Pro nedělní čtení...
http://byznys.lidovky.cz/zakaznici-si-s ... -media_ELE
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Stížnost uživatelů na O2
Jj prvne koupili licenci na fotbal aby to nemohl poustet nikdo jiny a pak dvojnasobne zdrazili. Tomu se rika malá domů. I <3 Kellner 

0 x
CrazyApe píše:Jj prvne koupili licenci na fotbal aby to nemohl poustet nikdo jiny a pak dvojnasobne zdrazili. Tomu se rika malá domů. I <3 Kellner
Sice to je prasečina, ale evidentně to funguje

0 x
Poridil sis O2?
0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná
Když je fotbal tak blbej, že dá exkluzivní licenci stanici, která z principu nemůže mít stoprocentní pokrytí obyvatel (ani se tomu blížit), tak je to jen jeho problém. Stejně jako Formule 1, ale satelit je alespoň dostupný vlastně všude. A ten kanál i u více poskytovatelů.
I tak by mě zajímalo, jak se tyhle dva sporty teď mění na peoplemetrech
I tak by mě zajímalo, jak se tyhle dva sporty teď mění na peoplemetrech

0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
aliney píše:Poridil sis O2?
Kdepák, ale znám takové borce... A O2 jim dalo inet zdarma, tak že mi utekli. Jo fotbal je hold fotbal

0 x
ludvik: řekl bych že nijak, kdo che tak se dívá např. na sportlemonu. Sice ta kvalita je naprd, ale na monitoru se to dá vydržet bez problémů.
0 x
Striker: takže předtím se na to koukali lépe a teoreticky v peoplemetru byli. Teď už nejsou 
Ale dával bych pozor na to, kdy začnou být tlaky na "začernění" i internetových streamů. Když už se buduje zákon kvůli hazardním hrám (a samozřejmě pedofilii), tak to půjde použít i na tohle.

Ale dával bych pozor na to, kdy začnou být tlaky na "začernění" i internetových streamů. Když už se buduje zákon kvůli hazardním hrám (a samozřejmě pedofilii), tak to půjde použít i na tohle.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
diky predbeznemu opatreni, ktere si o2 vyjednalo ... to uz snad nebezi jinde ?
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- build-up and management networks
- development
- education