❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

CETIN

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
basty
Kontaktovat uživatele:

CETIN

Příspěvekod basty » 10 years ago

Zkousel uz nekdo poptavat nejake sluzby od CETINu? Okruh, vlakno? Je to pri starem nebo zmenili politiku?

Diky
0 x

slibca

Příspěvekod slibca » 10 years ago

Cenově je to při starém možná i o něco dražší.
0 x

basty
Kontaktovat uživatele:

parchanti :)
0 x

petanek33

Příspěvekod petanek33 » 10 years ago

Můžete mi prosím kdo víte napsat kde a jak nejlépe požádat o cenovou nabídku na konektivitu pro ISP? Nepředpokládám že by byla nižší než od jiných firem, ale i kdybych vzal v potaz vyšší cenu, tak by bylo možné mít konektivitu přímo tam kde potřebuji :) Kolik by si mohli říct za 100/100?
0 x

David2006

Příspěvekod David2006 » 10 years ago

petanek33 píše:Můžete mi prosím kdo víte napsat kde a jak nejlépe požádat o cenovou nabídku na konektivitu pro ISP? Nepředpokládám že by byla nižší než od jiných firem, ale i kdybych vzal v potaz vyšší cenu, tak by bylo možné mít konektivitu přímo tam kde potřebuji :) Kolik by si mohli říct za 100/100?

Odhaduji tak 28-35tis bez DPH pokud by stím neměli "žádnou" práci. Základ maj drahej pak už to tolik nebolí, když si zvykneš... .
0 x

zeroNET

Příspěvekod zeroNET » 10 years ago

Takové love za 100/100? To máme za 12000 bez dph...
0 x

stepan.benes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod stepan.benes » 10 years ago

David2006 píše:
petanek33 píše:Můžete mi prosím kdo víte napsat kde a jak nejlépe požádat o cenovou nabídku na konektivitu pro ISP? Nepředpokládám že by byla nižší než od jiných firem, ale i kdybych vzal v potaz vyšší cenu, tak by bylo možné mít konektivitu přímo tam kde potřebuji :) Kolik by si mohli říct za 100/100?

Odhaduji tak 28-35tis bez DPH pokud by stím neměli "žádnou" práci. Základ maj drahej pak už to tolik nebolí, když si zvykneš... .
¨

Ty jim děláš agenta s provizema ? :wink:
0 x
Profesionální troll, manipulátor a hrubovibrační ještírek.
Vůbec mi nevěřte, protože se s Vámi velmi pravděpodobně právě teď pokouším manipulovat !!!

David2006

Jj dlouhodobe :mrgreen: .
0 x

David2006

zeroNET píše:Takové love za 100/100? To máme za 12000 bez dph...

Taky ranec :-).
0 x

okoun
antispam: Ano

Příspěvekod okoun » 10 years ago

zeroNET píše:Takové love za 100/100? To máme za 12000 bez dph...

trochu blbá dedukce, aby byla rovnice kompletní tak ti tam chybí proměnná, protekční cena, lokalita, cenová kategorie poptávajícího, SLA a možná i další speciální proměnné :lol:
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

helapc

Příspěvekod helapc » 10 years ago

Na zítra se mi nahlásil borec z CETINu, tak otestuji co dokáže nabídnout. Pokud máte někdo konkrétní požadavky napište zeptám se.
0 x

basty
Kontaktovat uživatele:

Okruh 1G, případně menší rychlosti 200-500M. Lambdu, případně pronajem vlakna.
0 x

zeroNET

Příspěvekod zeroNET » 10 years ago

helapc píše:Na zítra se mi nahlásil borec z CETINu, tak otestuji co dokáže nabídnout. Pokud máte někdo konkrétní požadavky napište zeptám se.

100/100M bud vlákno, nebo vlastním rádiem
0 x

helapc

Příspěvekod helapc » 10 years ago

Tak ceny nemám. Momentálně maj ten samí ceník co mělo O2. Do třech týdnů budou dělat aktualizaci, tak pak pošlu.
0 x