Takže uzavírám toto - zakazník nevydržel a vzal si LTE - Nevím jak to tam zatim chodi , dal přednost pohodlí, že nemusí nic řešit v domě.
Zdravím kdo má sítě v tomto místě ?
Praha, Chodov, 14900, Květnového vítězství 1361/56
Jedna se mi jen o LAN či optiku ,do bytu , je uplně dole .
Díky
http://www.wiracom.cz
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Připojka LAN či optika Praha, Chodov, 14900, Květnového vítězství 1361/56_ Uzavřeno
Připojka LAN či optika Praha, Chodov, 14900, Květnového vítězství 1361/56_ Uzavřeno
Naposledy upravil(a) lyra dne 26 Jun 2017 08:36, celkem upraveno 1 x.
0 x
- lwq
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
no neboji se toho chlapci... "bezdrátově typicky 60/60 Mbit " , tak tohle bych chtel v praglu na 5G fakt videt. to mozna byt od AP tak do 500m... ale tak treba nekdo umi, jinej čumí... 
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
-
- Kontaktovat uživatele:
V dome bude Planet A, jsou pres ulici na sidlisti.
Optika, neni co resit, Do aapmnelaku si davat za okno wifi, to asi nepujde.
A v dome je take UPC.
Optika, neni co resit, Do aapmnelaku si davat za okno wifi, to asi nepujde.
A v dome je take UPC.
lyra píše:Zdravím kdo má sítě v tomto místě ?
Praha, Chodov, 14900, Květnového vítězství 1361/56
Jedna se mi jen o LAN či optiku ,do bytu , je uplně dole .
Díky
http://www.wiracom.cz
0 x
- lwq
- Kontaktovat uživatele:
pcwifi píše:no neboji se toho chlapci... "bezdrátově typicky 60/60 Mbit " , tak tohle bych chtel v praglu na 5G fakt videt. to mozna byt od AP tak do 500m... ale tak treba nekdo umi, jinej čumí...
Predstav si, ze i v Praze to leta vice jak 60mbps i na 1,5km. Mam to vyzkousene na xy mistech.
A to ze je v baraku UPC neni prekazka, na xy mistech JMNet UPC uspesne konkuruje, treba napriklad uz leta funkcni IPv6 atp
0 x
LWQ ... Vice na www.lwq.cz (treba GIOM 3000 atp.) ...
-
- Kontaktovat uživatele:
A jsme zase u toho, ze si nemlcel. "Neziskovka konkuruje UPC ", placni se pres hubu.
lwq píše:pcwifi píše:no neboji se toho chlapci... "bezdrátově typicky 60/60 Mbit " , tak tohle bych chtel v praglu na 5G fakt videt. to mozna byt od AP tak do 500m... ale tak treba nekdo umi, jinej čumí...
Predstav si, ze i v Praze to leta vice jak 60mbps i na 1,5km. Mam to vyzkousene na xy mistech.
A to ze je v baraku UPC neni prekazka, na xy mistech JMNet UPC uspesne konkuruje, treba napriklad uz leta funkcni IPv6 atp
0 x
-
Tak když si u neziskovky dokážou dát na web "ceník příspěvků". Jinak co to dělá všem ostatním těch 60 Mbit díky puštěnému AC na rozteč kanálu 80 MHz si všichni umíte domyslet. Navíc s schválnostma. AC vysílače jsou na jednom AP umístěné a nastavené tak že, nemáte šanci se kamkoliv vejít a navíc to mají tak, že si skoro ruší sami sobě. LF
0 x
-
- Kontaktovat uživatele:
Radeji jsem se pokusil to po sobe opravit 30.6.2017 :
Je to sice mimo toto tema, ale odplivnu, si, Neziskovky v telko prostoru jsou podvod a nevidim argument pro obhajobu jejich exitstence, tak ze nechteji vydelavat/ podnikat/hospodarit. Na me to pusobi moc levicove. Utect od odpovednosti a nestarat se o servis, udelat si hracku kterou zbytek clenu plati formou prispevku. Tahne se to jak smrad uz do zalozeni czfree (kolem 2002), pamatuji si, ze Xchaos behal po Brevnove a hlasal na srazech, bacha neni to(pripojeni do netu) ne zisk a sup po par letech stejne ma Xchaos firmu na telko se jmenem spoje.net. Neziskovky v telko jsou primarne otocene na sve zakladatele, kteri cti sve pohodli a zabavicku v levicovem zupanu a zadna zodpovednost vuci klientovi site, zadny servis. Na venek se tvari, ze nevydelavaji, protoze na to cast volicu koblih slysi, ale je to jen zasterka. Skutecnost je takova, ze neziskovky pozdeji zakladaji s.r.o. firmy jako servis. Ja to osobne povazuji za lumparnu, tady nekdo nabizi jmnet sluzby, ale dopousti se akorat faulu, kdyz uz se snazi prorazit na hospodarskem trhu (tedy konkurovat). Tohle co vnucuje LWQ nezkousnu nezkousnu. Stejne nezkousnu hospody aby davali do eteru wifi v regionalni konfigu, vecne nefuingujici, bez zabezpecni,, kdyz maji hspody za ukol predevsim varit a cepovat pivo. Vzkaz pro LWQ, zalozte si spolek , ktery bude pect pecivo, za poplatek muzete clenum predavat chleb a za zbytek pak hry.
Presunte MUJ slint pak do jineho vlakna, Lyrovi to ve vyberu internetoveho poskytovatele nepomuze
)))
Je to sice mimo toto tema, ale odplivnu, si, Neziskovky v telko prostoru jsou podvod a nevidim argument pro obhajobu jejich exitstence, tak ze nechteji vydelavat/ podnikat/hospodarit. Na me to pusobi moc levicove. Utect od odpovednosti a nestarat se o servis, udelat si hracku kterou zbytek clenu plati formou prispevku. Tahne se to jak smrad uz do zalozeni czfree (kolem 2002), pamatuji si, ze Xchaos behal po Brevnove a hlasal na srazech, bacha neni to(pripojeni do netu) ne zisk a sup po par letech stejne ma Xchaos firmu na telko se jmenem spoje.net. Neziskovky v telko jsou primarne otocene na sve zakladatele, kteri cti sve pohodli a zabavicku v levicovem zupanu a zadna zodpovednost vuci klientovi site, zadny servis. Na venek se tvari, ze nevydelavaji, protoze na to cast volicu koblih slysi, ale je to jen zasterka. Skutecnost je takova, ze neziskovky pozdeji zakladaji s.r.o. firmy jako servis. Ja to osobne povazuji za lumparnu, tady nekdo nabizi jmnet sluzby, ale dopousti se akorat faulu, kdyz uz se snazi prorazit na hospodarskem trhu (tedy konkurovat). Tohle co vnucuje LWQ nezkousnu nezkousnu. Stejne nezkousnu hospody aby davali do eteru wifi v regionalni konfigu, vecne nefuingujici, bez zabezpecni,, kdyz maji hspody za ukol predevsim varit a cepovat pivo. Vzkaz pro LWQ, zalozte si spolek , ktery bude pect pecivo, za poplatek muzete clenum predavat chleb a za zbytek pak hry.
Presunte MUJ slint pak do jineho vlakna, Lyrovi to ve vyberu internetoveho poskytovatele nepomuze
Filipová Ludmila píše:Tak když si u neziskovky dokážou dát na web "ceník příspěvků". Jinak co to dělá všem ostatním těch 60 Mbit díky puštěnému AC na rozteč kanálu 80 MHz si všichni umíte domyslet. Navíc s schválnostma. AC vysílače jsou na jednom AP umístěné a nastavené tak že, nemáte šanci se kamkoliv vejít a navíc to mají tak, že si skoro ruší sami sobě. LF
Naposledy upravil(a) zubodravec dne 30 Jun 2017 00:19, celkem upraveno 1 x.
0 x
- lwq
- Kontaktovat uživatele:
Filipová Ludmila píše:Tak když si u neziskovky dokážou dát na web "ceník příspěvků". Jinak co to dělá všem ostatním těch 60 Mbit díky puštěnému AC na rozteč kanálu 80 MHz si všichni umíte domyslet. Navíc s schválnostma. AC vysílače jsou na jednom AP umístěné a nastavené tak že, nemáte šanci se kamkoliv vejít a navíc to mají tak, že si skoro ruší sami sobě. LF
Zrovna Vy byste tu na tohle tema nemusela psat radeji nic, Vase sektory na indoor ci "undefined" frekvencich prave s 80MHz mluvi za vse a o spojim nebudu se vyjadrovat vubec. Kazdy kdo ma realnou zkusenost z praxe vi, ze 60mbps neni problem a 20MHz uz v 802.11n natoz v 802.11ac - jen klient a i vysilac signal musi byt udelan poradne a mit rozumny signal.
Co je za problem s "ceníkem příspěvků" ? Nikdo rozumny se nad tim nepozastavuje. Jak proste.
0 x
- lwq
- Kontaktovat uživatele:
zubodravec píše:Je to sice mimo toto tema, aleodplivnu, si, Neziskovky jsou podvod a neni duvod ze nechteji vydelavatma n mne to pusobi moclvicove. Skz´utencyduvodjelenost prevzit zodpovednost a starat se o servis. Tedy pdonikat seriozne. Tahne se to jak smrad uz do zalozeniczfree, pamatuji si ze Xchaos behal po Brevnove a hlasal na srazech, bacha nenio to na zisk a sup stejne ma ted spoje.net. Neziskovky v telko jsou primarne otocene na sve zakaldatele, kteri cti sve pohdoli a zabavicku v levicovem zupanu a zadna zodpovednost, zdany servis. Na venek se tvari ze nevydelavaji, protoze na to cast volicu koblih slysi, ale je to jen zasterka. Skutecnost je takova ze neziskovky pozdeji zakaladaji s.r.o. firmy jako servis. Ja to osobne povazuji za lumparnu, tady nekdo nabizi jmnet sluzby, ale dopousti se akorat faulu, kdyz uz se snazi prorazit na hospodarskem trhu (tedy konkurovat). Tohle nezkousnu.
Prsunte pak do jienhovlakna, Jirkovi to ve vyberu internetoveho poskytovatele nepomuze)))
Ze mnoho CZF se stalo odstrasujicimi priklady jak to nema vypada neznamena, ze principialne je Z.S. (ci neziskovka obecne) prece problem. Jsou i slusne subjekty, ktere se za par stovek mesicne od clenu muzou pretrhnout aby dodali pripojeni za ktere se nemusi stydet nikdo a bezna komerce teto kvality nedosahuje vubec.
0 x
-
Zrovna Vy byste tu na tohle tema nemusela psat radeji nic, Vase sektory na indoor ci "undefined" frekvencich prave s 80MHz mluvi za vse a o spojim nebudu se vyjadrovat vubec. Kazdy kdo ma realnou zkusenost z praxe vi, ze 60mbps neni problem a 20MHz uz v 802.11n natoz v 802.11ac - jen klient a i vysilac signal musi byt udelan poradne a mit rozumny signal.
Co je za problem s "ceníkem příspěvků" ? Nikdo rozumny se nad tim nepozastavuje. Jak proste.
LWQ v Vašem neustálém osočování mne a mých známých jste už slušně řečeno dost trapný a je na tom vidět přesně to jak v JMNet smýšlíte. To, že tu navíc lžete jak když tiskne je mne jasné, protože vím, ale pro ostatní, aby bylo jasno. Za prvé já už neprovozuju nic. To, že mám registraci je věc druhá a je to moje věc. S kanálovou roztečí 80 MHz v AC jsem si nyní ověřila není provozováno nic a stejně tak i v "undefined" frekvencích. Takže než začnete lživě a hloupě plkat tak si vemte anténu do ruky a zkuste s ní jít ven a pak tu pište něco o tom, že provozuju něco v AC s 80 MHz. Kdo to okolo Vás krom Vás provozuje vím, ale snažte se trochu sám.
Nebo je to podle přísloví "podle sebe soudím tebe" případně "potrefená husa (lwq) kejhá nejvíc"?
No pokud ani Vám v případě spolku nepřijde nic divného na "ceníku příspěvků" tak to nemá cenu rozebírat. Nicméně je velmi zvláštní jak jste to dali z webu rychle pryč.
A pokud se chováte jak se chováte tak se nedivte, že nad vámi dost ostatních smýšlí jak smýšlí. Už jen toto napadání které je trapné, ubohé, lživé s cílem napadnout kdekoliv a kdykoliv za každou cenu ukazuje co je minimálně ten Váš spolek zač. Vy a Vaši soukmenovci děláte tímto právě tu ostudu těm slušným neziskovkám.Proč se nenavážíte do jiných komerčních provozovatelů kteří začínali jako CZFree? Ale jen do mne a mých známých co Vás tak strašně žere, že musíte do mne a lidí okolo mne neustále rejt, pomlouvat a lhát. Jestli máte nějaký komplex já Vám jej řešit a léčit nebudu, ale laskavě si jej běžte léčit jinam a ne na mne.
Jinak zkuste mne vysvětlit čím naplňujete předpoklady neziskovky. Jablonka členský příspvěk 150 Kč a funguje co jsem slyšela lépe než vy a v daleko větším rozsahu než vy. Na co jako neziskovka potřebujete příspěvěk 300 a 400 Kč když Jablonka to udělá stejně kvalitně za příspěvek 150 Kč. Na toto není potřeba ani odpovídat a ani vůbec nic říkat to totiž mluví samo za sebe, neziskovka..................
Jinak pokud žijete v omylu, že to děláte nejlépe tak neděláte nevšimla jsem si, že by jste měli nějaký dohled nebo hlavně cokoliv garantovali což za peníze které požadujete je dost tristní přístup k věci. Za peníze které požadujete vy je dost dalších ISPíků kteří to dělají stejně nebo lépe než vy.
Jinak pokud bych to shrnula do jedné věty: To jak se prezentujete tak jste ti nejlepší co tomu nejlépe rozumí a ostatní jsou blbci. Tak zní Vaše prezentace
Zrovna Vy byste tu na tohle tema nemusela psat radeji nic,
Zdarec velký nadlide LWQ.
Omlouvám se ostatním včetně adminů, ale tento hulvátský mládenec mne nadzvihl z židle tak doufám prominete, že jsem se nedržela při zemi. I 74 letá baba má právo se na...rat.
0 x
Nechci se poštět do téma neziskovka ziskovka,ale bohužel to všem okolo nahrává když si tady přečtou jak se dokážeme jetnotlivý ISP mlátit mezi sebou a nezávisle zda je to sro nebo sdružení.
Ale jinak opravdu musím přiznat že Jablonka jak byla zde uvedena je skutečně sdružení kterému to funguje .Ano jistě bude jich víc ,ale spousty ostatnich působí jako 2 na oko nezávislé firmy ,ale opak je pravda - často mají uživatele internetu za peníz a příspěvek na členy na menší peníz. No a vysílače jsou nekomerční a přesto jsou na tom jak členové tak uživatelé. Ano nedivím se ale.
Dnešní zákazník nebude chtít čekat až sdružení bude mít člověka na opravu a tak bud zvou na opravy nás jako jine ISP (třeba děláme servis pro zákazníky konkurence bez ukecávání na přecházení
a nebo si zajištují přes někoho servis, který uživatel zaplatí a nejde to do sdružení papírově.
A dost často nám volají na servis i lidi co u nás nejsou či u nás před nějakou dobou skončili s tím, vy jste to dokázali opravit můžete přesto přjet
Ale to už jsem se dostal někam jinam.
Ale jinak opravdu musím přiznat že Jablonka jak byla zde uvedena je skutečně sdružení kterému to funguje .Ano jistě bude jich víc ,ale spousty ostatnich působí jako 2 na oko nezávislé firmy ,ale opak je pravda - často mají uživatele internetu za peníz a příspěvek na členy na menší peníz. No a vysílače jsou nekomerční a přesto jsou na tom jak členové tak uživatelé. Ano nedivím se ale.
Dnešní zákazník nebude chtít čekat až sdružení bude mít člověka na opravu a tak bud zvou na opravy nás jako jine ISP (třeba děláme servis pro zákazníky konkurence bez ukecávání na přecházení
a nebo si zajištují přes někoho servis, který uživatel zaplatí a nejde to do sdružení papírově.
A dost často nám volají na servis i lidi co u nás nejsou či u nás před nějakou dobou skončili s tím, vy jste to dokázali opravit můžete přesto přjet
0 x
-
- Kontaktovat uživatele:
Lyro, pokud se nepletu tak chces platbu za pripojeni davat do nakladu, tak v tom pripade ti internet od spolku je k nicemu.
lyra píše:Nechci se poštět do téma neziskovka ziskovka,ale bohužel to všem okolo nahrává když si tady přečtou jak se dokážeme jetnotlivý ISP mlátit mezi sebou a nezávisle zda je to sro nebo sdružení.
0 x
zubodravec píše:Lyro, pokud se nepletu tak chces platbu za pripojeni davat do nakladu, tak v tom pripade ti internet od spolku je k nicemu.
A co darovací smlouva?
0 x
Zatím toho vím o sítích méně, než bych rád někdy věděl... ale pracuji na tom :-)
Možností je víc od darovací smlouvy po bezplatné užívání věci, auta, PC vybavení , dělají to tak ..tedy za symbolickou korunu
0 x