❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

pásky k SXT ac kde koupit?

Problematika MikroTik RouterBoard hardware
okoun
antispam: Ano

pásky k SXT ac kde koupit?

Příspěvekod okoun » 9 years ago

bohužel u SXT AC začali dávat dementní pásky, které nelze stahnout víc než 50mm potřebuji tak rozmezí 50mm až 30mm. Nevíte kde takové pásky nerezové sehnat za rozumnou cenu ve větším množství?

díky
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

hol

Příspěvekod hol » 9 years ago

Uz jste jim to nekdo reportoval, ze jsou ty pasky spatne?
0 x

mpcz

Příspěvekod mpcz » 9 years ago

Několikrát. Jsou nekvalitní , navíc ta délka / průměr odpovídá stožáru tak EONu. Asi jsou ty původní moc drahé.
Já používám tyto nerezové v metráži, ustřihnu si délku pásky, kolik potřebuji a pohoda:
http://www.ispshop.cz/index.php?main_pa ... cts_id=687
Nebo tyto se zaklapávacím zámkem:
http://www.ispshop.cz/index.php?main_pa ... cts_id=335
I když je někdy o dost delší než potřebuji, páska se pak protáhne dokud to jde rukou, pak se zámek zaklopí a dotáhne se natvrdo klíčem nebo šroubovákem.
mpcz, 22.10.2016
0 x

Magic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Magic » 9 years ago

30 -50mm páska ve Feroně za 9Kč.
0 x

honzam

Příspěvekod honzam » 9 years ago

ty pásky jsou fakt na prd. Chtělo by to napsat jim hromadnou stížnost
0 x

okoun

Příspěvekod okoun » 9 years ago

u sxt lite5 dávali takové širší pásky, které šly stahnout hodně, to by mi stačilo...
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

keksik

Příspěvekod keksik » 9 years ago

okoun píše:u sxt lite5 dávali takové širší pásky, které šly stahnout hodně, to by mi stačilo...

Uz aj na Lite dávajú tie dementne nepouzitelne pasky. Idem písať priamo Sergejovi, uz som vytoceny. Kúpiť si iné môžem, ale co to maju za spôsoby dodavat také nemozne veci, aj v minulosti tie plastové RJ45, ci posahana radiova cast. A o NV2 a probleme nizkej priepustnosri cez viac skokov ani nehovorim.
0 x

mpcz

keksik píše:
okoun píše:u sxt lite5 dávali takové širší pásky, které šly stahnout hodně, to by mi stačilo...

Uz aj na Lite dávajú tie dementne nepouzitelne pasky. Idem písať priamo Sergejovi, uz som vytoceny. Kúpiť si iné môžem, ale co to maju za spôsoby dodavat také nemozne veci, aj v minulosti tie plastové RJ45, ci posahana radiova cast. A o NV2 a probleme nizkej priepustnosri cez viac skokov ani nehovorim.

Zdravím,
no kde se dají koupit ty původní a dokonce se zámkem víme, problém to není. Ale protože se ty nepoužitelné díly začínají množit, asi by nejlepší varianta byla, kdyby Sergej ty díly do setu vůbec nedával. Mluvím u SXT konkrétně o páskách, které každého jen vytáčí a splitru, který každý (téměř) hned hodí do koše a koupí jiný, funkční a s LED. Ovšem dosáhnou slevy na tomto šrotu, abychom to vše neplatili dvakrát - to je asi jen fikce, že.
mpcz, 26.10.2016
0 x

keksik

Příspěvekod keksik » 9 years ago

mpcz píše:
keksik píše:

Zdravím,
no kde se dají koupit ty původní a dokonce se zámkem víme, problém to není. Ale protože se ty nepoužitelné díly začínají množit, asi by nejlepší varianta byla, kdyby Sergej ty díly do setu vůbec nedával. Mluvím u SXT konkrétně o páskách, které každého jen vytáčí a splitru, který každý (téměř) hned hodí do koše a koupí jiný, funkční a s LED. Ovšem dosáhnou slevy na tomto šrotu, abychom to vše neplatili dvakrát - to je asi jen fikce, že.
mpcz, 26.10.2016

Zaujimave ze ja so splitterami nemam absolutne zidaen problem. Z cojaviem 500, som vyhodi tak 2-3-pro pokyvani RJ45 to slo/neslo.
0 x

mpcz

Ano, ale není jen technická stránka věci. Já je vyhazuji automaticky především proto, že ty krátké cancourky jsou velmi nepraktické, nebudí důvěru, zde zmíněné problémy - tento spliter versus SXT a chybějící světýlko někdy způsobí chybu v diagnostice závady a pak stačí jeden zbytečný výjezd a mám zaplaceny pořádné splitry na dlouho dopředu.
mpcz, 26.10.2016
0 x