Dobrý den,
potřebuji přenést hdmi po lan kabelu i s ir ovladačem.(1vysílač 1 televize)
Nevíte někdo jestli tyto krabičky fungují i ve stávající síti ?
http://www.ebay.com/itm/HDbitT-HDMI-Extender-With-IR-Repeater-LAN-over-RJ45-Cat5e-Cat6-1080P-Up-to-120m-/282075446659?var=&hash=item41ad01bd83mKSxUJ66iNuiySIhDczUOGg
Jde mi o to jestli to jde spojit do sítě i spolu s dalším pc a funguje to přes IP adresu nebo to potřebuje sepáré vlastní linku.
Předem díky za odpověď
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
přenos HDMI po síti cca 20m
nevím jak tahle kecal bch ale už jsem jich pár potkal a pár jich mám doma (i hodně drahých jako je krammer) a zatím to vždy bylo na separátní linku protože to má vlastní "protokol" a IP to nzná
edit:
i když v blokovém schéma na obrázku router je....
edit:
i když v blokovém schéma na obrázku router je....
0 x
Každému, kdo se alepsoň minimálně zamyslí snad dojde, že pokud by to fungovalo po IP nebo i jen po ethernetu, tak tam není limit 120m. Takže je, v každém případě tyto převodníky potřebují svůj vlastní kabel, pokud možno co nejkvalitnější, nespojovaný...
Nasazoval jsem kdysi převodníky vč. IR dálkového ovládání, ty potřebovaly dokonce dva kabely (u těch na jeden kabel bývá často spousta omezení a i ten papírový dosah často bývá z říše snů).
Nasazoval jsem kdysi převodníky vč. IR dálkového ovládání, ty potřebovaly dokonce dva kabely (u těch na jeden kabel bývá často spousta omezení a i ten papírový dosah často bývá z říše snů).
0 x
taky si myslím. Co jsme to kde nasazovali, tak to vždy bylo na separátním kabelu mimo ostatní datovou síť. Leda by toto bylo něco převratnějšího, než s čím jsem se doposud setkal.
0 x
Vždyť to tam je napsané - via single network cable
Latest HDbit transmission technology, extends 1080P HDMI Video/Audio up to 120 meters via single network cable.
Latest HDbit transmission technology, extends 1080P HDMI Video/Audio up to 120 meters via single network cable.
0 x
-
přesně tohle jsem nasazoval na cca 40m, extra natažený cat 6.
A popravdě, neni to úplně ono... na přezentace, popřípadě víceméně statickej obraz to bylo dobrý... nasazovalo se to do hospody kvůli hokeji a na ty rychlý pohyby to nebylo úplně dobrý...
A popravdě, neni to úplně ono... na přezentace, popřípadě víceméně statickej obraz to bylo dobrý... nasazovalo se to do hospody kvůli hokeji a na ty rychlý pohyby to nebylo úplně dobrý...
0 x
Tak pozor s LAN to má společný jen kabel, prostě to pošle HDMI po tom kabelu, nejde to dát do switche a poslat to na druhou stranu světa 
Kdysi jsem v místním kulturáku instaloval něco podobného, ale s dvěma cat5e kabely, bylo to cca 120 metrů daleko a funguje to parádně, jen ten IR ovladač jsem neřešil.
Kdysi jsem v místním kulturáku instaloval něco podobného, ale s dvěma cat5e kabely, bylo to cca 120 metrů daleko a funguje to parádně, jen ten IR ovladač jsem neřešil.
0 x
HDMI extender Over Ethernet is based on TCP/IP standard. It transmits your HD display with the high resolutions up to 395 feet (120 meters) away from your HDMI or DVI-D source by using one CAT5e/6 cable. With the advantage of TCP/IP standard,you can extend your HD video to multiple displays by using an Ethernet Switch.
0 x
Ferenc Richard
info[at]RFservis[dot]cz
+420 774 164 886
Vystavba telek. reseni LTE, 3G, 2G [HUAWEI,NOKIA..]
Mikrovlny ericsson, huawei, ray, alcoma...
Vytyčování met. a opt. siti o2
Servis a udrzba mob. a fix stanic.
Poskytovani telek. sluzeb Olomoucky kraj.
info[at]RFservis[dot]cz
+420 774 164 886
Vystavba telek. reseni LTE, 3G, 2G [HUAWEI,NOKIA..]
Mikrovlny ericsson, huawei, ray, alcoma...
Vytyčování met. a opt. siti o2
Servis a udrzba mob. a fix stanic.
Poskytovani telek. sluzeb Olomoucky kraj.