A teraz k veci

A teraz slovny popis o co mi ide.
Schema zacina NSM5 ktore je ako privodna antena do Internetu z nej ide kabel do MK 750tky kde je eth1 ako uplink, potom eth3 az eth5 su v Bridge na ktory pridany HotSpot. V tychto troch portoch su zapojene 2x Unifi a 1x TPlink ktore su rozne rozmiestnene po budove a robia wifi. Tuto cast mam plne rozchodenu vsade ide internet a pekne sa zobrazuje aj reklamna prihlasovacia stranka na Hotspot.
Ale ako je vidiet na obrazku z NSM5 je v secundary porte zapojene aj Loco (dovod preco je to riesene cez jeden kabel a nie cez dva co by bolo uplne idealne aj pre nastavenie je ten ze dalsi kabel sa neda uz natiahnut kabel bol uz davno predpripraveny este skor ako sa to takto planovalo riesit je pod zateplenim vrtat sa uz nesmie a vonkajsou fasadou tahat tiez nie) preto sa to riesilo takto cez jeden kabel. A tu vznika ten problem viem ze sa v NS daju nastavit Vlany tak ma to napadlo vyriesit to cez to aby som proste ten hotspot dostal aj do toho dalsieho TPlinku teda aby som tam dostal tu siet s Hotspotom teda 192.168.25.0/24 . Nech sa snazim ako snazim na NS som na oba porty nastavil VLAN potom som na MK na port eth1 pridal VLAN ktoru som pridal do Bridgu s portami eth3-eth5 a teda aj s Hotspot poolom ale nejak sa mi nedari ani z MK potom opingat tie loca ktore maju staticke ip z Rozsahu 192.168.25.0 .
Viete mi prosim Vas poradit kde robim chzbu ako to rozchodit prosim vas?

Este doplnim ze do nastaveni sa viem dostat na kazde zariadenie ale na zariadenie pred NS M5 uz nie takze take riesenie este pred NS M5 abz sa to riesilo uz nemam moznost spravit.
Vopred dakujem za kazdu radu a pomoc