Dobrý den,
zvažujeme připojení od IT-selfu, může někdo podat zkušenost s uvedenou fy.?
Díky
Leoš
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
itself.cz - Vaše zkušenost ?
rok a pul z5 jsme chteli od nich konekt, chteli na nas hodit pekelne vysoke naklady za dovedeni optiky do mista odberu, kde meli zjevne jen koaxy pro koncaky a neumeli dodat Last Mile MW Link, takze nic se nekonalo. Cenove taky nic moc, asi kdyz neberes hned Gigo, tak si z tebe delaj dobry den...
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
Máme to podobně sliby , hory, doly a jen kdyby se to dalo pouzit i pro ně. Nakonec ani odpověd na emaily když jsme urgovali odpovědi.
0 x
Leos1 píše:Dobrý den,
zvažujeme připojení od IT-selfu, může někdo podat zkušenost s uvedenou fy.?
Díky
Leoš
Pokud je jejich optika na blízku, tak bez problému.
Ale samozřejmě počítej s tím, že roztahají svoji optiku všude kam se kopne.
0 x
pcwifi píše:rok a pul z5 jsme chteli od nich konekt, chteli na nas hodit pekelne vysoke naklady za dovedeni optiky do mista odberu, kde meli zjevne jen koaxy pro koncaky a neumeli dodat Last Mile MW Link, takze nic se nekonalo. Cenove taky nic moc, asi kdyz neberes hned Gigo, tak si z tebe delaj dobry den...
Jejich vlastní optika šla kolem objektu, kde mělo být provedeno připojení. Za výpich vlákna chtěli 30 litrů. Tak nevím, zda to odpovídá, nebo je to moc.
L.
0 x
taky na me vybublali s takovou sumou (pri 2 letym uvazku), no nepochodili... s timto pristupem to neni dobry, treba je to krka a nasazuji takove cifry aby lidi sly jinam... UPC po me nechtelo krom 2 let uvazani se za instalacu nic
a ze bez uvazku by si aspon desitku vzali...

0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
Leos1 píše:pcwifi píše:rok a pul z5 jsme chteli od nich konekt, chteli na nas hodit pekelne vysoke naklady za dovedeni optiky do mista odberu, kde meli zjevne jen koaxy pro koncaky a neumeli dodat Last Mile MW Link, takze nic se nekonalo. Cenove taky nic moc, asi kdyz neberes hned Gigo, tak si z tebe delaj dobry den...
Jejich vlastní optika šla kolem objektu, kde mělo být provedeno připojení. Za výpich vlákna chtěli 30 litrů. Tak nevím, zda to odpovídá, nebo je to moc.
Musím doplnit - toto bylo bez závazku, obchoďák nabízel, pokud by byl závazek, tak že by to šlo rozpočítat. No nevím, při úvazku 12+ se dělá obvykle instalák za 0.
L.
0 x