Zhanam verziu XW 557
pre nanostation m5
Mate niekto???
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Zhanam v XW 557
p79wifi píše:to asi těžko..
5.5.7 pokud když už..
jasný....stačí trochu honit internet

0 x
-
p79wifi píše:p79wifi píše:to asi těžko..
5.5.7 pokud když už..
jasný....stačí trochu honit internet
Na co starší verzi než je aktuální?
0 x
Protože od 5.5.10 např. nejde připojovat na WEP bez zásahu do cfg souboru, což je naprd. Stejně tak Compliance Test.
Já musel asi 3 dny zpět downgradovat NBM5 z 5.6.2 na 5.5.4 kvůli Country Code, nevím z jakýho důvodu nešlo nahodit 5.5.6..
Já musel asi 3 dny zpět downgradovat NBM5 z 5.6.2 na 5.5.4 kvůli Country Code, nevím z jakýho důvodu nešlo nahodit 5.5.6..
0 x
-
Striker píše:Protože od 5.5.10 např. nejde připojovat na WEP bez zásahu do cfg souboru, což je naprd. Stejně tak Compliance Test.
V dnešní době používá někdo wep? Dnes je standart WPA2 ne? Jinak 5.5.7 se dá stáhnou, stačí hledat pár minut na googlu

0 x
je to standard ale historie je historie a nebudeš obcházet klioše kvůli změně zabzpečení na jednom vysílači..
0 x
Ono je asi jednodušší to vypnout úplně ... asi takovou účinnost má WEP.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
Striker píše:je to standard ale historie je historie a nebudeš obcházet klioše kvůli změně zabzpečení na jednom vysílači..
proč bys je měl obcházet? do jednotek máš přece přístup ...
0 x