❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Silnesnet02 - POZOR

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
revenge

Silnesnet02 - POZOR

Příspěvekod revenge » 9 years ago

Poprve a na posledy jsem zkusil nakoupit HW od teto firmy. Po nekolika mailech kde prodavajicic ujistoval, ze jeho zbozi je ve 100% stavu, vyzkousene a funkcni, prisel HW nefunkcni ( resp. funkcni jen par vterin ), napriklad Rocket M5 po zapnuti se do nekolik minut hodi do stavu recovery / restart do defaultu.
Pozadal jsem slusne prodavajicicho, zda je mozne se nejak domluvit a kus vymenit, odpoved jsem dostal tohoto charakteru:

Dobry den,
zbozi bylo za nizkou cenu ( 1000,- Kc za rocketa ), v priloze Vam posilam co mame aktualne skladem, dekuji.

Nedoporucuji tuhle Psonskou podvodnou firmu, ktera tu spamuje internet. Jakmile jsem se zmilil prvnimu znamemu o teto zkusenosti, poreferoval me to same, akorat stim ze si koupil Nanobridge, ktere mely ccq neustale okolo 50%...
0 x

midnight_man

Příspěvekod midnight_man » 9 years ago

Ved sa ti cudujem ze si od nich vobec nieco kupil :D Tie ich inzeraty su tu na smiech ;)
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 9 years ago

1000,- kc za rocket ? :-D kolik jich jeste koupis ?
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

pcwifi

Příspěvekod pcwifi » 9 years ago

asyk se podivali na obal a dle pohledu se usoudilo, ze je ve 100% stavu :lol: nuze argument nizke ceny je uplne zcestny. solidni prodejce by to mel vymenit / vzit zpet.
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

3com

Příspěvekod 3com » 9 years ago

Co se Silnesnet nabídek zde týká tak většinou opravdu cenově mimo. Ale jednou jsem od nich zde bral jednorázově několik stovek UBNT poe 24V. Cena byla mimo, nabídl jsem cenu jak to nakupuji běžně a souhlasili. Byla vystavena faktura, zaplaceno, do týdne balík dorazil. Prvotní zděšení bylo to že v balíku byly jenom poe ''kostky'' a ani jeden napájecí kabel a už jsem cítíl problém, že za kablíky budou chtít zaplatit zvlášť, ale po upozornění ihned zdarma odeslali v dalším balíku. Takže u mě v pohodě.
0 x

aliney

Příspěvekod aliney » 9 years ago

Silesnet svou "kvalitou" oslnuje jak zakazniky, tak ostatni ISPiky :lol:
0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná

revenge

Viktor Novotný píše:1000,- kc za rocket ? :-D kolik jich jeste koupis ?

No, ty jako moderator by jsi mel spis svolat konsilium a pomoct od teto spiny tim, ze se tu zakaze jejich podvodny jednani :D. Vzdyt to neni normalni tohle. Je to spam, odpovedi prakticky od robota. Cesky internet by si mel pomahat proto aby se zrychloval a zkvalitnoval a umel bojovat proti Petoj K. Ale tohle od ISPika proste je fraud.
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

jasne ja carodej nejvetsi vymitim vsechnu spinu internetu :-D ... to je stejna ptakovina jako kdyz chce stat pomahat debilum proti "nevyhodnym" pujckam .. vzdyt je kazdeho vec co si kde s kym domluvi pokud vim jsme svobodni, dospely lide, co snad maji svuj mozek :)
1 x
- programming
- development
- education

revenge

Viktor Novotný píše:jasne ja carodej nejvetsi vymitim vsechnu spinu internetu :-D ... to je stejna ptakovina jako kdyz chce stat pomahat debilum proti "nevyhodnym" pujckam .. vzdyt je kazdeho vec co si kde s kym domluvi pokud vim jsme svobodni, dospely lide, co snad maji svuj mozek :)

vsechnu treba ne, ale tady mas moznost to zmenit :)
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

a jeste konkretni priklad :-) co muzu ? kicknu nick, udela si novy ... kicknu ip .. jako isp si da jine .. takze ? Neni lidska inteligence a uvazovani nad tyto zasahy ? :-)
0 x
- programming
- development
- education

revenge

Viktor Novotný píše:a jeste konkretni priklad :-) co muzu ? kicknu nick, udela si novy ... kicknu ip .. jako isp si da jine .. takze ? Neni lidska inteligence a uvazovani nad tyto zasahy ? :-)

Myslis, ze se tu bude snazit postovat kdyz bude vedet ze ho tu nechceme ? Ze podvadi ? Samozrejme to co rikas je pravda, ale je to asi tak jako kdyz rekne policajt "a co mam delat ? seberu mu tu plastovou karticku a on stejne sedne za volant " jenze tohle muze udelat, ale ne do nekonecna :). Bud strach a nebo vyssi moc, jako karma :D
Nic, nebudu te prudit. Muzu si za to sam, ze jsem si od nich neco koupil.
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

bohuzel pravda je nekde mezi, ano muzu ho blokovat do nekonecna, nicmene kdyz uzavre nejaky spatny obchod, tak stejne kupujicicho neochranim
1 x
- programming
- development
- education

revenge

Dobrý den,

po vaši neadekvátní reakci na ispforum, bereme
vaši reklamaci u nás za uzavřenou.

S přáním příjemného dne
Golasowski
SilesNet s.r.o.

heleme se, ono to umi napsat i jinou nez automatickou zpravu. Jsou to proste zlodeji a ten kdo u nich snad chce nakoupit, by se mel pripravit na riziko toho, ze dostane misto zbozi hromadu srotu.
1 x

raven-il
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod raven-il » 9 years ago

revenge píše:Dobrý den,

S přáním příjemného dne
Golasowski
SilesNet s.r.o.

heleme se, ono to umi napsat i jinou nez automatickou zpravu. Jsou to proste zlodeji a ten kdo u nich snad chce nakoupit, by se mel pripravit na riziko toho, ze dostane misto zbozi hromadu srotu.

Mno, ja si je banuju.
0 x
Josef Smola
k mikrotiku jsem se vratil po 4 letech a mam pocit, ze kdyby zakazali vsechny zabugovany feature, zustane jen ten barevnej terminal....

stepan.benes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod stepan.benes » 9 years ago

revenge píše:Dobrý den,

S přáním příjemného dne
Golasowski
SilesNet s.r.o.

ČOI !!! A není co řešit
0 x
Profesionální troll, manipulátor a hrubovibrační ještírek.
Vůbec mi nevěřte, protože se s Vámi velmi pravděpodobně právě teď pokouším manipulovat !!!