❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

ulozto blokuje nektere ip adresy

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
Viktor Novotný
Moderátor
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

ulozto blokuje nektere ip adresy

Příspěvekod Viktor Novotný » 10 years ago

Setkal se s tim nekdo z vas ? Ulozto nam blokuje nektere ip adresy, samozrejme takove co jsou nat 1:many ... jejich vysvetleni, je ze udajne nekdo u nas pouziva vyhledavaciho robota co vyhledava po pismenkach a tim jejich vyhledavani pretezuje ... dostal jsem nejakou ip adresu na kterou udajne pritupuje ten robot, sleduji to a na tuhle adresu nikdo nepristupuje .. kdyz ji otevru v prohlizeci ani tam neni web ulozto ale jen nejaky obrazek .. tak ja nevim, existuje vubec nejaky robot, nebo je to ze strany ulozto jen nejaka hra ? Samozrejme, dle ulozto je nutne aby mel kazdy uzivatel svou verejnou ip, coz je divny natlak, kvuli priblble nelegalni sluzbe ...

diky
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

helapc

Příspěvekod helapc » 10 years ago

To jsem nepochopil. Oni ti dali svoji adresu na který je někdo otravuje a tam je ten obrázek? Neměly ti spíš dát tvoji veřejku s časama kdy k tomu došlo? Pak je to otázka co používáš za logovací soft a prohrabat se tvéjma vnitříma adresama.
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

to delam a na jejich uvedenou ip nikdo nepristupuje, dvakrat jsem se zeptal, jestli me daly spravnou ... a pry ano .. na ni vsak nebyl od nas zadny pristup
0 x
- programming
- development
- education

helapc

Příspěvekod helapc » 10 years ago

To je s něma pak těžký. Udělej si pár kliknutí na vyhledat ze svý adresy a mrkni do logu, případně iptraf. Tím budeš mít tu správnou adresu.
0 x

Peyrak

Příspěvekod Peyrak » 10 years ago

Před rokem jsem s nima řešil totéž, dali mi datum a hodinu kdy údajně bylo od nás otevřeno 40000 spojení na nějakou jejich veřejku, kterou mi odmítli dát (proč?). Ta hodina byla kolem 4té ráno někdy v týdnu a já v našich datech nic takového nenašel, řekli mi že na odblokování nebudou spěchat, lidi dostali jinou veřejku a tu bloklou uvolnili až po týdnu

od té doby se už nic takového nestalo
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

njn nelegalni sluzba .. prece bys nechtel dostat vsechny info ze :( ..
zkusil jsem si tedy odchytat jake ip se otevrou kdyz tam vyhledavam ... je jich vice a prijde me, ze se casto meni .. zkusim tedy sledovat provoz od nas na ty ip co sem videl ..
0 x
- programming
- development
- education