❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
RB600 info sem
Ja mam stale stejny problem, odpojovani klientu s Asusama WL-500g vsechny typy, obyc deluxe i premium.
Psal jsem na podporu mikrotiku dneska rano kdy jeste nebyla k dispozici a oni mi vecer odepsali ze mam upgradnou na rc14 a zmenit firmware u klientu az uz upgrade nebo downgrade tak ted experimentuju s firmwarama ale zatim azdnej vysledek. Dela mi to i kdyz to nahraju do RB532 uplne to same jak o s RB600. Navic vykon procesoru porad nesmyslne lita nahoru a dolu
Psal jsem na podporu mikrotiku dneska rano kdy jeste nebyla k dispozici a oni mi vecer odepsali ze mam upgradnou na rc14 a zmenit firmware u klientu az uz upgrade nebo downgrade tak ted experimentuju s firmwarama ale zatim azdnej vysledek. Dela mi to i kdyz to nahraju do RB532 uplne to same jak o s RB600. Navic vykon procesoru porad nesmyslne lita nahoru a dolu
0 x
- sub_zero
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Maxik píše:Promin uz te s touto informaci nebudu zatezovat
..jen se divim, ze si to tady vubec dovolis napsat a jeste k tomu das demo, kde mas ten LEVEL 6 - extrachannels nasazenej....licence stoji par korun a v porovnani cena vs vykon a moznosti je to nadherna cena...ze se nestydis

0 x
Říkáš-li, že něco nejde, znamená to, že to neumíš.
Jirka Lazorčák
PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..
Jirka Lazorčák
- sub_zero
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Maxik píše:nemyslim ze je to o neco horsi nez to ze si z vas dela mikrotik betatestery kreri za to jeste plati. To demo klidne stopnu jestli to tady nekoho pohorsuje. Nebudem se tady snad hadat co je eticke a co ne.
Ale Ty porad nechapes, o co tu jde! To neni o tom, ze Mikrotik ze zakazniku dela betatestery v 3.x..podivej se, co ma Mikrotik napsany na webu jako upozorneni k temhle verzim... Verze 2.9.x je stable, tzn, ze tahle verze jede stabilne a tu mas pouzivat jako legal...a ne se vymlouvat, ze na "x" routerech mas hacklou verzi, protoze "..mikrotik z nas dela betatestery"..
konec OT
0 x
Říkáš-li, že něco nejde, znamená to, že to neumíš.
Jirka Lazorčák
Jirka Lazorčák
panove panove, v3.0 používám a žádnej problém sem nezaznamenal, mám ho na RB532 s CM9 a prism2.5 a jsou na nich klienti s ovislinkama 1120, 5460 a CACC 2204a a žádnej z problémů co tu uvádíte nemám.
Jedinej problém byl když klient měl něco od D-Linku čili Texas instrument chipset, to byl konec ale taky se neni čemu divit, kompatibilita chipsetů je mizerná a to i když tam byla v2.9 takže žádná vina v3.0.
Je blbost tu prohlašovat že v3.0 je RC a tudíž k ničemu, stačí se podívat do changelogu a je tam vidět, že to co upravěji v v2.9 tak to samí se upravý v v3.0.
Dokonce máme v3.0rc10 na páteři do netu 15Mbit FD v nstremu a co jsme ho tam daly, neslyšel sem o něm.
Jedinej problém byl když klient měl něco od D-Linku čili Texas instrument chipset, to byl konec ale taky se neni čemu divit, kompatibilita chipsetů je mizerná a to i když tam byla v2.9 takže žádná vina v3.0.
Je blbost tu prohlašovat že v3.0 je RC a tudíž k ničemu, stačí se podívat do changelogu a je tam vidět, že to co upravěji v v2.9 tak to samí se upravý v v3.0.
Dokonce máme v3.0rc10 na páteři do netu 15Mbit FD v nstremu a co jsme ho tam daly, neslyšel sem o něm.
0 x