❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

E.ON odstávky

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
Cheprer
antispam: Ano

Re: E.ON odstávky

Příspěvekod Cheprer » 8 years ago

douby píše:Richarde, díky za informaci. Tuto cenu máme pouze po akvizici sítě v jedné obci, kde jsme se zavázali dodržet podmínky dnes již neexistujícího providera. Připadlo nám nefér dávat ostatním sousedům jinou(dražší) cenu než již připojeným. Neposkytujeme zde však žádnou dotaci na instalaci.
Jen aby sis nemyslel, že chodím po lidech nabízet net za 200, nemám to za potřebí

Ano u stávajících co jste akvirovaly po wsc chápu, ale nemyslím si že jste kvůli tomu musely nastavit cenovou politiku pro všechny. To potom můžete i známým těch klientů ve vedlejší vesnici dávat totéž protože jsou to známý.
Mě je to fuk, jenom mi to prostě v souvislosti přišlo fakt ftipny což asi už nás sám jaké to je paradox pokrytectví.
Konkrétně se jednalo o klienty kteří měli všechno dotovaný a špatnou platební morálkou tak mě to vůbec netrápí. ;-)

Ale už dost zasirame tu zas zálohy sajtu. To by chtělo jiný topic :-)
0 x
Ferenc Richard
info[at]RFservis[dot]cz
+420 774 164 886
Vystavba telek. reseni LTE, 3G, 2G [HUAWEI,NOKIA..]
Mikrovlny ericsson, huawei, ray, alcoma...
Vytyčování met. a opt. siti o2
Servis a udrzba mob. a fix stanic.
Poskytovani telek. sluzeb Olomoucky kraj.

douby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod douby » 8 years ago

Cheprer píše:
douby píše:Richarde, díky za informaci. Tuto cenu máme pouze po akvizici sítě v jedné obci, kde jsme se zavázali dodržet podmínky dnes již neexistujícího providera. Připadlo nám nefér dávat ostatním sousedům jinou(dražší) cenu než již připojeným. Neposkytujeme zde však žádnou dotaci na instalaci.
Jen aby sis nemyslel, že chodím po lidech nabízet net za 200, nemám to za potřebí

Ano u stávajících co jste akvirovaly po wsc chápu, ale nemyslím si že jste kvůli tomu musely nastavit cenovou politiku pro všechny. To potom můžete i známým těch klientů ve vedlejší vesnici dávat totéž protože jsou to známý.
Mě je to fuk, jenom mi to prostě v souvislosti přišlo fakt ftipny což asi už nás sám jaké to je paradox pokrytectví.
Konkrétně se jednalo o klienty kteří měli všechno dotovaný a špatnou platební morálkou tak mě to vůbec netrápí. ;-)

Ale už dost zasirame tu zas zálohy sajtu. To by chtělo jiný topic :-)
příteli, používáš silná slova. Pouč mě prosím co na mém příspěvku bylo pokryteckého. Nikde jsem neřekl že tento tarif v jedné obci nenabizime, jen jsem konstatoval ze zálohovat každý site se vyplatí když prodáváš net za rozumné peníze.

A to ze bych to mel nabízet i známým těch lidi co tam bydlí je pro nás pasé, tento tarif začíná a končí s dopravní značkou této obce.

Abych nebyl úplně OT, přikládám foto jak řešíme odstávky E.ONu(ČEZu) my:
IMG_0997.JPG
IMG_0997.JPG (183.11 KiB) Zobrazeno 1334 x
Naposledy upravil(a) douby dne 08 Apr 2017 21:01, celkem upraveno 1 x.
0 x
Bc. Martin Doubrava
http://www.doubrava.net
- Internet Olomouc, Litovel, Uničov, Šternberk a široká okolí

3com

Příspěvekod 3com » 8 years ago

Hoši běžte si to vyříkat někde u piva :-D
0 x

douby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod douby » 8 years ago

3com píše:Hoši běžte si to vyříkat někde u piva :-D