What's new in 2.9.50:
*) nand improvement for RB532A;
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Verze 2.9.50
soooc píše:What's new in 2.9.50:
co přesně znamená ta jedna změna?

0 x
-
- Kontaktovat uživatele:
soooc píše:What's new in 2.9.50:
To se tedy k tomu kulatému výročí příliš nepřemohli.
0 x
Vždyť je to tak jednoduché…stačilo se zamyslet, špetku toho RTFM et voilà!
petr.vlasic píše:soooc píše:What's new in 2.9.50:
To se tedy k tomu kulatému výročí příliš nepřemohli.
mate to nekdo nasazene ? chci upgradovat jeden router a dat tam tohle. Bezi to nekomu stabilne ?
0 x
admin sítě PLnet
Jediný problém který mikrotik sám přiznává:
User manager database backup loading isn't working in this version. It will be fixed in 2.9.51
User manager database backup loading isn't working in this version. It will be fixed in 2.9.51
0 x
tak som to nasadil na jeden alix a mal som problem ked som pustil ping na protilahle zariadenie, tak mi v resulte pingu pisalo iba IP na ktoru som pingal. Odozva a zvysne hotnoty nikde, prazdne policka.
A dalsia vec. Po urcitej dobe cca. pol hodina az hodina som sa na router nemohol prihlasit. Hlasilo to zle meno alebo heslo.
Po reboote som sa v pohode prihlasil. A zase po case zle meno alebo heslo takze som sa vratil k 2.9.49. Tam mi ide vsetko v pohode. 
A dalsia vec. Po urcitej dobe cca. pol hodina az hodina som sa na router nemohol prihlasit. Hlasilo to zle meno alebo heslo.

0 x
-
Tak to mám na hlavnim šejpru a mám manglování dlouhého toku na proxy 3128 a pak sem dal pravidlo na dst přehození na klasickou 80 port. Mangluje, to je pravda, ale redirekt nereaguje ani na konekšn ani na paket mark. Su z toho docela nešastný.
0 x
To že si paranoidní ještě neznamená, že po Tobě nikdo nejde.