❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
The Simper
A za kolik to nakupujete? Discomp bez přihlášení cena nesmyslná. 3,5k max za celou anténu a ne jen za anténu + special box dalších 1,5k (kov) + board ac...
0 x
Cena je zatial kolo 100€ bez DPH za 30stupnovu,ved kvalita aj daco stoji ne.A v ktorom shope maju nove ROCKETy M5 s procesorom MIPS 74Kc co maju firmware XW?A od akej mac adresi su ked mal ich niekto v ruke?Dakujem
Ah teraz som nasiel ma ich i4ka toto som nasiel pod ich odkazom-Skladem jsou již jednotky s novějším firmwarem XW.
Ah teraz som nasiel ma ich i4ka toto som nasiel pod ich odkazom-Skladem jsou již jednotky s novějším firmwarem XW.
0 x
Nik iny neskusal?
0 x
aspa , pouzdro na RB 8kil, 30° antena 3140, zatim nenasazeno...
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
ma to uz niekto nasadene? mam doma sice dva kusy, ale este som nemal moznost to nasadit... ale bol by som zvedavy na skusenosti ostatnych
0 x
mato1 píše:ma to uz niekto nasadene? mam doma sice dva kusy, ale este som nemal moznost to nasadit... ale bol by som zvedavy na skusenosti ostatnych
Asi je to na tobe:) Zvedavi jsme vsichni, zda to za ty nehorazny penize stoji.
0 x
-
packetmaster píše:V čem je tedy výhoda, když se stejně připojují samotná rádia přes pigtaily ?
Muzes si zvolit, jak siroky chces sektor, ma stejny vyzarovak v horizontalu i vertikalu a nemely by mit zadne postranni laloky...tot teorie.
0 x
packetmaster píše:V čem je tedy výhoda, když se stejně připojují samotná rádia přes pigtaily ?
právě že to pigtaily nemá. viděl jsem to v hradišti, a podle toho jakou rádiovou jednotku tam cpeš, tam dáš příslušný adaptér, do kterého se to jen "zacvakne". borec tvrdil že je to skoro bez útlumu.
o to že je potřeba dodržovat výkon se ani raději nezmínil
0 x
UPDATE klienti SET internet_povolen = false WHERE po_splatnosti > 500
Lepší než výhra ve Sportce :)
nejake pigtailicky na konci s MMCX to samozrejme ma, jinak by to k RB neslo nijak napojit, na to asi bylo poukazovano...
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
Peyrak píše:ale ta redukce pro rocket je bez pigtailů
pravda. mě zajímala verze pro Rocket, tam je to bez pigtailů, jen "cvak"
0 x
UPDATE klienti SET internet_povolen = false WHERE po_splatnosti > 500
Jenya píše:packetmaster píše:V čem je tedy výhoda, když se stejně připojují samotná rádia přes pigtaily ?
Muzes si zvolit, jak siroky chces sektor, ma stejny vyzarovak v horizontalu i vertikalu a nemely by mit zadne postranni laloky...tot teorie.
to snad šlo i u klasického skalarního sektoru, nevim ale mě se to zdá jako těžký marketing ze strany elements, jako na jejich marketing už dobře znám až udělají nějaké šásko které nahradí omnitik v lepším, tak si to koupím
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
Nasadeny 30 stupnovy sektor s rocketom M5 v stredne zarusenom prostredi,na strane klienta zoskenuje cca 20 sieti.Hovorte si a piste co chcete zatial je to najlepsie co je na trhu a to nie je marketing ale realita. Ved predca nebudeme pouzivat nejaky 90 stupnovy sektor na nejaku oblast ked nam staci 30,40 alebo hocijaky iny
Tu je test interny uz len tomu gigovy port chyba
Tu je test interny uz len tomu gigovy port chyba
0 x