Zdravím a měl bych dotaz..
Jaká může být příčina občasného výpadku celého situ?Je na něm APčko MK SXT SA a pak jen přítahy a odtahy na další body.Tento site vypadne celý cca na dvě minuty,pak se vzpamatuje.V logu na zařízeních nic není.Na co se zaměřit,co prověřit?Dík za případné reakce..
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Příčina výpadků
-
- zarizeni se nerebootuji? (kdyz v logu nic neni). Proverit uptime?
- rozpadaji se wlan spojeni? nekolisa kvalita?
- co grafy toku (flow/packety,...)?
- rozpadaji se wlan spojeni? nekolisa kvalita?
- co grafy toku (flow/packety,...)?
0 x
\Děkuji za reakce..
wlany se rozpadnou,grafy zatím ještě nemám.Že to padá jsem zjistil až z Dude.Jinde v logu nic nemam.Jen v tom Dude.Uptime nepřerušen.
wlany se rozpadnou,grafy zatím ještě nemám.Že to padá jsem zjistil až z Dude.Jinde v logu nic nemam.Jen v tom Dude.Uptime nepřerušen.
0 x
A nevypadava jenom Dude? 

0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná
Dudek to samozřejmě není
..ale mám podezření na switch,takže jsem ho vyměnil a uvidíme.

0 x
Zdravím,
tak výměna switche nepomohla.
Problém způsobovaly dvě UBNT,které jsem neměl upgradovány na 5.6.2.Po upgrade ,který mimochodem jedna UBNT měla problém pobrat,je to zatím v pořádku..Proč to dopr..dele půl roku jede bez problému a pak najednou taková haluz??To po každém vydání nového firmwaru děláte upgrade?
tak výměna switche nepomohla.
Problém způsobovaly dvě UBNT,které jsem neměl upgradovány na 5.6.2.Po upgrade ,který mimochodem jedna UBNT měla problém pobrat,je to zatím v pořádku..Proč to dopr..dele půl roku jede bez problému a pak najednou taková haluz??To po každém vydání nového firmwaru děláte upgrade?
0 x
Zdravím a tady je má zkušenost. Již řadu týdnů řeším s podporou Mikrotiku tento problém. Nejhůře jsou na tom NetBoxy. SXT SA ještě ujdou. Zlobí mne takto (i několik restartů denně) několik AP. V jednom místě jsem vyměnil již 3 NetBoxy a je to stále stejné. Ve verzi 6.31 je již nějaký pokus to řešit, ale upřímně - neřeší.
Tak snad verze 6.32.
Tak snad verze 6.32.
0 x