvaha ;) WISP stoziarom sa cudujem najmenej...

A nemaj spis ty drevene sloupy proto, ze kdyz prijde uragan tak dreveny sloup je mene nebezpecny nez betonovy a taky se to rychleji a levneji opravi nez betonovy :o)
0 x

honzam

Příspěvekod honzam » 7 years ago

Méně nebezpečný? Já nevím ale přijde mi jedno jestli proti tobě letí beton nebo dřevo :)
0 x

hocimin1

Příspěvekod hocimin1 » 7 years ago

honzam píše:Méně nebezpečný? Já nevím ale přijde mi jedno jestli proti tobě letí beton nebo dřevo :)

To ano, ale asi vetsi kinetickou energii bude mit ten beton
0 x

Gemb

Příspěvekod Gemb » 7 years ago

To su len vyhovorky, amici isli vzdy na cenu a maju to jak cigani v osadach. Aj net tahaju po stlpoch, hlavne koax docsis alebo hfc. Vyzera to strasne takze budme radi tu u nas, ze je nutnost to davat do zeme. V mnoha dokumentoch som pocul vyjadrenie, ze davat do zeme je drahe a tazko sa to opravuje...vyhovorky. u nas je uz bezne vsetko v zemi a neni zadny problem.
0 x

Kart

Příspěvekod Kart » 7 years ago

hapi píše:co se na takovou konstrukci konzolky dá legálně uchytit? Proč to vůbec někdo takhle vyrábí?

Mozna tak sito, ktery ti profoukne.
0 x