❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

sledovanitv.cz

Problematika videa na IP sítích.
Viktor Novotný
Moderátor
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Re: sledovanitv.cz

Příspěvekod Viktor Novotný » 10 years ago

tak z androidu na android je to dost ubohy skok, za me pryc od toho shitu ... motorola, na to se tesim :)
jinak si muzes pouzit prirozene co chces, vsak tablety maji napriklad taky andro a ty nove apky jsou celkem slusne a na marketu jsou zadara ... jen by me zajimalo jak na necem svem chces udelat sifrovani secure media :) ono z venku vypadaji veci snadne, ale jak se do toho vice ponoris zjistis ze to takova sranda zas neni
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

okoun

Příspěvekod okoun » 10 years ago

Viktor Novotný píše:hd na webu nebo pc ? blbost, neni duvod k tomu vubec ...
boxy budou motoroly nebojte :) uz se jich taky nemuzu dockat, jen ten odhad uz zacina vypadat realne

no stím musím zásadně nesouhlasit, dnes má každé PC daleko větší rozlišení než HD tak proč si kvalitu HD neužít, už mi řeklo mnoho lidí že ta kvalita obrazu na dnešní dobu je shit, pokud ořežu SD datovým tokem tak potřebuji alepoň trochu dohnat tím HD s ořezaným daotvým tokem, jinak možná jste si všimi že řeba běžící text na sledovanitv.cz je prakticky k nepřečtení.
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

okoun

nějaký větší upgrade boxů..

Hlavní změny aktualizace jsou:

- opravy drobných chyb (chyba posunu v timeshiftu,...)
- pomocí kláves FWD >> a REV << se lze v pořadu posouvat po 10 minutách
- Programový průvodce - změna vykreslování, optimalizace. Např. načtení předchozího dne pro 120 kanálů trvá v závislosti na rychlosti internetového připojení do 5 sekund.
- nová logika pro přehrávání streamů
- přepracována komponenta přehrávače (eliminuje posunování progresu, v momentě, ve kterém by se neměl pohybovat)
- nová logika restartu streamu při pádu
- suspend mod - po zapnutí settopboxu ze susped módu dojde k přímému návratu do aplikace. Aplikace čeká cca 5 sekund na načtení sítě
- aplikace zasílá automaticky informace o pádu programátorům sledovanitv, kteří chyby následně opravují
- další vnitřní optimalizace
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

svestka

Příspěvekod svestka » 10 years ago

Jak máte zpoplatněnu možnost aktivovat lidem Smart TV? Přijde mi divný, že klient který doteď sledoval IP TV na PC, a tudíž se za něj sledovaniTV platí poplatek, musí za aktivaci smart tv zaplatit cosi dalšího, resp. že bych to měl platit já.
jak to má udělané konkurence? 4network, ...?

díky
0 x
UPDATE klienti SET internet_povolen = false WHERE po_splatnosti > 500
Lepší než výhra ve Sportce :)

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

zdarma :-) staci kdyz me klios napise ze to chce a ja mu to zapnu
0 x
- programming
- development
- education

okoun

sledovanitv.cz nenabízíme zdarma ale za cenu nákupní, tedy bez marže, automaticky je u každého účtu aktivní box+smart aplikace, tedy nikdo si za to nepřiplácí, zdá se mi to trochu jako hloupá politika, bohužel tv2go to má také takto rozděleno.
0 x

Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petr S. » 10 years ago

Viktor Novotný píše:zdarma :-) staci kdyz me klios napise ze to chce a ja mu to zapnu

No ale ty za to sledovanitv platis ne?
0 x
..:: DobraSit.cz ::..

svestka

Příspěvekod svestka » 10 years ago

Vím že někdo to má tak, někdo onak. Záleží asi na velikosti sítě (resp. výši každoměsíční platby :) ). To chápu.
U mě za to chtějí dost peněz měsíčně (navíc, k základní platbě), což za to, že můžu povolit klientovi smart TV fakt nestojí. O částce se tu bavit nechci, mám dojem že ve smlouvě je nějaká mlčenlivost, tak moc nechci rýpat do vosího hnízda.
Je to spíš o tom, že když klientovi SmartTV nepustím, on nebude službu využívat, a tudíž pro sledovaniTV nepůjde ani ten základní poplatek za klienta. Nějak to vidím že jdou sami proti sobě ...
0 x
UPDATE klienti SET internet_povolen = false WHERE po_splatnosti > 500
Lepší než výhra ve Sportce :)

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

ano jak bylo zmineno, je to vec jednani :) taky nerikam ven co mam vyjednano .. ale verim, ze s obchodniky se da normalne domluvit ..
0 x
- programming
- development
- education

okoun

nezdá se vám že od doby co sledovanitv.cz obměnilo webový přehravač nejak klesla kvalita SD videa na webu?
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

ne, jen prehravac je shit
0 x
- programming
- development
- education

okoun

no já jsem čekla že tam někde bude takové to kouzelné tlačitko 720p podobně jako to má tv2go
0 x

sp4wn90

Příspěvekod sp4wn90 » 10 years ago

po posledni aktualizaci boxu sporadicky vyplivne že ověřuje spojeni, děla to ještě nekomu?
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

zatim ne, ale mam to aktualizovane par dni ..
0 x
- programming
- development
- education

zubodravec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod zubodravec » 10 years ago

Treba semm slepej,
muzu videt v jakem rozliseni mi jede sledovaniTV v pocitaci ? Je rozliseni/stream adaptabilni podle provozu a propustnosti site ?
Novej prehravac stoji za hovno, casto se stane seknuti obrazu a na pozadi se mi do kola opakuje zvuk,
pak se obraz zase rozjede, tedy az herci svoji hlasku nad plan "zopakuji treba trikrat "
okoun píše:no já jsem čekla že tam někde bude takové to kouzelné tlačitko 720p podobně jako to má tv2go
0 x