❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

vtipné fotografie

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
janskyt

Re: vtipné fotografie

Příspěvekod janskyt » 10 years ago

rseb píše:
jihad píše:někdy se nastačím divit co vymyslí i naši vlastní technici. 144vl kabel
By mne zajímalo co může normálně uvazujiciho člověka motivovat k tomuto počinu. Přece ta smycka musi držet sama o sobě... Nebo ji jemně stahnu k sobě...

Hlavně tohle musel tahat nějakej šílenec. Přesně tuhle 144vl. potvoru jsem před 14 dny rozvařoval na 5 odchozích tras a ten kevlar uvnitř je hodně brutální. Takhle to ohnout, to musel být někdo s hodně velkou silou (a nulovými znalostmi o optice) a z trubiček toho asi moc nezbylo. Kabel je fakt robustní, ale nevěřím, že tohle neodskákalo alespoň 50% vláken. Nemluvě o útlumu jak bylo psáno výše - stačí trochu ostřejší ohyb v kazetě a 1550nm už má útlum jako kráva ... a toto ... :(
0 x
PilsFree oblast Plzeň-sever ... tady zatím stále ještě gigabit až domů nemáme:-)

honzam

Příspěvekod honzam » 10 years ago

Obrázek
Přílohy
wifi.jpg
wifi.jpg (76.64 KiB) Zobrazeno 3335 x
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ppp76 » 10 years ago

aaaa zas jeden co by nejradeji vypnul zemekouli ale s mobilem na uchu chodi pul dne :lol:
0 x

Jolik

Příspěvekod Jolik » 10 years ago

:lol: :lol: :lol:

Obrázek
Naposledy upravil(a) Jolik dne 23 Jan 2015 14:19, celkem upraveno 1 x.
0 x

LUKESM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod LUKESM » 10 years ago

Chce se mi blejt, velebnosti...

3750
Naposledy upravil(a) LUKESM dne 23 Jan 2015 23:11, celkem upraveno 2 x.
0 x

pcwifi
antispam: Ano

Příspěvekod pcwifi » 10 years ago

kurna necituj prispevky jardo !

tam se to muselo krasne montovat... chapal bych to za ty zaluzky v oknech ale na strechu ? to kdyby videly z farnosti tak to by byl asi mazec...
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

DarkLogic

Příspěvekod DarkLogic » 10 years ago

Říkam si, jak se k tomu dostává, když bude potřebovat udělat nějakou opravu. To rozebere kus střechy?
0 x

aliney

Příspěvekod aliney » 10 years ago

no jak... privola se plosina.
Chvili to trva nez nejakou sezenes, stoji to ranec penez, a beda ti jak hodinu nejede internet!!
0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná

okoun

Příspěvekod okoun » 10 years ago

vypadá to že pán tam má známé na památkovém, protože my na kostele jsme to museli dát za ty dřevěné žaluzie, ven to vůbec na okno nepovlili...
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 10 years ago

ty zaluzie se dali nahradit za plastove, i stresni tasky se daji nahradit za plastove :-) je to jen o dohode ... ale takhle zprznit kostel je hnus
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

lyra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lyra » 10 years ago

Souhlasím s Viktorem dívím se , že to fakt takhle můžou mít. Chápu kostely jsou skoro všude nejvyšší body, sami máme na kostele take vysílač,ale v okně a opravdu by mě nenapadlo oblepovat věž i kdyby mi to sami nabízeli .

Jinak nejde jen o kostely,ale fakt někdy člověk se diví co je možné udělat za monstra i na rodinnych domech , i jinych objektech.

Na jednání s cirkví jsme se take pokoušeli domluvit na využití okna žaluzií v jedne obci - Přiznam se neuspěli jsme , protože cirkev nerozlišuje zda o jako firmu jde,ale kolik jim to přinese peněz.Konkurence to vyřešila jinde potají s farařem,ale aby trnuli při každé kontrole , zda se nepujdou podívat za žaluzie nahoru to je docela potíž.
0 x

pcwifi

Příspěvekod pcwifi » 10 years ago

taky to mame za zaluzkama, zatim vse ok tak jsou tam nechany drevaky ale pripadne sme ready vymenit za umelaky. plosina nestoji nejaky megaranec, hodka tusim 3kila ? ale to dopravny aby nebylo 2x vic a aby meli hlavne cas :lol: no je to solidni humr...vizitka jak nekteri fuseraci dovedou zjebat kostel.
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

lyra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lyra » 10 years ago

pcwifi píše:taky to mame za zaluzkama, zatim vse ok tak jsou tam nechany drevaky ale pripadne sme ready vymenit za umelaky. plosina nestoji nejaky megaranec, hodka tusim 3kila ? ale to dopravny aby nebylo 2x vic a aby meli hlavne cas :lol: no je to solidni humr...vizitka jak nekteri fuseraci dovedou zjebat kostel.

Jsi nějak z levného kraje ,, u nás nejlevnější je 650 Kč /hod dale i 800 Kč/ hodina a dokonce maj i 1200 Kč / hodina, ty nikdo nechce,ale hadejte z čeho žijou ? Platí je město na udržbu.
0 x

milan.zelina

Příspěvekod milan.zelina » 10 years ago

300/hod to mám taky, jen po známosti, přímo od majitele techniky.
Bohužel, jde už brzo do penze, to pak bude nátěr!
0 x

Peyrak

Příspěvekod Peyrak » 10 years ago

já si za 2000/den půjčuju přívěsnou za auto 16m, jinak tu je 850/h 13m Avie nebo za 1200/h 27m Tatra :D
0 x