❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Mikrotik v DOM ???

Návody a problémy s konfigurací.
android

Mikrotik v DOM ???

Příspěvekod android » 17 years ago

Zdravím chci se zeptat ... vyzkoušel jsem už několik základních desek a stále se mi nedaří nainstalovat Mikrotik na Disc On Modul. Zkoušel jsem už i staré HDD ale po nabootování mi Mikrotik napíše hlášku ve smyslu že v systému není HDD. Ptám se proto jestli není potřeba ten zmíněny Disc On Modul nějak speciálně naformátovat a případně vytvořit partition pro LINUX ? Díky moc :) Nejvetší paradox je že DOM koupená s mikrotikem od Freebone chodí bez problému :) Jak to Ti pánové jenom dělají :) Díky všem za informace
0 x

mashinepistole2

Příspěvekod mashinepistole2 » 17 years ago

Ja som to instaloval v pc co pouzivam na pracu ,len som odpojil vsetky hdd a na dosku zapojil flash pamet . A s cd nainstaloval mk. Nebol stym problem . Niesom si na 100% isty ale mk by si mal hdd sformatovat aj rozdelit sam.
0 x

Maxik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maxik » 17 years ago

myslis IDEflash disk ? bezne pouzivam, na novejsi desce jsem musel v biosu nastavit nejakej kompatibility moc aby to ten disk spravne naslo tak uz neni problem.
0 x

HoT

Příspěvekod HoT » 17 years ago

A nejsou ty desky nahodou ASUS?
0 x