❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

RB450g - výměna kondíku

Problematika MikroTik RouterBoard hardware
Behemot
Kontaktovat uživatele:

Re: RB450g - výměna kondíku

Příspěvekod Behemot » 9 years ago

Jó když už to člověk dělá, tak má smysl měnit vždycky všechny, než čekat, že ten jeden nevyměněnej taky odejde. Platí pro jakoukoli elektroniku. (S)hitano je šunt jako všechno ostatní co tam dávají.

V dohledné době budu objednávat nové velikosti a kapacity na sklad, pokud někdo těch boardů pájí hodně, dejte vědět, zvážím nákup tady těch menších. Já je dělám jen občas, když to přinese nějakej zákazník, tak tak v nejhorším ohnu nějakej delší :D Jinak dodávam kondenzátory od jednoho kusu po nekonečno, faktura s DPH…
0 x
Špičkové elektrolytické kondenzátory; akumulátory; baterie; repasované UPS lepší než nové; zdroje; mikrospínače aj.

mac0112
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod mac0112 » 8 years ago

0 x

Behemot
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Behemot » 8 years ago

V D8×15 mm mám 1200/6,3 za méně jak polovinu…FRka jsou strašně drahý, resp. obecně je Panasonic výrazně dražší a maj úchylně vysoký minimální odběry. Podařilo se mi akorát dotlačit jednoho dodavatele na 1000 kusů 470/35 na dobrou cenu, jinak by stály pořád přes pětku. Tenhle konkrétní model má smysl, pže 470/35 v D8 nikdo další nemá. Ale v podstatě všechno ostatní má i přímý cross-reference v jiných řadách jiných výrobců a konkrétně od Chemi-Conu to mám všechno za výrazně lepší ceny…
0 x
Špičkové elektrolytické kondenzátory; akumulátory; baterie; repasované UPS lepší než nové; zdroje; mikrospínače aj.

mac0112
Kontaktovat uživatele:

Behemot píše:obecně je Panasonic výrazně dražší

8Kč s DPH si ti zdá drahé ?
0 x

Behemot
Kontaktovat uživatele:

V D8×15 mm mám 1200/6,3 za méně jak polovinu…

Jsi z pomocné školy?
0 x

mac0112
Kontaktovat uživatele:

Behemot píše:
V D8×15 mm mám 1200/6,3 za méně jak polovinu…

Jsi z pomocné školy?

Jak jsi to poznal ?

Jeden kondík 1200uF na 6,3V tě vyjde na méně než 4Kč s DPH .
100ks kond. mne vyjde na 520Kč s DPH t.j. na 50ks oprav RB450G O jakém množství RBéček tady mluvíme?
0 x

Behemot
Kontaktovat uživatele:

Jo, fakt budeš z pomocné školy. Jako máš dojem, že jsem kokot, že celou dobu, co tahám kvalitní kondenzátory, tzn. teď už asi 8 let, na rozdíl od zoufalců z GME, co tahají mezi těma fejkama kvalitní součástky tak leda omylem, jako nemám množstevní slevy?
0 x

mac0112
Kontaktovat uživatele:

Behemot píše:Jo, fakt budeš z pomocné školy. Jako máš dojem, že jsem kokot, že celou dobu, co tahám kvalitní kondenzátory, tzn. teď už asi 8 let, na rozdíl od zoufalců z GME, co tahají mezi těma fejkama kvalitní součástky tak leda omylem, jako nemám množstevní slevy?

Abych to shrnul do jedné věty "Ty vozíš 8let kvalitní součástky a zoufalci z GME prodávají fake"
0 x

Behemot
Kontaktovat uživatele:

Doporučil bych se do té pomocné školy vrátit a zkusit to ještě jednou. Pak už možná zvládneš základní počty na obou rukou a porozumění česky psanému textu nepříliš dlouhými souvětími o počtu vět do tolika, kolik je na prstech jedné ruky.
0 x

mac0112
Kontaktovat uživatele:

Behemot píše:Doporučil bych se do té pomocné školy vrátit a zkusit to ještě jednou. Pak už možná zvládneš základní počty na obou rukou a porozumění česky psanému textu nepříliš dlouhými souvětími o počtu vět do tolika, kolik je na prstech jedné ruky.

Nikdo ti do hlavy nevidí, co máš na mysli. Urážky si nech do hospody, kdo ti má rozumět když píšeš každou větu jako dyslektik. Snaž se prosím, aby každý tvůj příspěvek psát tak, aby tomu porozuměl každý. Všiml jsi si, jak jsem se elegantně vyhnul slovu kretén ? :)
0 x