Konektem to neni, proste jsou ty herni servery pretizene, pise to i dost lidi primo na jejich forech.
A bohuzel ani to ze si zaplatis na tom nic nezmeni a nepripoji se ti to na mene vytizeny resp. rychlejsi server.
trelowney píše:Kdyby jeste nekdo hledal ty IP adresy WoTka pro Evropu, tak tyhle mam od technika, kterej hraje nejaky ty jejich ligy o penize..
213.252.131.41 a 185.12.240.150
Pry mu to taky obcas laguje.. Dal jsem to do pingeru a jevi se mi stabilnich 14ms a 27ms, i pres to, ze jemu to ukazuje treba z ke stovce.. Asi to proste hraje moc lidi
raven-il píše:trelowney píše:Kdyby jeste nekdo hledal ty IP adresy WoTka pro Evropu, tak tyhle mam od technika, kterej hraje nejaky ty jejich ligy o penize..
Pry mu to taky obcas laguje.. Dal jsem to do pingeru a jevi se mi stabilnich 14ms a 27ms, i pres to, ze jemu to ukazuje treba z ke stovce.. Asi to proste hraje moc lidi
Tyhle ip adresy nestaci. Pri kazde hre se klient pripojuje na jiny server, resp IP.
Nejaky jiny napad ?
trelowney píše:raven-il píše:trelowney píše:Kdyby jeste nekdo hledal ty IP adresy WoTka pro Evropu, tak tyhle mam od technika, kterej hraje nejaky ty jejich ligy o penize..
Tyhle ip adresy nestaci. Pri kazde hre se klient pripojuje na jiny server, resp IP.
Nejaky jiny napad ?
Aha, tak to je taky parada.. Zkusim od nej jeste zjistit co jde
okoun píše:určitě ta L7 regexp není? strašně by se mi hodila mám tu hodně hráčů
Pintero píše:Neni nejaky problem v zahranici?
Nejak vypadava game.worldoftanks.eu
[edit] Vyreseno, problem byl u CDT v karte ve smerovaci [/edit]