Trochu mě zaráží jiná věc... podle mě o tomto muselo sledovanitv vědět podstatně dříve. Tvrdí, že všechna autorská práva mají v pořádku, takže predpokládám, že autor jim nemůže vypovědět svůj obsah během týdne... spíše bych to viděl na 2-3 měsíční věc...
Takže když vezmu v potaz chování běžného lidu/duchodců, kteří sledují Markýzu, tak předpokládám následující: zruší mi příjem přes anténu, tak hledám náhradu...hurá přes internet (IPTV) to lze chytit a sama Markýza prohlašuje, že nově pouze internet, satelit a nebo kabelovka. Takže internet mám a poskytovatel to umožňuje. Sice nemám chytrou TV, ale settopbox je levnější než satelit, takže hurá na to.
Z tohoto tedy plyne, že po odpojení Markýzy muselo dojít k nárůstu počtu žadatelů o produkt sledovánítv (alespoň u nás bylo). Jestli tedy o vypovězení věděli dříve, mohlo někoho v sledovánítv napadnout souvislost a mohli na to upozornit. Případně na to upozornit i bez souvislosti

I mě samotného by nasralo, kdybych za něco utratil 2 tisíce a po měsíci mi zustala černá krabička, která mi nepřinesla vic než mám přes anténu.
Takže by mě zajímalo (pokud to někdo ze sledovani cte), jestli je nějaká naděje, že se tam ty kanály vrátí a nebo je to úplně pasé ? Mohl bych tím alespoň trochu argumentovat...