Zkousel uz nekdo poptavat nejake sluzby od CETINu? Okruh, vlakno? Je to pri starem nebo zmenili politiku?
Diky
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
CETIN
CETIN
0 x
Můžete mi prosím kdo víte napsat kde a jak nejlépe požádat o cenovou nabídku na konektivitu pro ISP? Nepředpokládám že by byla nižší než od jiných firem, ale i kdybych vzal v potaz vyšší cenu, tak by bylo možné mít konektivitu přímo tam kde potřebuji
Kolik by si mohli říct za 100/100?

0 x
petanek33 píše:Můžete mi prosím kdo víte napsat kde a jak nejlépe požádat o cenovou nabídku na konektivitu pro ISP? Nepředpokládám že by byla nižší než od jiných firem, ale i kdybych vzal v potaz vyšší cenu, tak by bylo možné mít konektivitu přímo tam kde potřebujiKolik by si mohli říct za 100/100?
Odhaduji tak 28-35tis bez DPH pokud by stím neměli "žádnou" práci. Základ maj drahej pak už to tolik nebolí, když si zvykneš... .
0 x
- stepan.benes
- Kontaktovat uživatele:
¨David2006 píše:petanek33 píše:Můžete mi prosím kdo víte napsat kde a jak nejlépe požádat o cenovou nabídku na konektivitu pro ISP? Nepředpokládám že by byla nižší než od jiných firem, ale i kdybych vzal v potaz vyšší cenu, tak by bylo možné mít konektivitu přímo tam kde potřebujiKolik by si mohli říct za 100/100?
Odhaduji tak 28-35tis bez DPH pokud by stím neměli "žádnou" práci. Základ maj drahej pak už to tolik nebolí, když si zvykneš... .
Ty jim děláš agenta s provizema ?

0 x
Profesionální troll, manipulátor a hrubovibrační ještírek.
Vůbec mi nevěřte, protože se s Vámi velmi pravděpodobně právě teď pokouším manipulovat !!!
Vůbec mi nevěřte, protože se s Vámi velmi pravděpodobně právě teď pokouším manipulovat !!!
zeroNET píše:Takové love za 100/100? To máme za 12000 bez dph...
trochu blbá dedukce, aby byla rovnice kompletní tak ti tam chybí proměnná, protekční cena, lokalita, cenová kategorie poptávajícího, SLA a možná i další speciální proměnné

0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...