❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

EPS CyberPower

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
pcwifi
antispam: Ano

Re: EPS CyberPower

Příspěvekod pcwifi » 10 years ago

silnejsi myslis jakou ? popr link, diky, ten 600W model neumi udajne do plna nabýt vic jak 150Ah baterku a to je spatne...
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 10 years ago

2x200ah s prstem v nose :-)
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

pcwifi

tedy tento kousek ? https://www.discomp.cz/default.asp?cls=stoitem&stiid=60730 , koukal sem na nejaky jiny uz ani nevim kde a bylo psano prave jen 150Ah max, tady uz pisi 200Ah a pokud je realna praxe ze utahne i 400Ah, tak super, du do toho :) jeste dotaz, nemate nekdo poreseno jak z 1 sady baterii krmit 2 tyto menice ? hadam nelze nabijet jednu sadu dvema menici to by asi nedelalo dobrotu, oddeleni diodou by zase serezalo napeti z baterek...
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

k cemu by takova aplikace mela byt dobra ?
0 x
- programming
- development
- education

net.work
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod net.work » 10 years ago

asi jedine tam, kde je 600W malo.. ale tam uz zase patri vice profi UPSka...
0 x
Jan Ptáček

pcwifi

tak tak, pri vetsim odberu menic navic... ale bouhuzel by asi byli potreba i dalsi baterky... no uvidime to byla jen prozatimni uvaha.
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

tam kde je uz vetsi spotreba se dokaze podle mne zaplatit onlinovka s 196volt sadou aku :)
0 x
- programming
- development
- education

pcwifi

jeste dotaz, shanim podobny menic, postaci 250W vykonu ale bez ventilatoru ! bohuzel na sajtu sou zarizeni jedouci na 56V, 24V a dalsi ani nevim (Orcave 2222, tam je tusim zdroj 48V a 5V) takze najit nejaky zdroj na takto rozmanite typy napeti je zjevne nerealne... nemam problem tam dat pridavny vetrak ktery ho pripadne ofučí pokud v teple sepne pres den termostat...
0 x

knedlik

Příspěvekod knedlik » 10 years ago

knedlik píše:
basty píše:Vypada to na novejsi cyberpower http://ipmedia.cz/default.asp?cls=stoitem&stiid=3702

Tento typ mám nasazený cca 3 měsíce a zatím nevím o tom, že by to nějak blbnulo.
Co se týče nějakého nastavení, tak tento typ je hoodně chudý.
Nastavit lze pouze nějaké dva režimy, kdy u jednoho k přepnutí na baterku dojde za méně jak 10ms a druhý má dobu přepnutí tuším do 40ms.
Jsou k tomu připojeny 4x24Ah baterky a HW s odberem cca 100W a vydrzělo to již 6 hodinový výpadek.

Měl jsem CP600E a ta se nedala použít(dost často házela známou chybu)..... tento "nový" zatím jede bez problémů.

Tak beru zpět, je to krám...
Koupil jsem si ještě jeden, nasadil, přišel výpadek a polovina vysílačů nevysílala.
Hledali jsme, kde je chyba a našli jsme ji ve výstupním napětí ze Cyberpoweru - 180V pod zátěží cca 60W
Chápu, že při přepojení na baterky dojde k poklesu napětí, ale tak velké jsem nečekal... je toto normální?
Šel jsem s měřákem zkontrolovat i ten "první" měnič a ten asi není takový porouchaný.... na výstupu dává 190V ... :shock: :shock:

Máte podobné zkušenosti s podobnými zařízeními? Případně co doporučíte... Jak je na tom INTEX?
0 x

net.work
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod net.work » 10 years ago

s intexem není jediný problém.. sice jsem jej neměřil na výstupu, ale vše jede, tak není třeba měřit :)
0 x
Jan Ptáček

rouchi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod rouchi » 10 years ago

nevíte někdo proč ty intexy přestali v ipmedii prodávat ??
A jaké se vám tedy jeví jako nejstabilnější baterie ?
0 x
UBNT mám rád, Mikrotik mám taky rád :-D považuji za zbytečné se přít co je lepší.
Jakub Havlíček

jcb

Příspěvekod jcb » 10 years ago

Nevím proč je nemají na IP medii ja teď budu dělat objednávku jestli někdo chcete tak mensí intex 12V 400W za 2220,- bez. Silnější 12V 600W za 2820,- bez.
Naposledy upravil(a) jcb dne 06 May 2015 10:11, celkem upraveno 1 x.
0 x

pcwifi

jak zaruka, doba dodani ?
0 x

jcb

Příspěvekod jcb » 10 years ago

Sry :) uz jsem pristpevek upravil :) Jinak 900 W 24 V neni dostupny, ale je mozne vzit 24V 600W za 2600,- zaruka dva roky od mého nákupu, což by v tomto případě bylo od teď :D
0 x

pcwifi

400W / 12V bych vzal... podminky a doba dodani ? danovy ci jiny doklad ?
0 x