❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Tarify pro chataře

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Tarify pro chataře

Příspěvekod Petr S. » 10 years ago

Zdravím,

máte někdo nějaké tarify pro chataře? Třeba víkendový tarif nebo denní tarif? Trošku teď přemýšlím o tom, že bych pro jednu chatovou oblast tady mohl něco vymyslet, ale zase si nechci znevýhodnit normální měsíční tarify... Jak to máte vy? Nebo chatařské tarify nedáváte vůbec?

Díky,
Petr S.
0 x
..:: DobraSit.cz ::..

Besito

Příspěvekod Besito » 10 years ago

Petr S. píše:Zdravím,

máte někdo nějaké tarify pro chataře? Třeba víkendový tarif nebo denní tarif? Trošku teď přemýšlím o tom, že bych pro jednu chatovou oblast tady mohl něco vymyslet, ale zase si nechci znevýhodnit normální měsíční tarify... Jak to máte vy? Nebo chatařské tarify nedáváte vůbec?

Díky,
Petr S.

Mám chataře, kteří jezdí od března do listopadu (a jsou tam celou dobu) a tak jim to také fakturuji. Víkendové nemám.
0 x

Pintero
antispam: Ano

Příspěvekod Pintero » 10 years ago

Pocitej se zvysenou administraci, pokud to nejak nezautomatizujes a taky se ti mozna zacnou ozyvat stavajici zakaznici, ze chteji na tento tarif prevest, co maji deti pres tyden na internatu :lol:
0 x

Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Takze co jsem pochopil, tak tady nikdo vikendove tarify nenabizite? Ja nevim, spis se mi do toho taky spis nechce nez chce...
0 x

aliney

Příspěvekod aliney » 10 years ago

1M/1M za 100,- mesicne
na zpravy to starsim staci a mladym na facebook taky
0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná

Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Ja se ale bojim toho, ze kdyz neco takovyho udelam,nizky tarif za stovku pro chatare. Tak nekteri lidi prejdou z vetsich tarifu na tenhle. Zas tim nechci byt bitej... Takze se mi zda lepsi nejakej ten denni tarif.
0 x

pcwifi

Příspěvekod pcwifi » 10 years ago

zadny vyjimky, bezny tarif a nebo nic...taky sem tu mel prebehliky od konkurence co jim dala 1/ neco za par kacek ale ono to vic nejelo nez jelo, tak radejc plati full cenu a maj jistotu ze vse bude ok :) lehce sem se zamyslel i nad tim jesi nebudou chatari obecne utikat s rozsirujicim se LTE ale ceny limitovanych datovych tarifu jsou silne nevyhodne, mozna nejaky fanda prijde na to jak nasdilet z mobilu pres wifi ale tech taky moc nebude... nedockave dite si sosne film z uloz.to a FUP v prdeli.
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

hafieror

Příspěvekod hafieror » 10 years ago

Nevím jaký jsou FUPy na LTE, ale když se podívám, tak vidím mraky lidí kteří za poslední 3 měsíce stáhli max 10GB a to jich tam jsou desítky třeba s 5GB.
Co se týká tarifu pro chataře, tak mě chatař při řešení problému stojí to samé co uživatel s plným tarifem, takže pro mě chatař znamená, že si to vezme minimálně na 3 měsíce v roce v kuse.
0 x

ludvik

Příspěvekod ludvik » 10 years ago

Nedělej tarif, ale postav hotspot ... a prodávej PINy.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.

Rudolf Dvořák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Rudolf Dvořák » 10 years ago

platit muzou SMSkou nebo jeden z chataru co je tam porad bude mit jednorazove piny na den nebo vikend ktere bude prodavat a nechas mu za to jeho notebook nebo mobil free
0 x

nechtej

Příspěvekod nechtej » 10 years ago

U nás mají chalupáři letní sezónu většinou 5 měsíců, takže platí 5x měsíční paušál, ale IP nechávám aktivní po celý rok. Pokud přijedou třeba na silvestra nebo vánoce, mají to jako bonus
0 x

milan.zelina

Příspěvekod milan.zelina » 10 years ago

Přesně takhle to dělám taky.
0 x

Petr S.
Kontaktovat uživatele:

A nemeli jste nejaky vykuky co rekli ze chteji chatarsky tarif a pritom tam jezdili skoro cely rok? Na podobnyho clovicka uz jsem narazil :D
0 x

milan.zelina

Příspěvekod milan.zelina » 10 years ago

Zatím ne, většina lidí je slušných. Ale jinak samozřejmě důvěřovat a občas prověřovat.
0 x