Jak zabezpečujete sloup s anténami proti "opicím"?
U mě jde o sloup, průměr cca 20cm, výška 5m. Nahoře budou antény (jen 5G), ale stejně bych to proti nenechavcům nějak zabezpečit chtěl. Plot apod. nepřichází v úvahu.
Díky, třeba i za foto jak to máte vy.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
zabezpečení stožáru-sloupu
zabezpečení stožáru-sloupu
0 x
UPDATE klienti SET internet_povolen = false WHERE po_splatnosti > 500
Lepší než výhra ve Sportce :)
obalili jsme ho ostnáčem se žiletkama
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
okoun píše:obalili jsme ho ostnáčem se žiletkama
Hehe.to je sranda prekonat...
0 x
pokud někdo chce, tak překoná cokoli. To by tam musel dát nějakou automatickou střelnici a minové pole.
0 x
Halamíček Jakub
Doplním požadavek: my se nahoru chceme dostat rychle, pohodlně, a vcelku 
Někde jsem tuším viděl něco jako "věnec", kde se jeho půlka po odemčení visacího zámku dala odklonit stranou, a dalo se prolézt až nahoru.

Někde jsem tuším viděl něco jako "věnec", kde se jeho půlka po odemčení visacího zámku dala odklonit stranou, a dalo se prolézt až nahoru.
0 x
Natřít jednou za půl roku ruskou konzervační vazelínou na vojenskou techniku.
Odradí to 99 ze 100 opic
Na opice, které z dlouhé chvíle vyvracely dopravní značky, to fungovalo dokonale.
Odradí to 99 ze 100 opic

0 x
"Slepému neukážeš, hluchému nepovíš, debilovi nedokážeš..."
svestka píše:Doplním požadavek: my se nahoru chceme dostat rychle, pohodlně, a vcelku
http://www.drzakanteny.cz/category.php? ... &id_lang=1
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
okoun píše:svestka píše:Doplním požadavek: my se nahoru chceme dostat rychle, pohodlně, a vcelku
http://www.drzakanteny.cz/category.php? ... &id_lang=1
jj, já mám ale sloup o průměru cca 20cm, ne příhradu. můžu sice něco vymyslet a nechat svařit na míru, ale kdesi jsem viděl něco hotového
0 x
okoun: zkoušel jsi to v reálu? Objednal jsem si to, a když se mi nechce odemykat zámek, tak to prostě oblezu. Vlastně to není vůbec žádná překážka, jo kdyby to trčelo půl metru od příhrady, pak je to jiná, ale v této délce se o zabezepečení nedá vůbec mluvit :)
0 x
přesně, napsal jsem výrobci aby s tím něco udělal tedy minimálně prodloužil ostny
0 x