❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
sledovanitv.cz
Re: sledovanitv.cz
u dvou boxů jsem měl připojení přes wifi oba chodily na pikaču, takže ta wifi fakt ne e.
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
Vážení zákazníci i potenciální zákazníci,
v poslední době se nám množí informace o praktikách konkurence sledovanitv.cz, která obvolává klienty, bohužel i ty naše potenciální, a ujišťuje všechny o legálnosti svého řešení a o NELEGÁLNOSTI našeho řešení 4network.tv. Argumentují tím, že nikdo jiný než než O2 a UPC nemá podepsanou smlouvu s CET21, s tím že my ji také nemáme podepsanou a proto je naše řešení nelegální. Rád bych i tímto způsobem všem sdělil že SMLOUVU S CET21 MÁME PODEPSANOU (smlouva je podepsaná se společností Konektel a.s., který je partner projektu a dodavatel obsahu). Kdo by chtěl tuto smlouvu vidět, můžeme stránku s podpisy ukázat v sídel naší společnosti. Zbytek smlouvy je předmětem obchodního tajemství. Tento způsob konkurenčního boje považuji za nekalý a pokud bude pokračovat tímto způsobem i nadále, jsme připraveni to předat naši právní kanceláři. Na tuto skutečnost i prezentaci těchto informací jsem předem upozornil i společnosti sledovanitv.cz.
Děkuji za pozornost,
DAVID KULDA
4network.tv s.r.o.
v poslední době se nám množí informace o praktikách konkurence sledovanitv.cz, která obvolává klienty, bohužel i ty naše potenciální, a ujišťuje všechny o legálnosti svého řešení a o NELEGÁLNOSTI našeho řešení 4network.tv. Argumentují tím, že nikdo jiný než než O2 a UPC nemá podepsanou smlouvu s CET21, s tím že my ji také nemáme podepsanou a proto je naše řešení nelegální. Rád bych i tímto způsobem všem sdělil že SMLOUVU S CET21 MÁME PODEPSANOU (smlouva je podepsaná se společností Konektel a.s., který je partner projektu a dodavatel obsahu). Kdo by chtěl tuto smlouvu vidět, můžeme stránku s podpisy ukázat v sídel naší společnosti. Zbytek smlouvy je předmětem obchodního tajemství. Tento způsob konkurenčního boje považuji za nekalý a pokud bude pokračovat tímto způsobem i nadále, jsme připraveni to předat naši právní kanceláři. Na tuto skutečnost i prezentaci těchto informací jsem předem upozornil i společnosti sledovanitv.cz.
Děkuji za pozornost,
DAVID KULDA
4network.tv s.r.o.
0 x
4NET.TV - I VY MŮŽETE POSKYTOVAT SVOU VLASTNÍ IPTV
takže mají vlastně pravdu? Smlouva mezi CET21 a 4network.tv s.r.o. neexituje ale existuje pouze mezi CET21 a Konektel a.s.
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
okoun píše:takže mají vlastně pravdu? Smlouva mezi CET21 a 4network.tv s.r.o. neexituje ale existuje pouze mezi CET21 a Konektel a.s.
Ne tvrdi ze mame kanaly CET21 mame nelegalne a to pravda neni, cili je to pomluva, nejaly konkurencni boj s cilem udrzet si zakaznika a poskodit nase dobre dlouhodobe budovane dobre jmeno. Kdo bude chtit slovickarit bude slovickarit, ale zbytek lidi pochopi....
0 x
okoun píše:takže mají vlastně pravdu? Smlouva mezi CET21 a 4network.tv s.r.o. neexituje ale existuje pouze mezi CET21 a Konektel a.s.
Mimochodem, pane okoune, dodavatelem obsahu je od samotneho pocatku projektu Konektel a.s., je to na nasem webu. Vas komentar tedy neni moc na miste, ale dekuji...
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Dobry den, jak jsem jiz psal ve Vasem vlakne, prosim zamette si nejdrive u sebe, to ze mate podepsane set-top-boxy nikdo nikdy nezpochybnil, jde jen o OTT ( tablet / web ... ) a to podle informaci, ktere me byly dany ( od zastupce cet21 ) , podepsano nemate ... takze se prosim neobouvejte do sledovanitv, od nich jsem vzdy slisel jen o ott, nikdy jsem od nich neslisel zpochybneni Vasi smlouvy na boxy ...
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- development
- education
dkulda píše:okoun píše:takže mají vlastně pravdu? Smlouva mezi CET21 a 4network.tv s.r.o. neexituje ale existuje pouze mezi CET21 a Konektel a.s.
Mimochodem, pane okoune, dodavatelem obsahu je od samotneho pocatku projektu Konektel a.s., je to na nasem webu. Vas komentar tedy neni moc na miste, ale dekuji...

kdo tedy tu televizi vlastně prodává? 4network.tv s.r.o.? Konektel a.s.?
0 x
Dobrý den,našim zákazníkům je myslím vše jasné, kdo dodává obsah, kdo vyvíjí a spravuje platformu, je to jasné i programerům a představte si i CET21...Vy fakt věříte tomu že bysme tak dlouho mohli mít v nabídce kanály CET21? To jste fakt tak najivní pane okoune a pane Novovtný? To snad ne!!! My to od začátku prodáváme se SetTopBoxem. A je to i několikrát zmíněno na tomto fóru. Ale děkuji za takovéto zcestné a bezpředmětné komentáře, alespoň je jasné komu na čem záleží, někdo chce mít kvalitní a legální službu, někomu stačí sledovanitv.cz. hodně úspěchu všem. 

0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, zajimave ... s boxem OK, ale proc teda lidem co maji box, jede cet21 jeste v androidu / iOS ? O tom je to co ja tady pisu, tak se na me nezlobte, ale bylo by korektni rict co je legalni a co ne. Diky.
P.S.: co to znamena "komu staci sledovani tv" ? To je jako napsat, vsak v pohode kdyz Vam staci jezdit v BMW my Vam ten nas trabant vubec necpeme ... sorry, ale co ze vseho nejvic nesnasim je otirani se o druhe firmy !! Kdyz za mnou prijde obchodnik a rekne mame to tak a tak .. ok .. ale kdyz prijde a rekne mame to lepsi nez franta, lepsi nez pepa ... to je krive jednani.
P.S.S : Tudiz na rovinu, mate smlouvu na OTT ??
P.S.: co to znamena "komu staci sledovani tv" ? To je jako napsat, vsak v pohode kdyz Vam staci jezdit v BMW my Vam ten nas trabant vubec necpeme ... sorry, ale co ze vseho nejvic nesnasim je otirani se o druhe firmy !! Kdyz za mnou prijde obchodnik a rekne mame to tak a tak .. ok .. ale kdyz prijde a rekne mame to lepsi nez franta, lepsi nez pepa ... to je krive jednani.
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
Viktor Novotný píše:Hmm, zajimave ... s boxem OK, ale proc teda lidem co maji box, jede cet21 jeste v androidu / iOS ? O tom je to co ja tady pisu, tak se na me nezlobte, ale bylo by korektni rict co je legalni a co ne. Diky.
Dobrý den pane Novotný, měl jsme za to že jsem to tu již několikrát psal, a že my dva jsem se o tom již několikrát bavili. No nic, znova... My neposkytujeme službu prostřednictvím OTT. My poskytujeme službu v produkčním režimu na uzavřené síti. Čili ano, pokud má zákazník box, je splněna minimální podmínka firstscreen přes SetTopBox (CET21 toleruje i aplikaci ve smarTV, kterou nemáme) a tento platící a jasně identifikovatelný zákazník může v uzavřené síti využívat služby IPTV na secondscreen zařízeních. Toto je produkční stav. Po podepsání smlouvy nám operátor sdělí rozsah svých IP a nikde jinde to nejede. Vy jímku tvoří testovací účty, které slouží pro první seznámení s naší službou. O tomto způsobu CET21 ví, dokonce reportujeme seznam těchto účtů, protože se našel dobrák, tuším asi odkud mohl být, který tento testovací účet vzal a jel s ním do CET21.
Odpověď na otázku zda máme smlouvu na OTT je NE, o tom to moje vyjádření ale vůbec nebylo. Každopádně pokud mám já správné informace tak takovou smlouvu zatím nemá nikdo. Dokonce jsme slyšel že O2 má stejnou licenční smlouvu jako my a jako všichni ostatní co mají CET21 legálně. CET21 zatím ještě nevyšla s oficiálním ceníkem a zněním dodatku na tzv. dodatkové služby, kde se vyplňuje extra formulář o vlastnostech a charakteru služby a na základě toho se vypočítává cena za tyto dodatkové služby.
Pojďme se bavit opravdu věcně pojem OTT sem taháte zbytečně, já jsme ochoten se o tom bavit zcela otevřeně, a protože s programery jsme v kontaktu myslím že mohu ledasco uvést na pravou míru, pokud máte chuť jsme ochoten Vás v tomto oboru vzdělat, ale už sem prosím netahejte dokola OTT, dělal jste to naposledy cca před měsícem a nikam to nevedlo. S pozdravem, DAVID KULDA
0 x
Viktor Novotný píše:Hmm, zajimave ... s boxem OK, ale proc teda lidem co maji box, jede cet21 jeste v androidu / iOS ? O tom je to co ja tady pisu, tak se na me nezlobte, ale bylo by korektni rict co je legalni a co ne. Diky.
Jo a pokud to někomu teče v iOS a Android kdekoliv, sem s jeho jménem PROSÍM, vyplněním testovacího formuláře potvrdil licenční podmínky testování a tím že to šíří dále je porušil. Já se nemíním kvůli někomu vystavovat pokutám.
0 x
-
- Kontaktovat uživatele:
Este ze ste se ozval, pripomneste mi ze mi lezi na stole upominka za neuhrazene faktury od CET 21.
Taky s nima mame smlouvu, Neuron.
Rozsah licence IPTV a to je taky OTT, aha takpodle jejich VOP jen na TV prijimacich.
Kde ma SledovaniTV problem,muze Novu pustit aspon do smartTV a dale se dohadovat ?
Taky s nima mame smlouvu, Neuron.
Rozsah licence IPTV a to je taky OTT, aha takpodle jejich VOP jen na TV prijimacich.
Kde ma SledovaniTV problem,muze Novu pustit aspon do smartTV a dale se dohadovat ?
dkulda píše:Vážení zákazníci i potenciální zákazníci,
Děkuji za pozornost,
DAVID KULDA
4network.tv s.r.o.
0 x
dkulda píše:Dobrý den,našim zákazníkům je myslím vše jasné, kdo dodává obsah, kdo vyvíjí a spravuje platformu, je to jasné i programerům a představte si i CET21...Vy fakt věříte tomu že bysme tak dlouho mohli mít v nabídce kanály CET21? To jste fakt tak najivní pane okoune a pane Novovtný? To snad ne!!! My to od začátku prodáváme se SetTopBoxem. A je to i několikrát zmíněno na tomto fóru. Ale děkuji za takovéto zcestné a bezpředmětné komentáře, alespoň je jasné komu na čem záleží, někdo chce mít kvalitní a legální službu, někomu stačí sledovanitv.cz. hodně úspěchu všem.
Vážený pane, já jsem nenapsal že něco pouštíte nelegálně, já jen pouze narážím na to že z prvního pohledu není jasné kdo vlastně co prodává a asi to je záměr.
Pokud jde o Novu, tak ano firma Konektel a.s. ji může přijímat, ale za jakou cenu to potom nabízíte je pro nás trochu zabité a o to tu jde. Není přeci možné aby si nějaká komerční televize narvaná reklamou za reklamou určila cenu, která neodpovídá 21. století. Vše.
0 x
okoun píše:[quote="dkulda"]Dobrý den,našim zákazníkům je myslím vše jasné, kdo dodává obsah, kdo vyvíjí a spravuje platformu, je to jasné i programerům a představte si i CET21...Vy fakt věříte tomu že bysme tak dlouho mohli mít v nabídce kanály CET21? To jste fakt tak najivní pane okoune a pane Novovtný? To snad ne!!! My to od začátku prodáváme se SetTopBoxem. A je to i několikrát zmíněno na tomto fóru. Ale děkuji za takovéto zcestné a bezpředmětné komentáře, alespoň je jasné komu na čem záleží, někdo chce mít kvalitní a legální službu, někomu stačí sledovanitv.cz. hodně úspěchu všem.
Vážený pane, já jsem nenapsal že něco pouštíte nelegálně, já jen pouze narážím na to že z prvního pohledu není jasné kdo vlastně co prodává a asi to je záměr.
Pokud jde o Novu, tak ano firma Konektel a.s. ji může přijímat, ale za jakou cenu to potom nabízíte je pro nás trochu zabité a o to tu jde. Není přeci možné aby si nějaká komerční televize narvaná reklamou za reklamou určila cenu, která neodpovídá 21. století. Vše.[/quote]
A proč by to nebylo možné? Je to zboží a to si vždy najde svého kupce. My máme taky smlouvu s CET21. Pokud máte problém s cenovou politikou CET21, tak to určitě nepatří sem, ale k jednacímu stolu s nimi. Někdo z nás se dohodl a někdo ne. Pro first screen si myslím, že by Sledovani.tv získalo licenci mrknutím oka. V té smlouvě není nic speciálního, ani cenově. Ale když někdo chce hodně, tak se stává že nemá nic.
Dnes jsem mluvil se zástupcem CET21 a smlouva na ostatní služby již prý bude

0 x
Na domácí přípojku to jde. :-))) http://www.speedtest.net/result/3688392378.png
jo já se jen obávám že to spustí lavinu další problémů, ano dohodnout se - ustoupit sice zanemá vyhranou bitvu ale mám pocit že prohranou válku, no uvidíme 

0 x