❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
sledovanitv.cz
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
tak si hod box pres hdmi .. taky jsem to tak mel nez jsem si koupil malou tv 

0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- development
- education
Lidi muzete mi nekdo snifnout to URL odkud to ta aplikace (smart/box) sosa? 
Nebo alespon napsat, zda ta kvalita na smart/boxech je opravdu lepsi nez flash/vlc.

Nebo alespon napsat, zda ta kvalita na smart/boxech je opravdu lepsi nez flash/vlc.
Viktor Novotný píše:tak si hod box pres hdmi .. taky jsem to tak mel nez jsem si koupil malou tv
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ano, kvalita je takova jaka je nejlepe mozna
tedy na boxu je lepsi jak na prohlizeci ... nicmene nechapu proc proste neco obchazet a zase delat vyfiku*dace, proste do prohlizece patri SD

0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
Pan Novotný ví vše nejlépe a rozhodl se, že na monitor kvalitnější stream prostě nepotřebujete, tak se s tím smiřte. To je přístup 

0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ale ne ... o to me nejde, spis me jde o to, ze snazit se "nejak" se dostat ke zdroji streamu, ktery je urceny pro jiny druh zarizeni .. to je takove divne az piratske 

0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
Ano, jsou to jine "zarizeni" (box, smart,browser), ale ve vysledku vsechny tri "zarizeni" delaji to same...jen nekdo vys urcuje, jakym zpusobem se bude dane zarizeni pouzivat.
Urcite vidite vice do topologie jak je to cele sledovanitv postavene a je tam zadrhel, kdyby ty HD URL streamy byly verejne dostupne, tak by skoro nikdo SD kvalitu nepouzival.
Spolehaji na to, ze vetsina si to pousti v prohlizeci, kde je ten tok malej, kterej spolehlive obslouzej....je to trosku podvod na lidi, ale neodsuzuji, hlavne ze neco tece.
Urcite vidite vice do topologie jak je to cele sledovanitv postavene a je tam zadrhel, kdyby ty HD URL streamy byly verejne dostupne, tak by skoro nikdo SD kvalitu nepouzival.
Spolehaji na to, ze vetsina si to pousti v prohlizeci, kde je ten tok malej, kterej spolehlive obslouzej....je to trosku podvod na lidi, ale neodsuzuji, hlavne ze neco tece.
Viktor Novotný píše:ale ne ... o to me nejde, spis me jde o to, ze snazit se "nejak" se dostat ke zdroji streamu, ktery je urceny pro jiny druh zarizeni .. to je takove divne az piratske
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tak v tom bych problem nevidel
ono je to paradoxni ... ale ty toky nejsou to zasadni .. co treba legislativa ? kazdy programer urcuje i kam muze a nebo nemuze HD ... nad tim se nikdo z Vas nezamyslel ? proc nekteri maji nutnost boxu na vsechny kanaly ? proste nejak jsou postaveny smlouvy a to je nejvetsi orisek ... je treba dodrzet co je smluvne domluveno 

0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
- stepan.benes
- Kontaktovat uživatele:
Viktor Novotný píše:ano, kvalita je takova jaka je nejlepe moznatedy na boxu je lepsi jak na prohlizeci ... nicmene nechapu proc proste neco obchazet a zase delat vyfiku*dace, proste do prohlizece patri SD
Marfi a jak jsi na tohle přišel ?

Do prohlížeče, stejně jako dalších multiscreenů patří adaptivní streaming, kapišto ?
0 x
Profesionální troll, manipulátor a hrubovibrační ještírek.
Vůbec mi nevěřte, protože se s Vámi velmi pravděpodobně právě teď pokouším manipulovat !!!
Vůbec mi nevěřte, protože se s Vámi velmi pravděpodobně právě teď pokouším manipulovat !!!
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
vsak to rikam, vyznelo to jinak ?
0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
- stepan.benes
- Kontaktovat uživatele:
Viktor Novotný píše:vsak to rikam, vyznelo to jinak ?
"proste do prohlizece patri SD" mi vyznívá zásadně jinak než adaptivní streaming

0 x
Profesionální troll, manipulátor a hrubovibrační ještírek.
Ono se možná i mluvili o tom, že by to mělo být v HD i na prohlížečích. Pokud se chcete dívat na telku doporučuji posunout dále od očí
Pak to SD je hezký, ofc jsem se na SD díval i přes TV 32" a neměl jsem s tím problém.
Samozřejmě je to HDready přes set-top box rozdíl ale neřekl bych, že tak zásadní jako kdybyste se dívali na klasickej digitální příjem, kterej mi příjde mnohem horší než přehrávání v prohlížeči.

Samozřejmě je to HDready přes set-top box rozdíl ale neřekl bych, že tak zásadní jako kdybyste se dívali na klasickej digitální příjem, kterej mi příjde mnohem horší než přehrávání v prohlížeči.
0 x
tak nemám si náhodou koupit staré CRT 15 palců o rozlišení 640x480? to mě celkem dostává toto, jsme v roce 2015, nejsme v roce 2002. SD vůbec nikomu neubírám, ale ať je tam do háje ta možnost na přepnutí na víc, když někdo bez problému může. silně nemohu souhlasit že DVB-T má horší kvalitu jak SD sledovani tv, to snad ne. Ono pomalu v těch rychlých scénách je na stejno DVB-T jak HD sledovani tv, protože tak střašně ořezávají tok že je to někdy hodně špatný.
nezávisle pár lidí co to používají denodenně řekli, že je to horší kvalita jak DVB-T, ale že si to nechají kvůli archivu, asi tak.
nezávisle pár lidí co to používají denodenně řekli, že je to horší kvalita jak DVB-T, ale že si to nechají kvůli archivu, asi tak.
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
-