❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

sledovanitv.cz

Problematika videa na IP sítích.
okoun
antispam: Ano

Re: sledovanitv.cz

Příspěvekod okoun » 9 years ago

Striker píše:
okoun píše:nevíte jak je možné že kanál nova sport lze aktivovat (web) nicméně ostatní kanály novy nejdou, už to přestávám chápat

A jak si toho dosáhl? Teď se dívám na web a nemám to tam, a to mám nejvyšší balíček :))

já to mám zde:
tv.jpg
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

Striker

Příspěvekod Striker » 9 years ago

Tak to spíš bude tak, že to tam mají jen jako zamknutý. Já nemám ani jeden kanál se zámkem ale Nova Sport tam určitě není, popřípadě nějakej bug.
0 x

okoun

no trochu mi to připomenulo jak je možný že není stále nova :roll:
jako tohle už vypadá jako spíš problém ze strany sledovanitv.cz než ze strany novy pač je to už neskutečně dlouho a nevěřím že by nova nechtěla dostat pár kč navíc a hlavně jak je možné že ostatní poskytovatelé iptv to mají, že?
nejspíš se bude jednat o nějakej blbej dodatek ve smlouvě který ostatní poskytovatele nemají.. takže nevím jeslti nebude lepší ten dodatek odstranit jako to mají ostatní a basta...
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

basty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod basty » 9 years ago

klienti hlasi, ze ve smartkach nova je. Takze kde to zatim neni je tablet, mobil, PC. Nevim jak je to pravda, nemam overeno.
0 x

pepulis

Příspěvekod pepulis » 9 years ago

Vzdyt to je ale.znama věc, ze nova pres settopbox nebo smart tv jede a to uz tak snad i pul roku.
0 x

basty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod basty » 9 years ago

Tak ok...
0 x

Striker

okoun píše:no trochu mi to připomenulo jak je možný že není stále nova :roll:
jako tohle už vypadá jako spíš problém ze strany sledovanitv.cz než ze strany novy pač je to už neskutečně dlouho a nevěřím že by nova nechtěla dostat pár kč navíc a hlavně jak je možné že ostatní poskytovatelé iptv to mají, že?
nejspíš se bude jednat o nějakej blbej dodatek ve smlouvě který ostatní poskytovatele nemají.. takže nevím jeslti nebude lepší ten dodatek odstranit jako to mají ostatní a basta...

Už to tady řešíme taky, jako je to fakt už blbý.. když zákazníkovi řeknu, že tam nejede NOVA kromě TV nebo Settopboxu, tak už asi 2 nebo 3 řekli, že to teda nechtějí a ať jim dáme vědět až to bude.
0 x

okoun

ano přesně tak i u nás!
0 x

pepulis

Neřešil prosím někdo a nebo nestává se to i Vám, že se u zákazníků (jde o settopboxy) rozhodí synchronizace obrazu a zvuku a nebo na chvíli (2 s) zčerná obrazovka a pak vše zase naskočí a jede v pořádku? Já využívám doma (přívod optika) 2xsettopbox a spokojenost, klient, pripojeny na sektorku, ktera je pres switch a GW pripojena k optice jiz tak spokojeny neni a obcas se mu behem dne vyskytne uvedeny problem. Tyto informace mam od dvou klientu, kteri jsou uplne v jinych vesnicich. Monitoruju si jejich signal, odezvu atd. a vse vypada v poradku. Nevim na co se zamerit. Settopbox je vzdy pres Netis wifinu (rezim bridge) pripojeny k SXT.
0 x

Striker

To se občas stává i mě doma, že to přeblikne během sekundy je to zpět mylsím tu černou obrazovku. Nevím ale mě tohle nepříjde jako nějakej problém, u někoho je to problém na třetí světovou.. Mě to vůbec nevadí.
0 x

pepulis

Rozumím, mě by to taky nevadilo. Jde spíš o to, že mi to líčí, jako by to byla nějaká hrůza a protože nevím o co přesně jde (doma jsem to za cca 1/2 roku neviděl - je pravda, že se moc na tv nedívám ...), tak se raději ptám. Sedět se mi u lidí nechce a čekat až se to projeví a vždy to začíná slovy, tohle se nám na satelitu nedělo ... Doma mám Arris box, android box, zkouším i o2tv (to jen proto, abych věděl, jaké to má nároky) a jsem spokojený.
0 x

Striker

Jako mám klienta, kterej má 65 signál, CCQ 99, propustnost 180/180 ping kolem 5-10 ms na vysílač a stěžoval si na výpadky televize.. Řešil jsem to strašně dlouho, různý nastavení antény, řešení přes support sledovani (bez odpovědi 2x) před týdnem jsem se naštval a vyměnil mu příjmovku z NanoBridge na PowerBeam a ještě se neozval, říkal ale, že načítání programů bylo rychlejší hned jak jsem to vyměnil tak nevím. Spíš mě štve, že neodepsali ze sledovani jestli ej to na jejich straně nebo ne. Navíc to prej dělalo to, že to vyplo napsalo to chybu, že nemůže program přehrát. Stačilo přepnout jinej program a pak zpět a už to jelo. Nejjednodušší je ať to zákazník vyfotí nebo natočí.
0 x

pepulis

Jo tak s tím rychlejším nabíháním po výměně zařízení jsem zažil i já. Jednalo se o výměnu xx let starého Totolink wifi routeru za Netis. Jenom touto výměnou se zkrátila doba přepínání mezi programy z nějakých cca 3-5 s na okamžité přepnutí. Byl prostě znát rozdíl v odezvě při přepnutí kanálu. V mém případě je klient od sektorky cca 20m, ccq, signál naprosto v pořádku. SXT jsem neměnil, ne tedy, že bych nemohl, jen s takovou bych to asi musel postupně měnit u všech, komu by to takhle "zlobilo". Ale zkusím to ...
0 x

hafieror

Příspěvekod hafieror » 9 years ago

Zaznamenal jste někdo, žeby včera hokej byl nekoukatelnej od druhý třetiny?
0 x

Striker

Kolega se mě ptal jestli jsem se doma díval, že se mu to šíleně sekalo. Já byl mimo, takže nedokážu potvrdit.
0 x