neverhappy píše:Jeden jejich server , ktery si monitoruji.
Je možné tu IP zveřejnit a monitorovat od více ISP? Taky bych ji přidal do smookepingu. Snad nebude problém když si to přidá více ISPček
neverhappy píše:Jeden jejich server , ktery si monitoruji.
honzam píše:neverhappy píše:Jeden jejich server , ktery si monitoruji.
Je možné tu IP zveřejnit a monitorovat od více ISP? Taky bych ji přidal do smookepingu. Snad nebude problém když si to přidá více ISPček
DarkLogic píše:Btw. ani po 15 hodinách od nahlášení se nikdo z NOC neobtěžoval ani ozvat s nějakou informací, že třeba o tom ví a řeší. To je služba.
DarkLogic píše:Ne, Vaší kolegové zatím ani neodpověděli na zmíněný mail, který jsem posílal 6.4., tzn. úplně bez reakce už téměr 4 dny (!). Samotný problém zřejmě mezitím ustal, resp. nezpozoroval jsem ho, ale moc jsem se na TV nedíval.
DarkLogic píše:Chtěl bych se zeptat, jak to vypadá s produkční verzí nového FW do settop boxu Albis. Podle roadmapy už měl být nový FW hotový na konci minulého kvartálu. Jak je to ve skutečnosti?
DarkLogic píše:Díky za info. Ještě by mě zajímalo, až bude produkční verze, stáhne se a nainstaluje se sama po restartu STB u zákazníka nebo bude potřeba nějaký náš zásah?
Defender píše:na unicastu se setkavam na ruznych kanalech s programama v anglictine nebo madarstine.
Kdyz si pustim ten kanal (vetsinou nejaky HBO, AXN apod) na satelitu tak je tam na vyber z jazyku a cestina mezi nima.
Kdyz zde neni moznost vyberu jazyku nebo titulku tak hlidate nejak jazykovou stopu aby byla v cestine nebo tam je nejakej automat podle vysilani?
dkulda píše:Defender píše:na unicastu se setkavam na ruznych kanalech s programama v anglictine nebo madarstine.
Kdyz si pustim ten kanal (vetsinou nejaky HBO, AXN apod) na satelitu tak je tam na vyber z jazyku a cestina mezi nima.
Kdyz zde neni moznost vyberu jazyku nebo titulku tak hlidate nejak jazykovou stopu aby byla v cestine nebo tam je nejakej automat podle vysilani?
Bohuzel nekdy neodpovida oznaceni jazykovych stop, resili jsme to nejakym procesem co to ma hlidat, ale pokud nekdo, vyrobce spatne oznaci jazyk ve streamu tak s tim pak bojujeme. Pokud je to dobre oznacene tak by to melo byt v poradku, zafunguje "automat"
Defender píše:dkulda píše:Defender píše:na unicastu se setkavam na ruznych kanalech s programama v anglictine nebo madarstine.
Bohuzel nekdy neodpovida oznaceni jazykovych stop, resili jsme to nejakym procesem co to ma hlidat, ale pokud nekdo, vyrobce spatne oznaci jazyk ve streamu tak s tim pak bojujeme. Pokud je to dobre oznacene tak by to melo byt v poradku, zafunguje "automat"
jenze treba casto na cinemaxu nebo prave AXN se s tim zrejme bojujeme vsichni a neni to uplne ono kdyz k tomu nejdou pustit ani titulky kdyz uz to je v anglictine