Zdravím vespolek.
Chtěl bych se zeptat, jakou mám podle vás cenu na trhu práce, zanedlouho to budou dva měsíce do konce mé pracovní smlouvy a rád bych tímto zjistil, zda má smysl pokračovat, říct si o víc nebo si hledat job jinde.
Pracuji u jednoho pražského ISP. Naše IT oddělení má 7 zaměstnanců (nepočítám manažery, externisty, zaměstnance helpdesku a techniky co jezdí po zákaznících).
tři lidi dělají síťařinu, dva databáze a poslední dva it administrátory (do té poslední skupiny patřím)
S kolegou to máme rozdělené já Linux on Windows, plus rozvoj a údržbu datacentra, já navíc i 1st level support zaměstnanců.
Do firmy jsem nastoupil jako výpomoc 1st podpory, po několika měsících mě nabídli víc a tak jsem kývl na hpp se smlouvou na rok. Mám vysokoškolský titul z FELu a zkušenosti v it 4 roky (ať už hpp, dpp nebo osvč).
Co myslíte, jakou mám podle vás cenu?
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Moje cena na trhu práce
aitherr píše:Zdravím vespolek.
Chtěl bych se zeptat, jakou mám podle vás cenu na trhu práce, zanedlouho to budou dva měsíce do konce mé pracovní smlouvy a rád bych tímto zjistil, zda má smysl pokračovat, říct si o víc nebo si hledat job jinde.
Pracuji u jednoho pražského ISP. Naše IT oddělení má 7 zaměstnanců (nepočítám manažery, externisty, zaměstnance helpdesku a techniky co jezdí po zákaznících).
tři lidi dělají síťařinu, dva databáze a poslední dva it administrátory (do té poslední skupiny patřím)
S kolegou to máme rozdělené já Linux on Windows, plus rozvoj a údržbu datacentra, já navíc i 1st level support zaměstnanců.
Do firmy jsem nastoupil jako výpomoc 1st podpory, po několika měsících mě nabídli víc a tak jsem kývl na hpp se smlouvou na rok. Mám vysokoškolský titul z FELu a zkušenosti v it 4 roky (ať už hpp, dpp nebo osvč).
Co myslíte, jakou mám podle vás cenu?
Najdi si jinou praci, tahle te nebavi..
0 x
Michal Peterka, KPE spol. s r.o.
V Hůrkách 1, Praha5 Nové Butovice, Tel: 242498100, 777208819
http://pojitko.cz
V Hůrkách 1, Praha5 Nové Butovice, Tel: 242498100, 777208819
http://pojitko.cz
Asi tak. Kdyby ho bavila, tak mu v hlave nevznikaj podobny myslenky.
0 x
Souhlas s ostatními:) Bež do korporátu, tam ti daj víc. Databázisty hledají.
0 x
- stepan.benes
- Kontaktovat uživatele:
Tohle je jako nějakej pokus o vtip ?
0 x
Profesionální troll, manipulátor a hrubovibrační ještírek.
Vůbec mi nevěřte, protože se s Vámi velmi pravděpodobně právě teď pokouším manipulovat !!!
Vůbec mi nevěřte, protože se s Vámi velmi pravděpodobně právě teď pokouším manipulovat !!!
Cenu má každý takovou, na jakou se cítí. Takže jakou si myslíš, že máš cenu?
A jako u všeho, musí na to být dva. Jeden, který má pocit, že něco umí ( nebo to opravdu umí) a druhý, který tomu uvěří a zaplatí mu to.
A jako u všeho, musí na to být dva. Jeden, který má pocit, že něco umí ( nebo to opravdu umí) a druhý, který tomu uvěří a zaplatí mu to.
0 x
Petr Krist
kure05 píše:Asi tak. Kdyby ho bavila, tak mu v hlave nevznikaj podobny myslenky.
Nesouhlasim, delal jsem 8 let v jedne firme praci, ktera me hodne bavila, ale proste jsem za tu dobu nevedel jak na tom jsem "globalne", nemel jsem potrebu pokukovat po jine praci nebo penezich. Penize byly slusne, vyzil jsem v pohode, ale zasel jsem si ze zvedavosti na par pohovoru (s tim, ze je mi to jedno jak dopadnu) a zjistil jsem, ze ve skutecnosti je moje prace hodnocena dvojnasob. A tak ted beru dvojnasob toho co predtim a delam praci, ktera me bavi

0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná
v této komunitě je mnoho lidí, co dělají tuhle práci proto že je baví skoro bez ohledu na to, zda jsou ohodnoceni odpovídajícím způsobem. Podle toho co tu občas čtu, tak to snad někteří i dotují. Jinde to běžné není. Finanční parametr je (bohužel) hlavní ukazatel. Pak následuje kolektiv, náplň, dojíždění, atp.
Na druhou stranu takto se zeptat na fóru je úlet. Když pohledáš na netu, určitě najdeš statistiky výše mezd v závilosti na oboru a lokalitě....v průměrných hodnotách samozřejmě. Existují i pracovní agentury, který tě prolustrujou a cca ti řeknou, jakou máš na pracovním trhu cenu a šanci "vysněnou" práci získat. V ideálním případě ti i něco dohodí.
Na druhou stranu takto se zeptat na fóru je úlet. Když pohledáš na netu, určitě najdeš statistiky výše mezd v závilosti na oboru a lokalitě....v průměrných hodnotách samozřejmě. Existují i pracovní agentury, který tě prolustrujou a cca ti řeknou, jakou máš na pracovním trhu cenu a šanci "vysněnou" práci získat. V ideálním případě ti i něco dohodí.
0 x
Finance jsou hlavni parametr jen do určité hodnoty. Pak převládá možnost dalšího vzdělání, kolektiv, stotožnení s firemníma hodnotama atd.
0 x
Lukáš Sajdl
„Každý člověk dělá chyby, ale jen hlupák u nich zůstává.“
„Každý člověk dělá chyby, ale jen hlupák u nich zůstává.“
pelag píše:Finance jsou hlavni parametr jen do určité hodnoty. Pak převládá možnost dalšího vzdělání, kolektiv, stotožnení s firemníma hodnotama atd.
Ano, je to tak. Je třeba ještě odpovědět na to, kolik milionů nebo dokonce miliard je třeba mít na kontě, aby k tomuto závěru člověk došel

0 x
staci 5000,-
Kdyz dostanes 20k a mas v pohode kolektiv, plati ti skoleni, chodis z prace s cistou hlavou, tak to nevymenis za 25k pod stresem, nucenymi prescasy a partou debilu kolem sebe.
Kdyz dostanes 20k a mas v pohode kolektiv, plati ti skoleni, chodis z prace s cistou hlavou, tak to nevymenis za 25k pod stresem, nucenymi prescasy a partou debilu kolem sebe.
0 x
Abych řekl pravdu, nemít kolem sebe lidi co mám, byl bych dávno jinde.Ano jsou tam mimoni, ale ti jsou všude. Jsou tam i lidi který bych ani náhodou neměnil.Takže práce opravdu není jenom o penězích....
0 x
Petr Krist

Nestačím se divit, to je tolik lidí co pracuje zadarmo a tvrdí, že je práce baví?
... na druhou stranu z takových má zaměstnavatel určitě radost
0 x
Tak osobne znam holcinu, ktera je clenem v Menze, vysku na cerveny diplom a dela jedno zamestnani za penize (nic moc prachy) a dalsi 2 zamestnani po vecerech a vikendech jen tak zadarmo.... protoze chce praxi.
Je to sice zvlastni postup, spis nepochopitelny, ale podle ni je to spravny postup a vlastni volny cas nema prednost, pred uspechem firmy....
...jo taky si myslim, ze je trosku sahnuta.
Je to sice zvlastni postup, spis nepochopitelny, ale podle ni je to spravny postup a vlastni volny cas nema prednost, pred uspechem firmy....
...jo taky si myslim, ze je trosku sahnuta.
0 x
Nestačím se divit, to je tolik lidí co pracuje zadarmo a tvrdí, že je práce baví?
... na druhou stranu z takových má zaměstnavatel určitě radost
Byly doby, kdy mě práce bavila. Nicméně střední a nižší management se postaral o to, aby mě to bavit přestalo.
Tak osobne znam holcinu, ktera je clenem v Menze, vysku na cerveny diplom a dela jedno zamestnani za penize (nic moc prachy) a dalsi 2 zamestnani po vecerech a vikendech jen tak zadarmo.... protoze chce praxi.
Podívej se na životopis takových lidí jako jsou Robertem Noyce, Gordonem Moore, Robert Pera...
Než začneš dělat velký byznys, tak je dobré někde omrknout, jak se to má něbo nemá dělat. Tihle lidé nepracují pro peníze, tihle lidé pracují, protože je to baví, velké peníze přijdou až potom.
0 x
"Slepému neukážeš, hluchému nepovíš, debilovi nedokážeš..."