Ktory kanal si mam vybrat ?
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
vtipné fotografie
radimasss píše:tak si taky rejpnete toto je přepoj do jedne vesnice na poli není to oplocené na 3 metrové trubce. Je tam solárko malej grid a LHG5. (Říkejte mi ptáče hold to mam asi po orloj)
http://ispptace.rajce.idnes.cz/isp/#DSC_0302_1.jpg
Ja tam teda zadny solarko ani LHG5 nevidim...
1 x
Leeonek píše:Gemb: 5600, si slepý?
Asi jo, furt nic, nebo je to nejaky rebus?
0 x
firma A, a pak firma B, obě Brno a okolí, dle infa na webu "rychlý a spolehlivý net" nebo "zavedená firma".
- Přílohy
-
- dokonce si dovolili nás nařknout, že jsme jim to polámali. Naše odpověď : vždyť jsme jen sundali víčko od lišty ... :)
- bbb2.jpg (251.71 KiB) Zobrazeno 4409 x
-
- aaa2.jpg (254.62 KiB) Zobrazeno 4409 x
0 x
UPDATE klienti SET internet_povolen = false WHERE po_splatnosti > 500
Lepší než výhra ve Sportce :)
Lepší než výhra ve Sportce :)
svestka píše:firma A, a pak firma B, obě Brno a okolí, dle infa na webu "rychlý a spolehlivý net" nebo "zavedená firma".
to vypada jako by tam byla svorkovnice na Alcomu a za to se da Tp-link sw za par korun
0 x
-
OT: Dělalo mi to taky a pomohlo změnit zoom zobrazení na 100% a pak zpět na uživatelskou hodnotu.
Celostránkové smajlíky se pak srovnaly na normální velikost. (vyzkoušeno pro Firefox)
Celostránkové smajlíky se pak srovnaly na normální velikost. (vyzkoušeno pro Firefox)
0 x
Nestacim sa divit, ked uz niekto nema ani na stahovacie pasky ci normalnu izolacku
Posledne ani nekomentujem...oprava po tom ako im pravidelne sklapalo parabolu 
1 x
Taky si dovolím přidat pár fotek.
Nedávno jsme byli v domě kde poskytujeme internet. A potkali se s techniky od konkurence, kteří tam před nedávnem instalovali kamerový systém (dům i výtahy) a strašně se divili, že jim výtahaři nařídily kamerový systém z výtahu demontovat.
Nedávno jsme byli v domě kde poskytujeme internet. A potkali se s techniky od konkurence, kteří tam před nedávnem instalovali kamerový systém (dům i výtahy) a strašně se divili, že jim výtahaři nařídily kamerový systém z výtahu demontovat.
- Přílohy
-
- 3.jpg (104.38 KiB) Zobrazeno 3848 x
-
- 2.jpg (176.38 KiB) Zobrazeno 3848 x
-
- 1.jpg (226.62 KiB) Zobrazeno 3848 x
2 x
Síť není jen internet ...
Ty vole ajo.. až po 2 minutách čučení na ty zázraky jsem si všiml té panelky s bulletou xD xD
0 x
tak možná by se někdo divil ale je to problém spíše zadavatelů než montérů, ono to může být něco jako hodte tady kabel udělejte tamto tamto, aby to bylo jen tak a nestálo nás to na práci... už jsem se s tím setkal když mi klient bránil pořádně přidělat kabel 
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
-
- Kontaktovat uživatele:
No ty kr*vo! Tak to je hodně vostrý. Pak se není co divit, že hromada správců SVJ je hned proti, když jim řeknete že bude potřeba natahat kabely. Přesně takový prasata jsou právě ten důvod.
0 x