Zdravím,
nějak nemohu ocenit výhody, či přednosti nového označování času ve fóru. A jelikož vidím, že to nedělá dobře ani některým ostatním kolegům, rád bych vyvolal diskuzi na toto téma. To se netýká jen fóra i v telefonech výrobci přešli na tento dle mého nevhodný způsob datování času, je to asi móda.
mpcz, 30.jun.2017
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
11 years ago, 1 week ago ...
-
Staci prejst kurzorom na 11 years ago a zobrazi ti datum+cas, problem ?
0 x
Ano, jde o to, co je normální.
A pokud někdo chce být za každou cenu světový, tak nechť, ať svítí 30.06.2014 a po přejetí to hodí 3 years ago. To je samozřejmě jen námět k diskuzi. Byl bych zvědav, kolik lidí si to přejede. Ani nemluvím o tom tvaru datumu po přejetí, na který se musím dost soustředit, abych ho vůbec rozklíčoval.
Možná je to tím, že jsem stará škola, ale tyto novinky "za každou cenu" mi vadí.
mpcz, 30.jun.2017
A pokud někdo chce být za každou cenu světový, tak nechť, ať svítí 30.06.2014 a po přejetí to hodí 3 years ago. To je samozřejmě jen námět k diskuzi. Byl bych zvědav, kolik lidí si to přejede. Ani nemluvím o tom tvaru datumu po přejetí, na který se musím dost soustředit, abych ho vůbec rozklíčoval.
Možná je to tím, že jsem stará škola, ale tyto novinky "za každou cenu" mi vadí.
mpcz, 30.jun.2017
0 x
Mi ti celkem vyhovuje. Většinou mě zajímá stáří příspěvku a přesně toto se zobrazuje. Nevím, proč bych měl přemýšlet kterého je dnes a jak je vlastně starý příspěvek z 20.6.... Pokud je tam 1 week ago, říká to +/- vše...
1 x
A hlavne tyhle starosti bych chtel mit
. Misto vymysleni blbosti jdete ven a delejte neco uzitecnejsiho
.
1 x
Mě to jde vypnout: Uživatelský panel - Nastavení - Osobní nastavení - funkce: Show relative dates: NE
0 x
Dík,
jasná a stručná rada, která funguje. Teď tomu teprve říkám demokracie. Každý ať si naklikne, co mu pasuje...
mpcz, 26.jul.2017
jasná a stručná rada, která funguje. Teď tomu teprve říkám demokracie. Každý ať si naklikne, co mu pasuje...
mpcz, 26.jul.2017
0 x