❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
EPS CyberPower
Re: EPS CyberPower
silnejsi myslis jakou ? popr link, diky, ten 600W model neumi udajne do plna nabýt vic jak 150Ah baterku a to je spatne...
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
2x200ah s prstem v nose 

0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- development
- education
tedy tento kousek ? https://www.discomp.cz/default.asp?cls=stoitem&stiid=60730 , koukal sem na nejaky jiny uz ani nevim kde a bylo psano prave jen 150Ah max, tady uz pisi 200Ah a pokud je realna praxe ze utahne i 400Ah, tak super, du do toho
jeste dotaz, nemate nekdo poreseno jak z 1 sady baterii krmit 2 tyto menice ? hadam nelze nabijet jednu sadu dvema menici to by asi nedelalo dobrotu, oddeleni diodou by zase serezalo napeti z baterek...

0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
k cemu by takova aplikace mela byt dobra ?
0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
asi jedine tam, kde je 600W malo.. ale tam uz zase patri vice profi UPSka...
0 x
Jan Ptáček
tak tak, pri vetsim odberu menic navic... ale bouhuzel by asi byli potreba i dalsi baterky... no uvidime to byla jen prozatimni uvaha.
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tam kde je uz vetsi spotreba se dokaze podle mne zaplatit onlinovka s 196volt sadou aku 

0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
jeste dotaz, shanim podobny menic, postaci 250W vykonu ale bez ventilatoru ! bohuzel na sajtu sou zarizeni jedouci na 56V, 24V a dalsi ani nevim (Orcave 2222, tam je tusim zdroj 48V a 5V) takze najit nejaky zdroj na takto rozmanite typy napeti je zjevne nerealne... nemam problem tam dat pridavny vetrak ktery ho pripadne ofučí pokud v teple sepne pres den termostat...
0 x
knedlik píše:basty píše:Vypada to na novejsi cyberpower http://ipmedia.cz/default.asp?cls=stoitem&stiid=3702
Tento typ mám nasazený cca 3 měsíce a zatím nevím o tom, že by to nějak blbnulo.
Co se týče nějakého nastavení, tak tento typ je hoodně chudý.
Nastavit lze pouze nějaké dva režimy, kdy u jednoho k přepnutí na baterku dojde za méně jak 10ms a druhý má dobu přepnutí tuším do 40ms.
Jsou k tomu připojeny 4x24Ah baterky a HW s odberem cca 100W a vydrzělo to již 6 hodinový výpadek.
Měl jsem CP600E a ta se nedala použít(dost často házela známou chybu)..... tento "nový" zatím jede bez problémů.
Tak beru zpět, je to krám...
Koupil jsem si ještě jeden, nasadil, přišel výpadek a polovina vysílačů nevysílala.
Hledali jsme, kde je chyba a našli jsme ji ve výstupním napětí ze Cyberpoweru - 180V pod zátěží cca 60W
Chápu, že při přepojení na baterky dojde k poklesu napětí, ale tak velké jsem nečekal... je toto normální?
Šel jsem s měřákem zkontrolovat i ten "první" měnič a ten asi není takový porouchaný.... na výstupu dává 190V ...

Máte podobné zkušenosti s podobnými zařízeními? Případně co doporučíte... Jak je na tom INTEX?
0 x
s intexem není jediný problém.. sice jsem jej neměřil na výstupu, ale vše jede, tak není třeba měřit 

0 x
Jan Ptáček
nevíte někdo proč ty intexy přestali v ipmedii prodávat ??
A jaké se vám tedy jeví jako nejstabilnější baterie ?
A jaké se vám tedy jeví jako nejstabilnější baterie ?
0 x
UBNT mám rád, Mikrotik mám taky rád :-D považuji za zbytečné se přít co je lepší.
Jakub Havlíček
Jakub Havlíček
Nevím proč je nemají na IP medii ja teď budu dělat objednávku jestli někdo chcete tak mensí intex 12V 400W za 2220,- bez. Silnější 12V 600W za 2820,- bez.
Naposledy upravil(a) jcb dne 06 May 2015 10:11, celkem upraveno 1 x.
0 x
jak zaruka, doba dodani ?
0 x
Sry
uz jsem pristpevek upravil
Jinak 900 W 24 V neni dostupny, ale je mozne vzit 24V 600W za 2600,- zaruka dva roky od mého nákupu, což by v tomto případě bylo od teď 

0 x
400W / 12V bych vzal... podminky a doba dodani ? danovy ci jiny doklad ?
0 x