❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

u Torrent = ping na AP < 800ms

Návody a problémy s konfigurací.
Petr Vlašic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petr Vlašic » 17 years ago

Maxik píše:To je neco jako download akcelerator myslim ze to bylo pro rapidshare a take je mozne ze je to jen pro rapid premium - tedy placeny

Kde se to dá sehnat?
Maxik píše: a je to stejne svinstvo jako jiny download akcelerator, mnoho konexi u nas to par lidi pouziva tak jsem si na to musel posvitit :)

Co je na mnoha konexích tak zabijáckého?
0 x
Vždyť je to tak jednoduché…stačilo se zamyslet, špetku toho RTFM et voilà!

Maxik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maxik » 17 years ago

pokud nepouzivas PCQ v Qtree a mas vysokou agregaci tak je to myslim jasne cim vadi klienti s mnoha konexemi ve webu.
0 x

novajz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod novajz » 17 years ago

Maxik píše:To je neco jako download akcelerator myslim ze to bylo pro rapidshare a take je mozne ze je to jen pro rapid premium - tedy placeny a je to stejne svinstvo jako jiny download akcelerator, mnoho konexi u nas to par lidi pouziva tak jsem si na to musel posvitit :)

Lidi, nezlobte se na mě, ale když nevíte o čem je řeč, tak o tom prosím nemluvte. Ten prográmek se jmenuje Rapget a funguje jak pro free uživatele tak pro premium usery jako ja. Rapget otevře pro jeden soubor jen jedno spojení, více ne. Najednou jde sosat jen 10 souboru, takže 10spojeni. A ja mel pocit, ze DA funguje tak, ze si jeden soubor rozdeli do nekolika casti, ktere sosa najednou. To rapidshare ani neumoznuje a rapget to neumi. Takze o connections nemuze byt ani rec. 8)
0 x
Novajz
Zelenáč, ale snažím se, je to moje hobby

Maxik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maxik » 17 years ago

Nerikam ze to bylo 100% u rapidu mozna ze nejakej down akcelerator nevim ale mel bezne 200 konexi stale se menily porty otviralo nove stare nezaviralo atd. proto PCQ a pripadne connlimit
0 x

novajz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod novajz » 17 years ago

OK, beru zpet,
0 x
Novajz
Zelenáč, ale snažím se, je to moje hobby