❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Router OS level 3?

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
pako
Kontaktovat uživatele:

Router OS level 3?

Příspěvekod pako » 17 years ago

Ahoj fšicki,
omlouvám se za tento svůj lamovský dotaz :oops:, ale kde najdu licenci level 3 :?:
Potřeboval bych jen jednoduchý PC router s NAT stylu wifi klient <> lan a nechce se mi kvůli toho kupovat livenci level 4. Co mám nainstalovat? :roll: Novou verzi a registrovat jen jako demo?
Díky za pomoc...
:roll:
0 x

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 17 years ago

pako píše:Ahoj fšicki,
omlouvám se za tento svůj lamovský dotaz :oops:, ale kde najdu licenci level 3 :?:
Potřeboval bych jen jednoduchý PC router s NAT stylu wifi klient <> lan a nechce se mi kvůli toho kupovat livenci level 4. Co mám nainstalovat? :roll: Novou verzi a registrovat jen jako demo?
Díky za pomoc...
:roll:

Když si zaregistruješ licenci jako demo je to lvl0 mám pocit sa tam bezdráty nechodili, jen ethernety a mohl se do chainu uložit jen jeden záznam takže v praxi nepoužitelné. Tos jako dostal pc a potřebuješ z něj udělat klienta důmů nebo co? Kup si RB133C
0 x

pako
Kontaktovat uživatele:

Leeonek píše:Když si zaregistruješ licenci jako demo je to lvl0 mám pocit sa tam bezdráty nechodili, jen ethernety a mohl se do chainu uložit jen jeden záznam takže v praxi nepoužitelné. Tos jako dostal pc a potřebuješ z něj udělat klienta důmů nebo co? Kup si RB133C

Ale né, je to pro naši vesnickou školičku malotřídní :lol: Mají takovou minisí a jedno zbytečné starší PC, jako stvořené pro router. Nechu jim zbytečně utrácet jejich skrovné prostředky za něco, co není nezbytně nutné 8) Věnoval jsem jim jednu wifi síovku s ant. a víc nepotřebují. Jen mi není jasné, kde přijít k tomu ROS Lvl 3... :(
0 x

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 17 years ago

tak to jim asi budeš muset utratit nějakou tu stovku za licenci
0 x

raven-il
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod raven-il » 17 years ago

jj, levnejsi bude, kdyz jim tam koupis rb 133c a z hlediska spotreby te taky pochvali...
Naposledy upravil(a) raven-il dne 13 Nov 2007 21:40, celkem upraveno 1 x.
0 x

Repkins

Příspěvekod Repkins » 17 years ago

Většinou se to vyplatí koupit s nějakým kusem hardwéru, například s miniPCI wifi kartou nebo rovnou s tím RB133c.
0 x

Návštěvník

Příspěvekod Návštěvník » 17 years ago

Repkins píše:Většinou se to vyplatí koupit s nějakým kusem hardwéru, například s miniPCI wifi kartou nebo rovnou s tím RB133c.

JJ už jsem na to koukal v shopu. Asi to tak nakonec dopadne. Díky všem za snahu pomoct.
0 x

pako
Kontaktovat uživatele:

Anonymous píše:
Repkins píše:Většinou se to vyplatí koupit s nějakým kusem hardwéru, například s miniPCI wifi kartou nebo rovnou s tím RB133c.

JJ už jsem na to koukal v shopu. Asi to tak nakonec dopadne. Díky všem za snahu pomoct.

To jsem psal já, zapoměl jsem se lognout :twisted:
0 x